Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! A 06.15-ös is én voltam (Irszi), gondolom kitaláltátok, csak nem írtam alá...
Kriszti! Visszaolvastam tegnap a régi dolgokat, és írtad, hogy a 2. hónap fog bejönni, pedig még épp hogy elkezdted az elsőt! Sikerülni fog, meglátod!!!! Nagyon szorítunk! Ha már várakoztak a kiskatonák, akkor rásegítetek a kislányra, ezt tudtad?:) Jujj de izgi!!!!
Szilvi! Ok, én szerencsére a dokimnál veszem a 10-es teszteket, 200FT/db. De talavagyok itthon mindenféle márkájú 25-össel:D IntiMed, x-Epil, After3...
Tuti jó lesz a teszted, nyugi! Ami egyszer pozi volt, az pozi! Vigyázz rá nagyon! Tessék sok folyadékot inni!:DD
Ha szépen megkérünk, akkor visszaemlékszel nekünk a tüszőrepitől? Pontosan mikor voltatok együtt, hányszor, hány naponta, gyertya/ kispárna volt-e, mennyit feküdtél utánna, hasszurka, fura folyás...
Köszi K I S M A M A ! ! ! ! : D
Pixi, hol tartasz? Nekem ez a 7. ciklusnap!
Irszi
Irszi!
Elvileg 1.-én vasárnap volt ovum...
Ugy voltunk együtt,hogy szombat-vasárnap-hétfő.
Vezetem a hőgörbémet és onnan tudom.
Volt folyásom,mert a clostitól elég sok is volt.Viszont nekem sosem volt tojásfehérjés ovukor.Aztán apával együtt voltunk vasárnap és amikor végeztünk,akkor mondta,hogy:Nézd csak hát kihuztam az összes cuccot és akkor néztem,hát az nem a sperma volt,hanem az én nyákom!
A bugyimon és a wc papiron sosem volt olyan nyákom,de a méhnyakamnál volt,nyulott mint a ta--ny,szóval van olyan folyás,de a méhnyaknál!!!
Bocs ha gusztustalan voltam,de másképp nem tudom leirni:)
Aztán nem volt semmi tünetem....
A folyásom megmaradt ilyen krémes jellegű.Kb az 5-6 dpo-n volt nagyon sok,de tényleg sok,a bugyimon olyan volt mintha bepisiltem volna,elmentem wc-re és akkor láttam,hogy egy jó csomo van.
Aztán egyszer éreztem olyat hogy a hüvelyembe nyilalt,de csak 1-2 másodpercig és ennyi volt.
Ágyat cipeltem,jártunk ki a tóra fürdeni,mert ugy voltam vele,hogy innentől kezdve majd jön ha akar,nem fogok annyira vigyázni magamra,mert beleőrülök!
Hasam fájdogált,de az mindig szokott olyan mensisen!
Az volt egyedül furi,hogy melóba,folyton álmos és fáradt voltam...de nagyon,el tudtam volna ülve aludni.Reggel nem tudok,mert fennt vagyok már 6 körül,de 9-kor már nyulik a szám.Már abban fáradok el,hogy folyton ásitok....
A mellbimbóm érzékeny ha hozzáérek,de nem eget verő.
Most kicsit furin érzem magam,olyan hányinger féle,de érdekesen.Nem járok sokat pisilni.Sztem kb 2 hét mulva jelentkeznek a tünetek elöször,azok akkor már tényleg terhes tünetek lesznek!
Azt mondják sokan a clostiról,ha elsőre nem sikerül,be tudják teszt hónapnak,azért adnak a második hónapnak több esélyt!!
Tehát hajrá:)))
Drukkolok lányok:))
Szilvi
Sziasztok! Emerencia, már hiányoltunk! Jó hogy jelenttkeztél, örülünk hogy jól vagy! Tessék belinkelni a pozitív tesztet is, had gyönyörködjünk benne!:DDD
A görbét köszi, én mindjárt megszakértem.
Emerencia, Szilvi: kiabáljatok a gólyák után hogy most hozzánk szálljanak;) És köszi a nem nagyon létező tüneteket!:) Irszi
csajok lehet ezt undorítónak fogjátok találni de ez szerintem annál érdekesebb,hiszen ezt várjuk minden hónap közeppén :)
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!