Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok csajok!
Drukkoljatok nekem reggel,elvileg akkor leszek a 10 dpo-n,a 10-es teszt már mutatna valamit szerintetek?
Szilvi
Nem birom kivárni olyan kiváncsi vagyok,az abaj,hogy olyan szinten fáradt és álmos vagyok,hogy állva elaludnék és ez bosszant hogy vajon miért???
De amugy ennyi,mást nem érzek.
:DDDDDDDDDDDDDDDd
Behugyozok:DDDDDDDDDDD
Szilvi!! Hűűű, ez nagyon izgi!!! Ha kibírnád, én a helyedben a 12. dpo napig is kiszenvedném, de van akinek már a 10. napon is kimutatja, főleg a 10-es teszt! Ez a te döntésed, persze könnyen dumálok, én sem hiszem hogy kibírnám. Nagyon -nagyon szorítunk!!! Képzeljétek, ma reggel megjött, így ez az első ciklusnapom. Pénteken szúrhatom az első Meridinalt!!! Én most azt kapon a Closty helyett, a 3-8. napig napi egy szuri. Jövőhét kedden UH, hogy hogy állnak a tüszőcskék:D
Nagyon rá vagyok izgulva, csodát várok tőle most én is! Figyeljétek meg, annyian akarjuk együtt, hogy tényleg szépen sorban mindenki babás lesz! Aztán irány a terhesség topic; nem tudom ki írta, de tök jó! Csak azt beszéljük meg, hogy tényleg megvárjuk egymást, és aki babás lesz, az sem szakad el tőlünk! Jó éjjt! Szilvi, nagyon izgulunk érted!!! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!