Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok csajszik!
2 nap múlva lenne elvileg ovum.De tegnap a párom már naon nem.birt magával és egy oltari nagyot szeretkeztünk!! Végre egyszer nem arra gondoltam közben h.vajon most sikerül e a baba!! Igaz ma akartam elkezdeni próbálkozni,de nem baj:)
szerintetek ma pihi legyen és csak holnaptól próbálkozzunk??
Kedves kérdező!
Várjuk ám a teszt eredményt :)
sziasztok! na Kriszti miujság??? :))) ne várakoztass minket :)) Klau csak akkor legyetek együtt mikor jól esik :) de szerintem jó lesz úgy ahogy leírtad :) lányok nekem már biztos hogy hamarabb volt ovum :D de biztos ami biztos ;) már csak névnapom alkalmából is :P egy orbitálisat szexeltünk mi is tegnap :))) Meli,miujság? alig írsz valamit a megérzéseidről :/ Vica.ne szomorkodj még nincs minden veszve :) Kini jelentkezz !!! Szilvi puszi nektek :) hogy sikerült a szülinapod?
Pxi
Mindenki alszik még?
Nekem ma se jött meg...:(
Pedig az este letepertem az uramat...ilyenkor ha így van reggelre meg szokott jönni.
Pedig mikor megtöröltem magam utána akkor rózsaszínes volt a papír.
Sziasztok!
Jó volt a vacsi:)Én a frissen sülteket szeretem,igy volt:Rántott csirkemell,r.gomba,karfiol,cukkini,zöldséges rizs meg hasáb:)Na meg pudingos kekszes süti.szegény Jani panirozott egész délután,este meg sütött:DŐ vállalta:D
Vica!Tök jo hogy nem jött meg:)))
Kriszta gyere máááááááááááááááááááááááár:)))
Szilvi
Pixike, boldog névnapot!!!! Hajrá névnapi szex!
Meli nagyfia, neked is boldog szülinapot!
Atya világ, mennyi ünnep:)
Vica, örülök hogy nem jött meg még, addig ne is írd le ezt a hónapot teljesen!
Krisztike, nem véletlenül hagytalak a végére! Emlékszel mit írtam tegnap? Engem az sem érdekel, ha negatív! Terhes vagy, csak még nem látszik! NE tessék gyógyszereket bevenni! Vagy olvasd el hogy lehet -e terhesség alatt szedni!!!!!:)
HA ma még csak a 13. dpo, messze nem biztos hogy látszik!!!!! A barátnőm (2 Clostys fia van...) csak a 33. napon tesztelt először halvány pozitívat, és a 36.-on rendeset!!!! Mindkettőnél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NApi 1-et szedett 5 napig. Szóval nyugi:) Tök jó hogy nem jött meg, és tök jó hogy fáj:)
Ami nem olyan tök jó, hogy nekem 2 napja kennem kellett volna ezt a progi krémet, és ma jutott az eszembe hogy megnézzem.... Én 14. vagy 16. naptól emlékeztem, erre a 12.-től kell napi 2*.... szép, mondhatom...
NEm mellesleg ma úgy fáj a derekam mióta felkeltem mint a franc. Lányok, lehet hogy most csak ennyi van ovukor? A derékfájás? Nem igazán rámlik hogy szokott-e...... A hasamban semmi.
Ja, egyébként mi is szexeltünk tegnap egy oltárit:)
És délelőttre is vannak terveink:) Vagy délutánra...
Szilvi, tök jó lesz, csak ISZONYÚ drága a hal! Képzeld, mi egy harcsát és egy pisztrángot vettünk (normál méretűek voltak) 3-3 mini ubival, és kerek 4.000Ft-ot fizettünk!!!!! És persze miközben a férjem ezeket megvette, én máshol álltam sorba krumpliért és innivalóért. Ha ezt tudom.... Tegnap előtt vittem innivalót a táskámban, de eltüntettem az üveget.... Pech:(
A meglepikaja nagyon guszta, én ma májat csinálok kinn szabad tűzön, tárcsán, parázsban sült krumplival:) De nagyon megkívántam amiket írtál, én is imádom:)
Kini, remélem egyre jobb, ha csak kicsit is....
Klau, szerintem az (lenne) a tuti ha ma egy napot kihagynátok, és inkább ovu után lenne minden nap szex. De ahogy jólesik:)
Évikére is gondolok ám sokat, hogy mi lehet vele, miért nem ír. A kis huncut, bekoppintott, jól megbabásodott, és felénk sem szagol... Ejnye.:( Azért remélem jól vannak:)
Irszi
Irszi akkor ugy lesz ah.írtad;)
ma megyünk du picit kikapcsolodunk barátoknál....
kb mikortól igyam a palastfu teát???
Sziasztok lányok!
Köszi szépen mindenkinek a fiamnak a szülinapi köszönötőt!!!!!
Krisztike, még nem jött meg, fel a fejjel! Van, akinek csak a nem várt utáni napon lesz halvány pozitív a tesztje.
Én ma vagyok a 10.dpo-n. Nem értem. Az előbb láttam a WC papíron halvány barnázást. Nem jöhet meg!
Ezt nem hiszem el!!!!!!!!
Csak csütörtök péntekre nem várom. Miért????? Nem jöhet még meg a 10. dpon :(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!