Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Meli sikerülnie kell...legyél erős,nem szabad feladnod! Érzem h.sikerulni fog!!!!!!!
H.hol tartok? Nem tudom!! Azt sem tudom h.mikor kell megjonnie!!! Nincs szivem szamolgatni a napokat,hisz 36,9 a hőm napok óta! sajna nem megy feljebb:(
sajna semmi tünetem.csak a hasszurka,de az naon.még a mellem sem fáj!!:( és ez naon furi!!!
Én belefaradtam h.állandóan a tüneteket nezem,hisz mindig megjött! Holnap kiszamolom h.mikor kell megjonnie!!! azért jo lenne.tudni:)
Milyen szemműtét, Szilvi? Jajj.....
Klau, én is többször lépek oda a naptárhoz, mert hiába írom le nektek, fogalmam sincs hogy hol tartok. Eddig 2 normális ciklust tudok felmutatni, az egyik 24 napos volt, a másik meg 32.... Na? ÉS -szerintem- nincs repim
sem ha nem stimulálnak. Persze az lenne a tökéletes, ha ilyenkor jönne össze, gyakorlatilag spontán....
Tökéletesen megértelek. Ezek amiket érzek, szinte terhesek nekem, rossz érzés, mert sejtem hogy ugyanaz lesz a vége mint mindíg, csak nem értem hogy akkor mi a francért van a görcsös érzés a hasamban és ez az állandó szinte rosszullét második hónapja...
Útálatos dolog a tünetekkel bíbelődni, és teljesen kivagyok a dpo-k számolgatásától is. Az egyetlen ami miatt muszály, hogy a 26. cn.-on abba kell hagynom a krémet. 19. ciklusnap, még pont egy hétig kenem.
Krisztike, növesztgesd a tüszőcskéket!
Kini drága, remélem napról napra picit könnyebb!
Pixike, igaz, azért bújjatok össze! Mi ezt úgy hívjuk hogy "öregszex":) Amikor nem az élvezet a lényeg, hanem az összebújás. De ez független a repitől, mi akkor is szoktunk öregszexelni, amikor kívánjuk egymást, csak nagyon álmosak vagyunk:)
Szilvus! Én lemaradtam erről a műtétről. Bár most mintha derengene hogy régebben írtál valamit....
Vicus, veled mi van? Nagy a csönd! Ki tud róla valamit?
Melikém:) Örülök hogy számot vetettél, és örülök hogy sikerült beszélnetek így a dokikkal és a nőcivel is. És szupi hogy nemsoká megint esélyt kapsz a babádra!
A lombik... emlékszel, amikor nekünk mondták? Ott visszafogtam magam, aztán itthon sírtam. És a dokimnál is sírtam, amikor mondtam neki hogy mit mondott az andrológus. Még mindíg nem érzem magam késznek egyszerűen a puszta gondolat befogadására sem, pedig van egy tündéri, másodszorra sikeres ikerterhes kismama ismerősöm. De nem zárkózom el, csak időt kérek. És ezt meg is adják:) Egyébként pedig amikor bejelentkeztek lombikra, akkor közlik hogy fél év, egy év, de van ahol másfél év is van a várakozási idő! Szóval ez a dolog nem úgy megy mint a karikacsapás.
Hidd el, megértelek, hiszen én is ott ültem az orvossal szemben, amikor könyörtelenül a szemünkbe mondta hogy jelen pillanatban csak lombikra van esélyünk. Ilyesztő.
Nekünk megadatott -amin ti már túl vagytok- hogy még változhat, lehet stimuval, vagy inszemmel. És történt csoda is:)
Maximálisan támogatlak, megint csak azt tudom mondani. Egyszer tettem is fel egy lombikos kérdést, mindjárt belinkelem. Ill. kettőt. Puszi! Szorítok mindannyiótoknak!!!!!! Irszi
jobban vagyok már bár még eléggé köhécselek :( és nem ciklusnapon járok hanem dpo-n :) Meli,milyen erős érzések kavarodnak bened ahogy visszalolvastam az elmúlt napokat :(
pusz!Pixi
Sziasztok!
Tegbap lett volna szemmütétem,de nem jött össze....
ez már a 4.alkalom mikor az árpával küzdök és mindig műtét a vége sajnos,de most már iszonyatosan nagy lett,igy tegnap lettem kiirva ujra mütétre.
3 doki nézett meg,egyik sem mert hozzám nyulni,hivatkoztak mindnere,igy senki nem merte vállalni a felleösséget 3 mütét után:S
meg kell várnom a főorvost hétfőn,hogy ő nézze meg mert baromi nagy és csunya is.Igy ugy néz ki kórház lesz a vége és rendes műtét,ahol szövettant fognak venni,hogy miért is jön ki folyamatosan.
repesek az örömtől,mert iolyan mintha ennek sosem lenne vége,már utálok tükörbe is nézni:S
Hát ez van velem!
Drukkolok lányok azért mindnekinek és olvaslak is benneteket ár amennyire látok:)
Mert belül is van,nem csa kivül igy elég homályos a látásom:S
Azért hajrá csajok:))))
Puszi!
Sziasztok! ó szegény Szilvi :( úgy látcik mindenki kórházba kerül mostanság :( én már jobban vagyok Kriszti isszom a neocitránt meg van szopogatós tabi is :) már a párom is náthás lett :( semmi jele a mensinek bár még csak holnapra nem várom :)
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!