Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok csajok:))
Most értem szoritsatok:))
7 DPO-n vagyok ma,semmit nem érzek,cicim sem fáj...
Emerencia,neked fáj a cicid?És ha igen mikortól kezdett fájni???
Hát lányok én valamiért nem bizok ebben a honapban,nem tudom miért...
Arra gondoltam,pénteken kéne tesztelnem egyet,akkor van péntek 13,hátha szerencsét hoz:))))
Szilvi
Szilvi, nagyon szortunk neked! Velem is volt úgy, hogy előre nem bíztam egy adott hónapban, de egy nagyon jó barátnőm is így lett kismama. Hasonló volt az esetük mint a miénk, ők is bejelentkeztek egy méregdrága andrológushoz, el is mentek. Mondták nekik, hogy nagy a baj, bár össze fog jönni, csak nehezen. Gondolhatjátok hohy túl voltak már egy pár dolgon mire eljutottak oda... A doki javasolt még vizsgálatokat. A barátnőm fűzte a férjét, aki nehezen akart ráállni, ám egy bő hét múlva kiderült hogy kismama:) Azóta lassan 4 éves a lánykája! Szóval mindíg van remény!:DD
A péntek 13-mat egyébként is imádom! Az mindíg jó!!! Tuti szerencsét hoz valakinek közülünk, remélem most neked! Nekem is akkor kéne -csak nekem megjönnie:) Majd én mensizek helyetted:P Irszi
Sziasztok csajok:)
Köszi a drukkot:)
Irszi,nekem is szombat körül kéne nem megjönnie,ezért gondoltam a tesztre:)
Most rendeltem a vateráról megint,mert azok 10-es tesztek,nálunk nem lehet kapni ennyire rézékeny tezsteket.
Hát majd kiderül,de én semmit nem érzek már megint.Se a cicim se semmim nem fáj.Néha napján érzem a hasam,de az se számottevő.
Szóval majd kiderül.
Szilvi
Sziasztok! Kriszti, nekem annó még hőhullámom is volt a Clostytól, nagyon kellemetlen volt! Egy pillanat alatt "levert a víz" néha, aztán meg semmi. Majd megint...:)
Szilvi, megy a drukk, már csak 5 nap van szombatig! A 10-es teszt a tuti, nekem is az van, bár használhatnám már...:) Azért kicsit izgulok én is, hátha mégsem jön meg... de tuti meg fog. Szilvi, most rajtad a világ szeme! Aztán te jössz Kriszti, majd Pixi!:) Ha most mégsem jönne be Szilvi, a következő ciklusban kb. együtt ovulálunk:) Dupla dózis! Irszi
Sziasztok!!!
Ugy döntöttem hogy holnap reggel ellövök egy tesztet,rendeltem a vateráról 10-es tesztet:))
Aztán majd cska pénteken.Holnap már a 10 dpo-n leszek,már lehet mutatna valamit,kiderül:)
Drukkoljatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!