Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Köszönöm szépen mind nagyon aranyosak vagytok!
Még most is olyan hihetetlennek tűnik ám! :)
Reggel teszteltem ha tudok képezek....de most pár napig nem fogok mert még össz 2 db tesztem van :) venni meg már nem akarok.
Meli kérdezted a tüneteket,este jutott eszembe hogy ami még nagyon fura volt az elmúlt napokban hogy esténként kb 10-11 között párszor kimentem enni mert éhes voltam.És nem szoktam ilyen későn enni. Meg az orrom volt eldugulva néha olyan érzésem volt hogy mindjárt vérezni kezd...
Ma meg nagyon fáj a nyakam.Múlt csütörtökön kezdte azt hittem elfeküdtem de akkor már elmúlt volna.
Kicsit félek ám,hogy milyen lesz majd a két picivel.De hát majd lesz valami.Olyan még sose volt hogy ne lett volna!
És tovább küldtem a gólyát,mondtam neki hogy siessen mert máshol is nagy szükség van rá!Látjátok nekem is sikerült.Nektek is fog!Lesz mindenkinek rugdosó lábacskája! :)
Pixi örülök Neked! Itt maradsz velünk?
Kinivel én még nem is nagyon beszélgettem.Remélem már jobban van,és nem kórházban hanem otthon!
Már barnázol Kriszta?:???
Vagy honnan gondolod hogy megjön?
Remélem nem fog,csak a mindjárt megjön érzés van és azért gondolod:)
Sebaj a tampon csak jo jel,mielött babás lettem bevásároltam tamponbol,azóta is itt áll:)
Hát csajok indulnom kell,ahogy hazaértem megirom mi az eredmény:)))
Klau!
Tesztelj egyet,tök mindegy mi az eredmény,de legalább nem leszel kétségek között:)
Pont tegnap olvastam egy csajt,ő is elhuzta,mert nem gondolta volna és mikor megtudta már 13 hetes kismama volt:)))
Drukkoljatok:)
Szilvi
Sziasztok csajok, kismamák és hamarosan kismamák :)
Képzeljétek, éjjel negyed 3-kor felhívott remegő hangocskán a Skóciában élő barátnőm, hogy elment a magzatvize és mit csináljon. Kb. 2 órán át dumáltunk, végül bement a kórházba, de sajnos mivel nem volt fájása az nst szerint és nem tágult még, hazaküldték. Most izgalommal várjuk, mikor szül.
Lehet, hogy úgy jár, mint én a fiammal, ugyanígy elment a vizem, de 3 nap múlva szültem csak meg, száraz szülés volt :(
Kriszike, nem fog megjönni, hiszen babás vagy!!!! Klau, ne idegelj minket, tessék már tesztelni.
És Irszike, Te is babás vagy! És látjátok, Vica is az lett!
Vica, könyörgöm, küldd el a teszt képét, óriási erőt ad, hogy nézegethetem a pozi tesztedet!
Szilvusunk nemsokára hírekkel jön :) Kisfiú :) tuti :)
Pixike, mizu?????????
Meli
Vica küldd már át a tesztet, mert megöl a kíváncsiság :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!