Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Mikorra nem várod Pixi??
Lehet még csak közeledőben van az ovud,ne légy depis!!!
Irszi!
Remélem te is velünk maradsz:))
Megvárjuk egymást:)
Szilvi
Épp ma gondoltam rá hogy megírom a nevem :-):-):-) Kriszti vagyok!:-) Ircsi te már ide tartoztál;-)!
Pixi!Ne lègy depis!:-(Tudom milyen rossz...de valahogy próbálj meg pozitivan gondolkodni.Mindenkinek vannak rossz napjai a lényeg hogy pozitívan gondolkodjunk!!!Muszáj!Megbeszéltük hogy megbabàsodunk és úgy is lesz!!!
Szilvi!Szerintem a clostitól tuti van ovud!Hajrà!
Nekem dől a " lé" :-) és fáj a hasam ma van a 2.ciklusnap remélem hilnapra alábbhagy a görcsölés mert olyan mufurc vagyok én is tőle.meg ez a nagy hòség is...
Irszi olyan jó hogy Te is itt vagy:-) Már úgy várom tőletek a pozit teszteltem mondatot!!:-) Jaj hogy fogok én bőgni örömömben.... :-):-):-):-)
Sziasztok!
Pixi!
A ferti szinte a legjobb és legbiztosabb oldal,nálam már bizonyitott:)
Ebbe a hónapban nem bizonyit még,de majd meglátjuk,később huzza be,hogy mikor lehetett az ovud,csak pár nap mulva!
Most nekem 2 napig 36.7 volt,ma ugrott meg 36.9-re,szóval ha továbbra is felmegy,akkor tegnap volt ovum,a 16.nap,ha nem megy fel akkor még nem volt sztem,de kétlem,hogy ne legyen ovum a closti miatt,hát mult honapban is 3 nagy tüszőm lett tőle!
Szilvi
Sziasztok!
Anno az 5. válaszoló voltam! Letelt a 3 hónap és nekivágunk ebben a hónapban. Tegnap jött meg, már várom, hogy elmúljon! :-)
Nagyon drukkolok nektek! Ha megjön fel a fejjel, idén sikerülni fog!
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!