Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
De jó,gyarapodunk:)))
Üdv Andi:)
Hát nekem nagyon fáj a hasam,most meg volt e az ovum hétvégén vagy sem,a reggeli hőmből kiderül,mert magam sem értem most.De a hasam fáj most:(
Ma mütötték a szemem,hát nem volt kellemes de kibirtam,most én vagyok a vakbottyán:)))
Ma még apát megtámadom biztos ami biztos alapon és meglátjuk,de idén sikerülnie kell!!!!!
Szilvi
Sziasztok Lányok! Kriszti, Pixi, Szilvi, Andi és a többiek! De jó, lassan alig bírjuk majd megjegyezni a neveket!:D
Szilvi, gyógyulást a szemednek! Miért kellett műteni?
Képzeljétek, én ma voltam kontrollon (méhszájsebbel műtöttek 7 hete). A seb -heg nagyon szép, minden szupi. DE le lettünk cseszve, hogy a férjem miért nem megy a dokim által ajánlott andrológushoz; higgyük már el hogy ez időhúzás (az sztk), és a gyógyszer amit szed is többet árt mint használ:( Oké, de az andrológus alaphangon 60.000Ft mire eljutunk a diagnózishoz!:/ Ki vagyok... Értem én, hogy addig feleslegesen költünk az én dokimra (ő mondta), a Gravidára, a progeszteronra, de ez durva! Honnan a pikliből varázsoljak elő ennyi pénzt??? Nem baj, megkaptam az aszisztense közvetlen számát, holnap felhívom. Ha minden jól megy és akkor mensizek amikor kell, akkor a köv. hónapban (13.-a körül várom) stimulál. Hátha. Én nem Clostyt kapok, hanem nem tudom mit, majd legközelebb kibogarászom és leírom. Egyébként a clostitól van ovu, az tuti!:)
Szóval ha később jön meg, akkor csak szeptemberben, mert a dr úr nyaralni megy...
De állítólag az andrológushoz is csak akkorra kapunk időpontot, és hetek mire magvannak a leletek. És tartok tőle, hogy utánna gyógyszer, ami ilyenkor a pasinál mindíg 3 hónap mire hat. Szóval én is el vagyok kenődve egy cseppet. Lehet hogy januárig esélyünk sem lesz... Merítsetek erőt belőlünk -aki jobban áll-, így már nem is olyan vészes a dolog:) Nem? Kitartás Pixi! Kíváncsi vagyok hogy mi lesz, nekem akkor is gyanús. Kriszti, már tolongnak a kis peték, de jó neked!:) A nyálkahártyádra kérdezz rá, tudod, nekem elvékonyította. Ha az rendben, akkor nemsoká babás leszel! Sziasztok! Irszi
Sziasztok!
Na ugy néz ki a dolog,ha marad a hőm fennt most már,akkor vasárnap volt ovum....De ez még kiderül holnap.
Irszi!
Árpa volt a szememen és nagyon csunya volt és fájt is.Nem hazsnált rá semmi,igy müteni kellett,de közbe a dokinő rájött,hogy olyan nagy,hogy belül kivül meg kellett nyitni,jol megszivtam....Na mindegy,tuléltem,ez a lényeg:)
Másfél éve mütöttek engem is,méhnyakrákkal,nem volt gáz,de a rákszűrésem ezt bizonyitotta sajnos,igy volt egy konizációs mütétem.Azóta 3 havonta mennem kellett rákszűrésre,de hál istennek semmi baj,jöhet a baba.
Szilvi
Sziasztok!
Sophie vagyok!
Én is nagyon szeretnék még idén babásodni.
Most egy hónap kihagyás után hamarosan kezdem a Closty+Duphaston hónapomat. A múltkor egyből terhes lettem tőle, remélem most is összejön. A múltkor sajnos korai vetélés lett belőle, pont az évfordulónkkor jött az örömhír ás rá pár napra a nagy bánat. :-(
De remélem, már nekem sem kell sokáig várnom egy újabb pozitív tesztre.
Szia Sophie! Üdv a klubban! Reméljük, most is hamar sikerül, és most már minden rendben is lesz!!!
Szilvi szegénykém, nagyon rossz lehet a beteg szemeddel... És az a műtét... úúúúúúú! Durva! A szemműtét sem az a jó buli, amit az ember szeret éberen végigizgulni... VAgy altattak? Bár nem hiszem. NA és az érzéstelenítő... Jujj://
Pixi, látod? A próféta beszéljen belőlem! Ha bejön a jóslatom és kismama vagy, nem is tudom. Kinevezem magam jövendőmondónak:)
NAgyon izgulunk!!! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!