Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok kislányok!
Ez az én tesztem volt. Tegnap készült, de várni akartam vele, ugyanis úgy gondoltam, hogy a ma reggeli teszt biztosan sokkal erősebb lesz és azt megmutatom nektek, hadd örüljünk együtt.
De az élet megint közbeszólt.
5 perccel ezelőtt egy 1 cm-es nyálkahártyadarab pottyant ki belőlem, vérzek :'( Megjött megint. Pedig esküszöm nektek, azt hittem, lehet babás vagyok.
Mert minden jel arra utalt. 2 napja késett már, délutánonként 37.7 volt a hőm, rázott a hideg, nem volt mindjárt megjön érzésem amióta hétfőn az a kis barna foltom volt. Azóta sem volt semmi folt.
és most derült égből....... nincs baba :-(
Meli
Meli El sem tudom mondaNI MENNYIRE SAJNÁLOM!Hasonlóan érzek én is tudom Téged ez nem vígasztal!
De tudod megjött új hónap új esély! Ettől jobbat sajnos nem tudok mondani :(
És nem miattam ám. Az előző házasságomból csak 1x voltunk együtt, nem figyeltük a napokat, csak egyszer érted? És mind a két gyerek azonnal sikerült. Én bármennyit szülhetek a doki szerint is. Nálam nincs gond.
De tudom, hogy fogok még szülni. Nekem mindenáron kell egy kicsike, akit szerethetek. Muszáj! Értelmetlen az életem nélküle.
Jajj tényleg sajnálom,azt nem tudtam hogy a párod ennyi idős :( Te hány éves vagy,és akkor mik a terveid?
Egyébként én is így vagyok ezzel annyira vágyom még egy picire akkor lenne igazán teljes az életem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!