Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Olyan aranyosak vagytok drága lányok. Tudjátok, reggel óta csak barnázás volt a WC papíron, de most már pirosat is láttam. Megjön rendesen holnapra.
Nem volt időm dokihoz menni, nem is voltam itthon, a gyerekeket szedtem össze a suliból, meg vásárlás, meg főzés és nem is voltam gép közelben.
Közben meg Ti olyan drágák vagytok. Legalább annyi vígasztal, hogy nem csak én láttam a második extra halvány csíkot. Nem vagyok hülye ugye? Nem halucináltam oda, ugye??????? Nem értem, miért nem marad velem????????
A nyálkahártyám 12mm volt a 14.ciklusnapomon. Doki szerint kb. 20mm lehet mikor ágyazódnia kell a picinek. Azzal nincs gond. A hőmmel sem volt, hiszen végig 37.2 és minimum 37.1 volt, tehát volt megfelelő progi termelődésem.
A múltkor viszont a doki mondta, hogy túl hamar ürült a progim és emiatt kezdtem barnázni és vetélni.
Fel is írta magának a papíromra az utrogestant, de szemét volt és nem adta oda :(
Telcsin is múltkor csak kiabált, hogy minek teszteltem még a 14.dpon, mikor megmondta világosan, hogy csak a 21.dpo-n teszteljek. De ki bírja azt ki????
Lányok, ugye ez a teszt nem volt negatív??????????
Kedden megyek dokihoz.
A legutolsó inszem lesz. A legeslegeslegutolsó és feladom végleg :'(
7,5 év. Lányok, tudjátok mi az? INkább ne tudjátok meg :(
Vica, én 37 voltam márciusban. MIndjárt 38 vagyok. Életem álma volt, hogy 40 évesen megszülöm a férjemtől a 3. babámat. DE sajnos úgy alakult, hogy elhagytam Őt. Pedig nem érdemelte meg. És most nem lesz babám. Ha vele maradtam volna, azonnal összejött volna a 3.baba is, mint az előző kettő is.
Meli
Nagyon-nagyon fáj a lelkem. Kicsit most megint meghaltam. Második hónapja ugyan az. Ott a baba lehetősége és nincs mégsem.....
Meli!Én szívből megertelek,és nem.tudom felfogni h .miért nem maradt meg a picur...
A teszten van egy kis halvány csík tuti nem halucináltal!! Picit próbálj megnyugodni.Vagy sird ki magad hátha segít!!
Velem csajok nincs semmi.Tuti vol ovum csak nemtom mikor:( a cicko fajas megvan! és a mai napig szukal a hasam...én csaj vok magamnak.Szedem a vitaminokat,de nem tudom h hanyadik dpon vok:(
sziasztok lánykák!
Melusom:(((
Valami nem oké ott....nem haluztál,mondtam!!!!!!
nem értem amugy,hogy a mult havi is meg most is...nem tudom mi lehet:S
Velem mindne oks,fekszek.....
Szilvi
Én se éreztem Klau sosem:)
Ezen ne aggodj,csak akkor éreztem amikor a clostit szedtem,előtte sosem!
Mi van a dokival?Nem elkezdted?
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!