Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szuper Szilvikém, nagyon -nagyon örülök neki! Mi is lesz a neve????? Elfelejtettem.......:)
De jó neked, olyan gyönyörű kislány ruhák vannak! És játékok is! Én úgy de úgy elbabáznék egy kislánnyal!!!!! Most bevallom, én is kislányt szeretnék, csak nagyon igyekszem mindíg fiúra is vágyni, hogy ne legyen az, hogy "szegény, lányt akart, aztán fiú jutott neki..."
Sok a sötét ember sajna...
Jajj, annyira nagyon örülök!!!!!! Megvan az első kislányunk:)))))))
Ez olyan szupi!
Vicus, én is addig meresztgettem a szemem, amíg láttam a csíkjaidat! Igaz, majd' bele gúvattak, de megvannak a csíkok!:)))))
Klaudia, tessék már tesztelni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Te is 13 hetesen akarod megtudni hogy kismama vagy?:)
krisztikém, nincs pecsét ügye? De hát hogy lenne, hisz ott van az a baba! Terhes vagy Kriszti, az tuti!!!!!
Melikém... semmi sincs veszve! Még bármi lehet! Használod az Utrogesztant? Mikor kezdted? Milyen adagban? Ügye használod?!? Vigyázz a kisbabádra a pocidban Melikém!:)
Pixiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!:) De örültem neked!!!!!!!! Gyere vissza hozzánk! Úgy hiányzol!!!!!!!!!!!!!
Kinikénk, Te is hiányzol! Írj már lassan hogy mi újság veletek, mert nagyon izgulunk értetek!!!!!! Te is hiányzol ám!
Jajj Vicus, minden nap írj le minden tüneted! És most jól gondolj vissza, hogy mi volt először furcsa, és hányadik dpo körül? VAgy ugyanúgy "áltünetnek" hitted a dolgokat mint mindíg? Az lenne a leg biztatóbb:) ÉS igen, Noncsi is gyönyörű, és a torta is az volt! Biztosan fincsi is volt nagyon!!!!!!
Nálam: ma már 2* úúúúúúúúúgy beleszúrt a hasamba lányok!!!!!!!!!! Úgy örültem, de annak ellenére biztos vagyok benne hogy csak a szokásos, és beképzelem:)
A cicijeimen semmi furcsa, bár Tegnap fürdésnél vettem észre, hogy mintha olyan nagyon kötöttek lennének, és picit -de alig, és csak amíg nekiálltam tapizni őket hogy most mi ez a furaság- kellemetlen is volt. De azt hiszem, ennek semi jelentősége:(
Ma viszont nem volt hasgörcs. Jó éjjt csajócák!
Kriszti, nagyon drukkolok hogy ne jöjjön meg!!!!!!!! Irszi
Tudtam h.kislány lesz,annyira örülök.Amikor elolvastam h.kislány olhat visitottam örömömben,az ember csak lesett h.mibajom.
Csajok nekem nem megy a teszt,tudom h.negativ lenne.Nem akarok csalodni....megint.
Lassan ugyis mensi,és majd miden kiderül....
Ahh de örülnék én is egy kislánynak:)
Kriszta nagyon sajnálom a férjedet remélem már jobban van!
Mióta szeded a clostit és milyen adagban? Nem akarod elkezdeni a hőmérőzést? Nekem nagyon sokat segített.
Kriszta!
Sajnálom a férjed:(
Napról napra jobban lesz biztos....
Téged meg átfujnak és sikerülni fog,Vicának is sikerült a kiscsaj,látod....
Fel a fejjel,addig is itt leszünk veled:)
Sz.
Jó reggelt!
A leges legelső az volt hogy a 3.-ik vagy 4.-dpon csak úgy furán éreztem magam.A 6-ik 7-iken kezdtem jobban fáradtnak álmosnak érezni magam.a 8-9-iken leesett a hőm.Majd köv nap vissza fel.Közben jött a többi is csak arra nem igazán figyeltem.Mert szurkállás,mellfeszülés stb máskor is volt.
És tök éhes vagyok :(egésznap ennék :(
Ajjaj Kriszta akkor ne is akarj már clostit szedni.Tudod hogy a méh nyálka hártyát is vékonyítja.És persze hogy kihat a köv hónapra is.Hiszen én múlt ciklusban szedtem és most lett a baba.:)
Akkor szépen kezdd el a hőmérőzést :) Hátha nálad is úgy bejön mint nekem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!