Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Kriszta!
Tényleg nem éreztem semmit:)Vissza olvastam én is a jó multkor:)
Még emlékszem rá,hogy meséltem Melusnak is,hogy most tuti nem leszek babás,mert tóba fürödtünk,ágyat cipeltem meg hasonlók.Szóval nekem még cicifájás se volt,a mellbimbóm volt olyan mint neked,hogy megkeményedett,főleg mikor fáztam,de annyira hogy rendesen fájt:)
Pisilni se jártam sokat és semmi jele nem volt.Na aztán 1-2 hét mulva már jöttek csőstől:S
Szilvi
sziasztok :) Kriszti most mindenkinek rajtad van a szeme :))) drukk!!! :))) kár hogy én csak holnap délután tudom meg az eredményt :/ addig meg végig izgulhatom a napot :)
puszi Pixi
Pixikém, gondolj rám, én ha minden igaz, leghamarabb 2 körül netezhetek, de lehet hogy csak ilyen későn mint most! ÉS nagyon izgulok Krisztiért!!!!!
Szóval együttérzek veled.......
Kriszti, nagyon szorítok, tök jó hog folyton álmos vagy, és a cickódolgok is, meg a ma reggeli hányika érzés............ mmmmmmm.;)
Kinikém, hogy vagytok?
Szilvus? Mocorog????? Tuti érzed, csak még nem mered nekünk írni!!!! Biztosan sokszor vagy úgy hogy na, ez vajon az volt???? Számolj be nekünk ezekről a furi érzésekről is; kérve kérünk! Úúúúúúúúúúúgy fogok sírni...........:DDD
Pixi? Hányadik nap? Klau?
Nekem a 7. ciklusnap -asszem.
Olyan érdekes, eszembe jutott hogy vajon érnek-e a tüszőim, majd az, hogy á, azt majd csak pénteken érzem leghamarabb... De jó lenne ha ez majd a tesztelés körül is az eszembe jutna! Hogy á, dehogy, majd csak a 10. dpo körül érzem a tüneteket leghamarabb... És addig nem gyötörne a kín.........
Puszi lányok!
JA, Kriszti, aranyos vagy! Így, hogy meglettek a vizsgálatok, és áttetettem az időpontunkat, pár nap híján egy hónappal(!!!!) előbb mehetünk Pestre! Ez azt hiszem, nagyon nagy szó! Puszi csajok, jó éjjt! Krisztikém, rajta(tok)d a világ szeme! Drukk!!!! Tudod, fogom a kezed reggel, nagyon -nagyon szorítom a hosszú percek alatt, amíg várnod kell a CSODÁT! Mert csoda lesz, hidd el! És igen, ha egy incuri-pincurit is látod, akkor már ott van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puszi! Jó éjjt! Irszi
Olyan edesek vagytok Csajok!Koszonom a biztatato szavakat!!!Pixi legalabb izgi lesz a napod!!Irszi koszi h.fogod a kezemet reggel erezni is fogom:-) Annyira jo hogy at tudtad tenni 1 honappal elobb az tenyleg jo sok!1 honappal elobb lesz baba :-) mar nonek a tuszoid :-) meg Pixikenek is!!Sot Pixi vasarnap korul ovuzol,nem?ugy emlekszem.Irszi ma reggel meg azt olvastam vissza h.te hogy erezted magad mielott pozi lett a teszted!neked is volt hanyingered a lecsotol meg a dinnyetol.remelem nem erint rosszul h.errol irok most es nem lettel szomoru.Csak eszembe jutott h.nekem is volt a 8 es 9.dpon hanyingerem.Remelem pozo lesz a teszt reggel!:-) Szilvi nem baj h.jott csostul a "baj" most te vagy a vilag legboldogabb kismamaja :-) meg Kini hogy ha kiengedik a korhazbol es jobban lesz.Jo sokat bent van nem Csajok?!St
zegenykem.Meli mi ujsag vaaaaan???Valami megerzes??Vagy tunet??Puszikak Csajok jo ejt nagyon nagyon faradt vagyok!De jo az uj munka csak most meg minden uj.Puszii!!
Kriszta!
Nekem a fiamnál a 14.nap volt véres a wc papir,azt hittem meg fog jönni,de kezemben volt a teszt,megcsináltam és haloványka pozi lett:)
Holnap reggel mutatnia kell valamit:)
Ma fejezödött be sztem a beágyazódás:))Drukkolok:)
Szilvi
Ja és a fiam is clostis volt:)
Lehet a closti kicsit eltolta a peteérésedet:))
Sziasztok lánykák!
Szilvusunk ma láthatja a babáját, remélem hogy megtudja végre a baba nemét, alig várom már, hogy jelentkezzen mikor hazaér.
Krisztikém, kétségtelen, hogy babás vagy :) Ezek a kis huncut piros pöttyök babát jelentenek szerintem. Beágyazódás lehetett :)
Én ma vagyok a 7.dpo-n. A hőm 37,3. Sosem volt ilyen magas. Néha úgy érzem, meg akar jönni. Tegnap volt sok apró hasszúrkálás.
Nézzétek meg a görbémet. Persze esélytelen a hónap, úgyhogy nem is tesztelek most mensi előtt. Amúgy jöv.hét szerda-csütörtökre nem várnám, ha valami CSODA történne.....
Meli
Csajok, mi ez a nagy hallgatás?
Tegnap is ezerszer fent jártam, de nem írt senki sem napközben :(
Írjatok kérlek!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!