Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Aha!akkor most nem fog megjönni:-):-)
érzel valamit Emerencia?Gratula mégegyszer!!:-)
Pixi mi a helyzet te mikor tesztelsz?Van valami előérzeted?
Szilvi!Hogy vagy?
Drukk drukk nagyon drukk!!!!<3<3<3
Reméljük hogy nem fog megjönni ... :D igen érzek folymatos enyhe görcs... leginkább mintha enyhe izomlázam lenne az alhasamban. érdekes hogy mellesleg semmi tünetem nincs. illetve még egy érdekesség h van egy fogam amit nem rég gyökérkezeltek és lett érzékeny. multkor is ...
Pixi veled?
Sziasztok!!!
Sajnálom Pixi:((
Gratulálok a kismaminak:))))
Velem nincs semmi,van sok folyásom,de ennyi....
ugyhogy cicim se fáj,néha néha a pocim olyan mensisen.
Majd kiderül!!!!
Szilvi
Sajnálom Pixi! de ne csüggedj!!! Új hónap új remény!
Szilvi neked meg drukk
ayyyyy Pixi nagyon sajnálom... mi a fran* nak jött meg :-(:-(
akkor a következő hónapban majdcsak.:-) fel a fejjel Dràga!!!
Kedves Emerencia, az első Kismamink!!!!!:) Nagyon gratulálunk neked!!!! Büszkék vagyunk rád, gondolom ezt írhatom a lányok nevében is! Neked sem volt egyszerű az előzmény, de tényleg léleksimogató hogy így is sikerülhet! Írj majd hogy mik a tüneteid, ill. mi volt au Uh-n!
Pixi, sajnálom... nem leszek jós:( De tudod, Krisztinek is ezt írtam, ilyenkor már mocorognak a petécskék, hogy ki legyen a szerencsés:)
Szilvi, akkor most érted izgulunk! Most akkor megvolt az ovud, igaz?
Kriszti, te hogy állsz? Nem néztem hogy mikor jött meg, de annak talán már vége. A Clostit most is szedted?
Izgulok értetek! Ha rövid időn belül lesz még egy kismamánk (miért ne?), akkor olyan lesz ez mint egy keltetőfészek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!