Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
ha még találok ilyet linkelek nektek :) Irszi még a végén olyan sok a véletlen hogy egyszere lesz ovunk is :) már nem is csodálkoznék rajta :D Pixi
Pixi.... erre én is válaszoltam:D 07.56-kor:)
Ez tényleg gyanus! Mondjuk inkább azt, hogy olyan gyanus, hogy nem hogy egyszerre lesz ovunk, hanem mindketten teherbe is esünk ebben a ciklusban!!!!!! 3 hét múlva teszt; de izgi!!!!!!!:D
Krisztinek milyen jó, neki már nem kell annyit várnia, ő uszikáztatja már most is a kis babakezdeményét:) Irszi
Ehez mit szóltok? http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Irszi
Mosódió: [link]
A netről is lehet rendelni, de a DM-ben is van minden. Max. az áruk különbözik.
A pamut zacsiba kell tenni 4-6db-ot, és minden mosás előtt masnira kötni. Ha nem kötöd meg kijön és befogja a ruhát, ha csomóra kötöd, nem tudod majd cserélni a diókat. Addig jók a diók, amíg van színük (amíg foszlani nem kezdenek és világosbarnásak nem lesznek), de én általában 6 adagot mosok, utánna cserélem őket. Akkor még ugyanígy néznek ki szinte.
A mosódió ha vízzel suvickolod habzik, és a cucc ami kioldódik belőle, az tisztít.
Szóval ezt a zacsit a dobba, a ruhák alá kell tenni. 2 fajta cucc van, amit a mosószer helyére teszel (kb. 1 púpos ek.), de én csak mosószódát szoktam a színeshez és a fehérhez is. Öblíteni vagy 100%-os illóolajjal (15 csepp kb.) vagy azzal a löttyel lehet amit lefotóztam, nem tudom mi a neve. Ez isteni illatú (nem szappanos!!!), és ez a leggazdaságosabb. Ha valami nagyon foltos, azt azért Venish szappannal v. folttisztítóval még átkenem, ill. pl. a türcsikhez és a melós ruhákhoz teszek egy kis mosógélt... biztos ami biztos. + nekem van még a gépemben egy mosógolyó is:) De gyönyörűen lehet így is mosni!
Én ajánlom mindenkinek, mert bár nem olcsóbb mint a mosószer, de nem terheli annyira (szinte semennyire, főleg ha illóolajjal öblítesz) a környezetet, és a test sem érintkezik annyi vegyi anyaggal. Én akkor kezdtem el, amikor nekiálltunk a babagyártásnak:) Ha valaki kipróbálná, lehet pl. szintén a DM-ben próbacsomagot is venni, pár mosáshoz.
Ha idegenkedtek tőle, a mosószódát azért mindeképp érdemes kipróbálni ha fehéret mostok, szerintem nagyon szépek lesznek tőle a cuccok. Mehet a mosószer mellé. Irszi
sziasztok kislányok :D most jöttem meg dokitól és a következő a leletem : petezsák 8 mm szabályos élő 6 hetes terhesség. ÉÉÉSSSSSS méhen belül KÉT egyforma peteszák látható :D tehát IKREK :D:D:D én olyan boldog vagyok!!!! annyira de annyira kívánom ezt az érzést NEKTEK is!!! milyen vicces lenne ha mindenkinek ikrei lennének !! :D:D::D
nagyon szoritok neketek!!!
én már tényleg nem tudom mivan mostánába :D ma épp ezt olvastam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
erre meg Emerencia azt írod hogy ikreid kesznek :D jajj,Emerencia! küld felénk a gólyáidat és Te is Szilvi küld a gólyádat :))) így pont jutt mindenkire egy gólya hogy kopogtason nálunk is :') Pixi
Emerencia nagyon gratulálok a két babódhoz:)
Nem fogod elhinni,már 2 napja azt hajtom a férjemnek,mi van ha ikrek?:)
Hát nem lennék ellene,de azért félek is na:)
Neked fájdogál még a hasad?
Ez természetes hogy néha fájdogál?Nem nagyon de érzem azért....
Csajok!!!!
Küldöm a gólyát,szépen sorban jöttök utánunk:))
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!