Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nem altatnak,csak érzéstelenitésbe csinálják:S
De persze van mikor szart se ér:S
Na de nem mesélem el hogyan csinálják konkrétan,mert gusztustalan:)
De vágják a szemhéjat kivül belül:)
Kösziiiiiiiiiii,rámfér a drukk,de előbb 20.-a lesz ahol kell a drukk:)
Bár letelt a 2 hét,már két és fél hét is,remélem ha eddig nem hivtak,már nem fognak a genetikáról:)
Sziasztok Kislányok!
MA LESZ 4-KOR AZ INSZEMEM.
voltam reggel UH-on. Jól megnövesztettem szerda óta a tüszőimet. A két nagy 25mm és 20mm-es. Csak van egy óriási baj!!!!
Vasárnap fog csak repedni. Addigra a nagyobbik már alkalmatlan lesz a megtermékenyítésre, a 20mm-es meg még jó lesz, csak sajnos a spermák nem fognak élni addigra.
Nagyon padlón vagyok lelkileg, állandóan elsírom magam. Nem lesz több inszem, ezt már tegnap eldöntöttem. Feladom. Mondtam a páromnak is este nagy sírás közepette.
Ma reggel a dokinak is mondtam, hogy nincs több inszem.
Ma a rendelőben beszéltem 6 lombikos lánnyal, ma van a petesejt leszívásuk. Nagyon igyekeztek rábeszélni a lombikra, és mivel és MINDEN ÁRON BABÁT AKAROK ÉS ADDIG NEM ÁLLOK MEG, AMÍG A KEZEMBEN NEM TARTHATOM A KICSIKÉMET, ezért eldöntöttem ma reggel magamban, hogy ha belehalok is, de márciusban lombik lesz!!!!!!
Ezt még csak én tudom és Ti, a párom még nem tudja, majd jövőre előállok vele.
Drukkoljatok, hogy hamar pukkanjanak szét a tüszőim és hogy a párocskám spermái ma életben maradjanak a centrifugálás után. Legyen legalább 5 millió sperma!
Puszi mindenkinek!
Meli
Sziasztok! Végre géphez jutottam...:)
Melikém, nagyon szorítok neked! És negyon örülök hogy így döntöttél:) HA menni kell tovább az úton, hát menni kell:)
Reméljük, levette a válladról a terhet a lombikba való beletörődés, és így most jól sikerülni fog! A kis fickók ügyesek, és akár repedhetnél egy nappal korábban... hátha! Egyél sok csípőset, ülj forró vízbe... Én annó mindent megtettem az alhasi vérbőség elérése érdekében, amikor azt hittem nem fogok repedni. Ki tudja miért, de sikerült:) Drukkolok nagyon!
Kriszti! De jó hogy nincs semmi baj! Babásodj már, ha ilyen szuper minden!!!!:/:D
Pixike! Hm... nem is mondok semmit. NAgyon csúnya dolgok jutnak az eszembe.... Szegény mi...
Klau, na mi újság? Vérzés? Remélem nincs, csak görcsök! De jó lenne!!!!!!!
Szilvi... szegénykém... nagyon rossz, ügye?:( Viszont már csak másfél hét:) Minden rendben, csak annyi újság lesz, hogy kiderül a kis kópéról hogy fiúcska, vagy lányocska:)
Vica, veled? Szorítunk nagyon! Remélem nem lesz szükség a küldeményre!!!!!:)
Kini, nagyon remélem hogy nem kötöttél ki megint a kórházban! Puszi a picikédnek! Hány hetes kismama is vagy?
Nekem elmúlt a mensim, és már most szúrkál -de nem úgy! - a hasam... egyre jobban meg... zavarodok:)
Puszi! Irszi
Vagyok lányok.Néha olvasgatok.Akinek kell drukkolok.Nem nagyon tudok mit írni.:(
Fáradt vagyok sokat dolgoztam a napokban.Ma fát is hordtunk.A pici lányom is segített annyira édes volt :D
Holnap utazunk.Meglátogatjuk a tesómékat.
Méregetem reggelente a hőmet ma a 16.-napocskánál tartok.
Jól belehúztunk és vasárnaptól tegnapig minden nap összebújtunk :)
Meli azért még sikerülhet!Én nagyon drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!