Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
A jó isten szóljon belőled Pixi:))
Na de nekem még ma sem lesz ovum:)
De ha végre megrepednek én is teázok ám....aztán majd kiderül.
Már nem veszek lh tesztet,mert ma is elfelejtettem és ma már a 15.napon vagyok,késő lenne már elkezdenem,mert a folyásom és a hasfájásom arra utal hogy sztem holnap leesik a hőm és megrepednek,remélem legalábbis:)
Jövő hónapban,meg már rendel a dokim,ha nem jön össze most,akkor ugyis uh követés lesz megint.
Drukk a kérdezőnek:))))
Már alig várom,hogy megird milyen lett a teszted:)
Pixi,hallottam én már olyanról,hogy valaki kilőtte a hónapját,hogy nem volt ovuja és mégis pozit tesztelt,tehát még közel sem biztos hogy ugrott a hónapod:)
Szilvi
Sajnálom,hogy megjött:(
De tetszik a hozzáállás:))
Addig maradunk egymásnak,amig mindenki nem tesztel pozitivat:)
Rám számithattok:)
Szilvi
Velem semmi csajok,tegnap is és ma is 36.7 a hőm,nem értem....1 tizedet esett csak ovukor??Vagy még nem volt?Nem tudom,nem értem,ma már nem fájt ahasam,lehet tegnap volt ovu?De akkor ma felment volna a hőm,nem?
Hát most per pill én se értem:))
Sziasztok Lányok! Kedves Kérdező, nevesítsd magad Te is légyszi, úgy sokkal egyszerűbb lenne. Mély együttérzés amiért megjött:/ Új hónap, új remény! Nem igaz? A petécskéid már ott zsongnak, hogy ki lesz a szerencsés:)
Szilvi! Elsírtam magam azon amit olvastam tőled! Aztán persze mind helyeseltetek:) Most is folyik a könnyem:) De nem is csodálom, én is olyan csalódott vagyok, néha tök reménytelennek látom ezt az egészet. Vicces ez a hangulatingadozás... Holnap du. megyek dokihoz, remélem okosabb leszek.
Nálunk most semmi izgalom, bár még a jövő hétig (mensi; 13. -a körül kéne megjönnie valahogy)) védekeznünk kellene, de az orvosom is azt mondta, hogy nekünk gyakorlatilag felesleges:/ Persze a kisördög nem alszik, hátha talán most, hátha pont ezért... De a következő ciklusra gyúrok most ezerrel, akkor stimulálják a kis petécskéimet, és a spermánk is egész jó lesz már -elvileg. A hőmérőzéshez én sem értek, bár 3 hónapig csináltam, de nekem fűrészfogas lett a görbém. De a kedvetekért lassan kiművelem magam! Ismeritek? www.ciklus.hu
Drukk mindenkinek ebben a ciklusban, és igen, ezennel én is csatlakoznék: megvárjuk mindenki pozitív tesztjét, és remélem kitartunk együtt a szülésig, talán az után is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!