Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Hát lehet hogy csak repedtél...nem tudom igazából.
Nekem is volt méhszájsebem,de nekem a szüléstől,mindkét gyereket nagyon nehezen szültem és jo nagy babák is voltak,mármint sulyra...
De majd a doki elmondja,sztem ha méhszájsebed lenne,már mondta volna,hisz megvizsgált,de menj el holnap,ő okosabb,ő a doki:))
Sz.
pecsételek!Ezt nem hiszem el.Eszméletlen rosszul vok erre nincs baba...nah mind1.
Hiba volt beleélni magam:'(
Sajnálom Klau:(
A hőd ritkán téved!!Esett 2 tizedet reggelre.....
Nekem is mindig ennyit esett:(
Ne csüggedj!!!
sziasztok!Sajnálom Klau,pedig most Te voltál minden reményem :((( ez a kör most nem volt jó :( Kini,jobbulást!Pihenges sokat! Kriszti te mindig olyan jókat tuc írni :) hát tudod/tudjátok több mint egy ével ezelőtt én nem is én akartam annyira a babát hanem a párom én még várni akartam pár évet erre meg most fordítva van minden.Én nagyon akarom a babát a párom is de ő meg ugye nem akar vizsgálatra menni :(
Pixi
Kriszti,én nem hiszem hogy méhszájsebed lenne,tudod írtam neked a múltkor is hogy nekem is volt ilyen időszakom hogy szex után véreztem szinte olyan volt mint mensikor és egyszerű gyuladásom volt,ne aggódj igaz van Szilvinek menjd el dokihoz most :) ja igen,nektek szokott olyan lenni hogy az új ciklusba még mindig megvannak duzzadva a mellek?
Pixi
Kini! De jó hogy írtál! NAgyon hiányzol már nekünk! Úgy sajnálom, hogy nem tudsz naponta fél oldalas ódákat zengni arról, hogy mennyire nagyon élvezed a terhességed! Szegénykém... De ettől függetlenül jól vagytok? A baba is csak hányat, de minden rendben vele, igaz?
Van az az ismerősöm, akiről írtam hogy neki is be kellett feküdnie a terhességeelején vészes hányás miatt. Nem is tudom, ő is tán 6 hetes volt amikor kórházba került, aztán később megint. Majd terhességi cukra lett, a végére meg toxémiája... A kislánya köszöni jól van, egy éves múlt, most várandós a csaj a másodikkal. Vele is rosszul van, de messze nem annyira. Kórház fel sem merül. Remélem kis biztatásnak jó volt. Mármint a levél vége, mert az eleje nem túl fényes. A lényeg hogy minden oké volt, és nem ment el a kedve a babásodástól:)
Krisztike! Irány a doki! Az első maszek orvosom fél évig kezelt vérzészavarral, és ő írta nekem nyakló nélkül a Clostit. HAvonta 1* vagy 2* nézett a puncimba, és nem tűnt fel neki a tátongó sebem! A másik doki elsőre kiszúrta, 2 hónapig ecsetelte, majd olyan mély volt hogy nem reagált, így 2 hónapra rá műtöttek... Szóval azért szólj hogy félsz tőle, ügye nem az van? Az a biztos....
De lehet hogy csak a repi volt, nem baj hogy nem fáj a hasad. Ki tudja mi zajlik odabenn:)
Pixike, Kriszti tök jó dolgokat írt! Mond azt hogy 2 éve próbálkoztok, vidd a lehőmérőzött hónapjaidat, mond hogy biztos hogy nem maradt ki egy ovu sem, mert figyeled és akkor mindíg együtt vagytok. A párodnak pedig csak 1* kell kibírnia! De valószínűleg nem azzal kezdi a doki, nyugi:) ÉS tudod, férfi. Ha te mondod, nem megy el. Na de ha az orvos mondja -neked, hogy monnd meg neki...:D
Szilvike, mi volt? Megszabadultatok egymástól a fránya árpával?
Klau, ne:( De amíg pecsételsz, semmi sincs veszve! A hányinger pedig egy olyan hülye dolog, emlékezz, nekem is volt többször hányingerem mostanában, és semmi. Nagyon genya a test, a női agy ha babát akar! Bízzunk benne hogy a pecsét baba lesz, Kininek is valahogy így kezdődött:)
Vicus! Mi baj a nyákkal? Ez neked most nem dpo, hanem ciklusnap, ügye? Nekem teljesen össze -vissza nyákom van, csak tojcsis nincs. Van hogy nyúlós, csak nem az az igazni. Bánja fene:)
Nem lehet hogy most egy pozitív teszt se legyen! Klau, még van remény!
M E L I K E ! ! ! Ez tudod mit jelent, ügye???? Neked kell pozitívat tesztelned! ÉS utánna úgy is maradnod, mert a pozitív teszt gyártásba már belejöttél szegénykém... Mikor kezded az Utrót? Próbálj meg felíratni még!!!!!!!!!! Mikor lesz a buli?
Én még mindíg vérzek, semmi extra. JA, hogy mitől vannak ilyen rövid ciklusaim? Jó kérdés! Irszi
Klau ugye nem jött meg?ugye nem? :(
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!