Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Krisztikém, szerintem csatlakozom hozzád :(
Ma vagyok a 12.dpo-n.
Teszteltem egy full negatívat. Bezzeg a múlt hónapban, annyira lehetett látni a halvány 2.csíkot. Most totál semmi :(
A hőm is esett ma reggelre 1 tizedet, úgyhogy most 37,1.
ráadásul migrénes fejgörcsöm lett, ami azt jelenti, hogy megjön :'(
Annyira bíztam benne, hogy nem kell megint nekivágni a macerás inszemnek. Annyira nem bírom már :'(
ELFÁRADTAM NAGYON :'(
Vica, Neked hány napja késik már? Miért nem tesztelsz????
Meli
Nekem mióta babát szeretnénk 28-32 nap közötti a ciklusom.Ma vagyok a 32.-napon.
Azért nem tesztelek mert nincs tesztem :( egy kis faluban lakom így nem mindig tudok venni.Amit rendeltem vateráról elfogyott.11 kor nyit a fiók gyógyszertár nálunk az is csak rendelés időben van.Akkor elmegyek és veszek egyet.
Reggel pisiltem a tesztelős poharamba. :)
Nagyon sajnálom Meli!de a remény hal meg utoljára!
Nem tehetünk mást csak bízunk és reménykedünk!
Fel a fejjel!Lesz mindenkinek pozitív tesztje!Lennie kell!
Jajj Vica, szaladj már és gyorsan csináld meg a tesztet, annyira de annyira várom már :)
Drukkolok ezerrel!!!!!!
Meli
Még nekem sem jött meg és végre múlik a fejgörcsöm :)
Na felöltözünk közben a pici lányommal.Aztán lassan elsétálunk.
Majd jövök.
Tudom, nagyon-nagyon drukkolok a Szilvusomnak, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és ne fájjon neki :(
Siess vissza a patikából és gyorsan tesztelj és írj gyorsan!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!