Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! Üdv Sophie! :) De jó,hogy többen vagyunk!!:) Mi most szabin vagyunk méga héten olyan jó pihengetni ebben a nagy melegben:) Felírta a doki a clostit ma van a 3,nap hogy szedem... :))
Pixi!Rajtad a világ szeme!!!Izgulok érted!!!!
Sziasztok! Igen Kriszti, látod milyen hamar eljött újra a dolog izgisebbik része? Igaza van Pixinek, hangolódj rá a pé.-re:) Lassan újra izgulhatunk érted is! Én végre tudtam beszélni az andrológus aszisztenssel, aug. 08-ra van időpontunk.
DE: kaptam Merional receptet (ez szuri); én most ezt kapom tüszőérelőnek. 13-16.-a között kéne megjönnie, és a 3-7. napig kell magam szurizni. Bár nem sok esélye van, de hátha! A köv. ciklusban pedig már remélhetőleg okosabbak leszünk, ha túl vagyunk a sokadik andrológi bulin. Ami egyébként iszonyú drága... Ez van. Akkor is babásodunk az idén! Ja, pár hete sok éve először újra láttam gólyát! Egy nagy állt a fészekben, és volt ott 2 kicsi! Hirtelen nem tudtam mit kell csinálni; megfogtam az orrom:) Bal kézzel:) Puszi! Irszi
Csak nem valami tompa szurkálás a köldököd körül?????:D
Az endoki nagyon jó, engem ő rakott helyre (még nem egészen, de jó úton haladunk)! Na az semj olcsó mulatság, ha maszekhoz mész. Csak fényévekkel gyorsabban haladtok.
Sziasztok,
még az elején én is leírtam a történetem... mindenkinek nagyon drukkolok és jöttem erőt és hitete önteni belétek... én ma az esti pisiből egy iszonyat halványat teszteltem :D pedig a tegnapi reggeli még tök nega volt... ( első closti hónap) uh csajok ne adjátok fel!!! ez a closti tényleg csoda bogyó ami meghozza a csoda babót :D méd 1x nagyon nagyon szorítok mindenkinek és higgyetek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!