Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Pixikém, ez tényleg undorító, épp vacsizok.... brrrrr!
Csak muszály befejeznem, most vettem be a Merckforminomat:/ gr.... brrrr!!!!!
Hát igen, nem így képzeltem! Én valami kis átlátszós dologra gondoltam mind a peténél, mind a tüszőnél!
Emerencia, csodagyönyörűek a tesztecskéid!!!:) Remélem mind a hárman látunk ilyet ebben a ciklusban!
Mos valaki mosódióval? Kaptam hozzá való öblítőkoncentrátumot, ha érdekel valakit leírom szivesen. Jó éjjt! Ja, Szilvi! Megvolt ma is a teszt????? Gondolom pozitív az is, és azt ünneplitek;)
Irszi
...Szóval... remélem én voltam az egyetlen aki bártan épp a cseresznyepeprikába (sárga, fröcsög...) harapva klikkelt a képekre!:D Hátha terhes leszek, és nem ehetek egy ideig csípőset! Egyébként tényleg fantasztikus, hogy ilyet halandó láthat! Én a nacional Geographicon szoktam nézni egy műsort, ott 3 féle állat vemhességét követik minden adásban végig méhen belül és kívül. Nagyon érdekes! De a life networkon is van egy jó műsor, Maiamiban van egy születésház, ahol mindenki kádban szül, csak szülésznőkkel. Az is nagyon izgi! Egy műsorban 2-4 baba születik! De büszkélkedhetek? Én annó eü-snek indultam, és láttam több szülést is élőben, az orvos háta mögül! Hát lányok! Sírtam is mindegyiknél:)
Szóval kitaláltam, hogy mi lenne, ha belinkelnénk egymásnak pár jópofa babás oldalt? Jó ötlet, nem?
Kezdem: [link]
Olyan jókat elröhögcsélek itt a gép előtt lányok!:)
Kriszti, hátha tényleg olyasmi volt, elvileg már lennt van a méhedben és ott úszkál:)
Pixi, én azt nagyon szerettem volna, mert érdekel minden ilyesmi, de nem láttam a linket! Megyek vissza, megnézem! Jó éjjt! Holnap írok a mosódióról, és rakok fel képet is! Irszi
Sziasztok csajaim:)
Irszi!
Volt még egy 10-es tesztem,tegnap reggel ellóttem,pozitiv lett igen,de még az is halvány,nem vagyok megelégedve vele,mert azt hittem,mivel 10 es,igy jobban látszik rajta.
Hát érdekes a link,megnéztem:)
Kriszti!
Az tök jó ha fájt,nekem is kb az 5 dpo-n volt ez a hüvelybe nyilalás és nekem is fájt a hasam,ráfogtam a clostira:))
Folyásom is az 5 dpo-n volt nagyon erős....
Nagyon drukkolok:))
Viszonyits a mult honaphoz,hogy akkor mikor volt ovud és most is akkor volt kb.Nekem 1 nap eltolodás volt sztem csak.
Ezért lenne jó,ha a dokid nézne uh-n.
A vasat szedjétek ám,az a legfontosabb a fogantatásba és az első időkben is!
Én is szedem már több mint 2 hónapja,sima patikai folsav tabletta.
Pixi!
HAllottál a premens tablettáról?
Barátcserjét tartalmaz és állitólag iszonyatosan hatásos,próbáld ki,ha már teázol.Ez is gyógynövény alapú,tehát bajod nem lehet tőle!
Irszikém!
Drukk megy neked is,biztos alakit az a szuri odabennt valamit:))Sírunk még együtt csajok:)
Most már ti jöttök,hajrá:))
Aztán már azt fogjuk várni,ki mikor szül:))
Puszik:)
Pixi! Itt a vacsim, aztán befejezem:P Csak én véltem némi hasonlóságot felfedezni a te linked és a paprikám közt... [link]
Nekem ált. a 13. napon szokott lenni a tüszőrepim, de most így ettől a szuritól nem tudom hogy hogyan lesz. Holnap du. okosabb leszek, akkor már tudni fogom hogy van-e tüsző, hány db, mekkorák... Néha feszít a hasam, így szerintem legalább 2 lesz... Te írtad hogy nem használtál még LH tesztet, ugye? Nekem kell mindíg, a doki mondja meg hogy mikortól. Így egész könnyű belőni az ovut; majd teszek fel nektek róla képeket.
Ma vagyok a 8. napon. De lassan vánszorognak az órák!!! Asszem kimegyek a napocskára egy picit.
Kriszti, izgulok nagyon! Vigyázz a Szépségre!!!!:) Szilvi, olyan jó neked! Izgulok már most, hogy milyen lesz az első UH kép:))))) Emerencia... te vagy az első Kismamink, kíváncsi vagyok tényleg hogy a szülések (legalábbis a tieitek) hogy alakulnak! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!