Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Drukkolok Kriszta:))
A jo multkor vissza olvastam,akkor is vay te vagy valaki elirt valamit,de már ugy röhögtem,majd behugyoztam:D
elütöm én is néha,mert 10 ujjal gépelek és előfordul,de jokat röhögök én is:D
néha tök jol jön ki:))
Szilvi
sziasztok lányok!
Nem akarom elkiabálni, de még nem jött meg :)
Nem érzek mensis jeleket.
Vica, sajnálom hogy megjött, nem erre számítottam.
Nagyon édes a picikéd :) Nekem már nagy lovak, 11 éves a lányom és 17 a fima :) Nagyon-nagyon elkelne már egy picibaba, annyira babáznék már :)
Lányok, nem feladni senkinek! Valakinek babásodni kell közülünk! És köztünk van :) Hajrá mindenkinek!!!!!!!!!!
Szép sorban fogunk babásodni és végig fogjuk izgulni mindegyikünk terhességét :)
Komolyan, nekem Szilvus babája -mivel minden érzését megoszt velünk- olyan, mintha közös baba lenne, közösen örülünk neki, közösen aggódunk érte, közösen leszünk ott lélekben a születésénél. Jaj, de jóóóóóóóóóóóóóóó!!!!!!
Meli
Meli nagyon drukkolok Neked! Köszönöm,ilyenkor Noémi segít kilábalni a depiből!
Nekem is van "nagy szamaram" 15 éves :D
Sziasztok!
Kriszti, tiszta izgalomban vagyok! Csak nem a könyvesboltban van dolgod?????:)
Szilvikém... a kor... és a tapasztalat:) Szerintem én is vehetnék már a tesztek árából egy lapukkant garzont:D Na jó, nem, de sokszor azt gondolom, hogy belőlem élnek meg a tesztgyártók.
Meli........... ide most szivecskéket rajzolnék ha tudnék:)
Kriszti, mi volt a dokinál?????
Vica, sajnálom, tudod. De a szépséges kicsi lányod gyönyörű!!! Látjátok, milyen jó nektek, nekem nincs még se kisbabám, se -már nagybabám....:(
Nem tudok dpo-t számolni, mert nem tudom hogy mi volt, és mikor. De a 15. ciklusnapon vagyok:) Puszi! Irszi
Szilvike, pihenj rá előre a picúrkádra:)
Jajj, Kriszti, azt hittem már voltál fenn:( Úgy izgulok hogy mi lesz, remélem valami tök jót talál ki a doki! Puszi! Irszi
Sziasztok!
Kriszti köszi!Ő az én kis tündérbogyom!Sokat kűzdöttem érte de minden perc megérte :) A legtöbb ruhája rózsaszín...pedig mikor vártuk mindig azt beszéltk az apjával hogy nem lesz rózsaszín ruhája erre tessék tiszta rózsaszínke :D
Örülök,hogy jó lett az eredményed.
A clostit folyamatosan szeded 6 hónapja?
Én nagyon pocsékul vagyok fáj mindenem és ömlök :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!