Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Drága Emerencia, GRATULÁLOK!!! Duplán;)!!! Olyan nagyon jóóó neked! Nem kaptál véletlenül fényképed a Drágáidról?
Szilvikénk, aztán tessék fotót kérni, hogy gyönyörködhessünk! Mikor is mész? Már úgy izgulok! Na ne vadítsatok hogy ott is két baba lehet...;) Olyan jó ezt picit megélni veletek csajok!!!!
Kriszti, tényleg új ez a szurkálás, és valaki írta is hogy a hüvelyébe nyilaló fájdalma volt:) Talán Szilvi, nem emlékszem:) Mindenesetre izgis, nagon várom hogy mi lesz! Meg tudod saccolni hogy hányadik dpo? Tudom, egyszer már írtad, de írd le minden nap, hogy napra készek leygünk!
Pixi! Az ilyen h...*e álmokkal ne törődj, nekem is néha az eszembe jut hogy tök sajnálom magam, mert ti már mind kismamák lesztek nagy pocakkal, és én meg még nem tartok sehol...:( Néha teljesen biztos vagyok ebben:/
De miért kéne ennek így lennie?!? Ha egy bolond százat csinál, akkor ez a kismamákra is igaz lehet, egy kismama után jön a többi is: MI! Apára fel, pocakkommandó indul!
Szorítsatok, délután megyek a dokihoz, hogy megnézze mi a helyzet.
Érett-e tüsző, kell -e még szuri, nem érett-e túl sok (az gond lehet), szép gömbölyűek-e.... Izgulok, és reménykedem! Remélem majd szépen kirepednek, és a tüszőrepesztő szurit is megúszom! Mellesleg jegyzem meg, hogy ilyenkor ritka hogy csak egy tüsző érik, tehát itt is van esély az ikrekre.... Majd megírom hogy mi volt!:D
Puszi nektek, és a kis Pocaklakóinknak külön!:) Irszi
Köszönöm kislányok! :D de kaptam képet csak még nem tettem fel gépre de megfogom osztani veletek :D 2 hét múlva kell mennem megint! Szilvi ne izgulj nekem volt kb 2 olyan napom amikor olyanokat belenyilalt hogy guvadt a szemem. meg is ijedtem... gyors utánna olvasás... azt írták hogy ha nem görcsö annyira hogy összegörnyedj és ne tudj kiegyenesedni addig nincs gond :D uh próbálok nem parázni, de bevallom nem megy túl könnyen...szóval szurka ok feszülés ok :D
és tuti idén MINDENKI pocakos lesz!!! :D
Emerencia!
Jövö héten leszek 5 hetes és 4 napos amikor rendel a dokim,szted mehetek már akkor?Már olyan kiváncsi vagyok,már akkoris látna petezsákot nem?
elfelejtettem csatolni a görbét :D Szilvi,mivel te vezettél görbét gondolom te tudsz valamit mondani róla
Pixi
Pixi! Azt az őrültet jelentsétek fel zaklatás miatt nyugodtan! Nem tudom pontosan hogy szól a jogszabály, de az a lényege, ha titeket zavar és mondtátok is neki, de ő nem hagyja abba, akkor áll a dolog. És nem mellesleg a rágalmazás is megállja a helyét, az miatt is fel lehet jelenteni, a gyerekes dolog miatt. Jó móka, és részedről vége az idegeskedésnek. Először csak szól neki a rendőrség, aztán ha nem hagyja abba... csörizzetek be a rendőrségre, kérdezzétek meg telefonon!
Ha tegbap volt ovud, még nincs veszve semmi! Nekem azt mondja a dokim hogy LH csúcs után 24, majd 48 órával kell együtt lenni! Szóval az utolsó spermák is élhetnek, és a maiak sem lesznek elkésve, nyugi! De a múltkoriak tuti ott várták!!!!! Te is keress gólyás képet nekünk!!!! Köszi:) Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!