Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
sziasztok Lányok!
Tegnap egész nap fájt a hasam, és hát estére 7-re elmúlt, éreztem a megkönnyebbülést, hogy megrepedt végre a tüszőm.
És valóban így volt, hiszen ma reggelre 3 tizedet felugrott a hőm, 37-re, tehát megvolt az ovum az este.
Sajnos a párom már nem akart kényszer-szexet ma hajnalban, pedig szerintem nagyon is esélyes lett volna, hiszen bőven benne lett volna a 12 órába, a 24-be meg pláne, de nem akarta már :'(
Azt mondta, hogy a tegnap reggeli összebújás még jó volt az aznap délutáni repedéshez.
Csak az a baj, hogy 1 napos sperma nálunk nagyon kis minimális mennyiség, de az tuti, hogy több mint 100ezer.
Ma vagyok az 1. dpo-n. Az esélytelenek nyugalmával NEM SZÁMOLOM ebben a hónapban a dpo-kat, hiszen ekkor pech-ből ami velem történt, nem lehet elképzelni, hogy bármi lehetne belőle.
Krisztike, Írszike nagyon drukkolok! Egy valakinak minimum babásnak kell lennie most! Én kilőve, Pixike még csak ciklusnapokat számolgat, Ti maradtatok ketten.
Ja! Bocsánat, és a Klau is!!!!!!!
Meli
hát igen vagyok én is....bár még én levok maradva.
4. napon vok mindjárt elmúlik a mensim:)
ti h.vagytok???
Sziasztok!
Tegnap reggel megjött:) Most akkor van egy 32 napos ciklusom, és egy 25 napos...... Szép kilátások! De most legalább fáj a hasam, és a mennyiség is oké. Most először!!!!! ÉS válaszolt az andrológus........ Újabb hormonvizsgálatok kellenek, és kontroll az antibiotikum után.
Pixi! Menj nődokihoz is, és kérj clostit! Az az időpont jó, ha addig nem jön össze, akkor menj el oda is. De ha van a közeledben maszek endoki, akkor oda pár hét múlvára már mehetnél....... Az én dokim dr Lollok Zoltán, TAtabánya. Nézd meg a neten, és olyat keress mint ő, aki nődoki és endoki is egyben. Szerintem.
Meli! Úgy sajnálom...... Én orvost váltanék és nem adnám fel! Hiszen egy hónapja sikerült!!!!!!!!!! És hagyjatok ki legalább egy hónapot, kell pihennie a szervezetednek. Menjetek el egy meddőségibe, a BMC -be, vagy egy KAáliba.
Kriszti, rajtad a világ szeme!
Klau, akkor a 4. ciklusnapon vagy? Tök jó, én a 2.-on!:)
Pixike?????????????
Évi?
Kini, mi újság? Mikor mész dokihoz???
Szilvus, rúgkapál már az a csemete? :D
Krisztike, örülök a tesztjeidnek:) MAjd lefotózom az enyémeket, 10-esek, és 200Ft-ért veszem őket! A netről rendelik! Puszi! Irszi
Irszi
Sziasztok! Gyors helyzetjelentés: 3 napja kórházba vagyok. Kiszáradás és a nem evés nagyon durván kibukott. Még legalább hétfőig bent kell maradnom. A jó hír: van egy dobogó szívű manócskám a méhemben :)
K.
na elküldtem véletlen...szóval Irszi én azt hittem babás vagy :(((ez nem jó hir h.megjött!de legalább válaszolt a doki!ez pozitiv!:) Hamar sikerül majd meglátod!:)
Hm. Nálam 6.dpo van ma elméletileg :) juj még sok van hátra.Hát hasszurka van ahogy eddig minden hónapban ilyenkor...meg most a cicim is érzékeny továbbra is.Hát ennyi :)Megvannak a tesztek! :) lehet tesztelgetni majd!!!!!:)pusziii!!
sziasztok!olyan jó hogy mindenki jellentkezett :)) kivéve Szilvi. Irszi,reménykedtem én is hogy baba van a dologban de majd most! :)) Klau,figyeld csak meg majd együtt fogjuk számolni a dpo-kat ;) és tuti babás leszel :) Kriszti,holnap kezdődik a beágyazódás ha minden igaz :) már csak pár nap valahogy csak kibírjuk ;) Meli,megcsináltatok újból a centrifugálást? Köszönöm mindenkinek a tanácsát :) Ma vagyok a 7. ciklusnapon,csak 3 napig véreztem azóta meg csak barnázgatok :/ Csajszik,a párom vett házimozit most épp régebbi zenéket halgatunk (V-Tech stb.), a kandalóba ég a tűz :))))) Ja igen még valami,ha minden igaz jövőhét vasárnap ovu :))) jó éjt lánykák!!!!
Pixi
Sziasztok lányok!
Nem tűntem el,csak állandoan uton vagyok,jövök megyek,mindig van valami:S
Velem mindne okés,már idegesit is ez a tulzott nyugalom....Semmi bajom és terhesnek se érzem magam:S
A kicsit nem igen érzem még...Van mikor olyan mintha,de lehet az nem is Ő.
Szóval tök kétségek között vagyok.Ma töltöttem a 17.hetet,elvileg még nem kéne éreznem,de mégis nyugtalanit....
A pocimon van egy kis felesleg anyukám azt mondta azért nem érzem még...mozog ő,csak én nem érzem:S
Hát majd kiderül...
Az afp eredményem elvileg jo lett,de majd hétfőn a kezembe lesz és akkor kiderül.
Szoval ennyi van velem,ja és csütörtökön megyek pestre a genetikára.
Pixike!
Nődokihoz menj,sőt a legjobb amit Irsi is mondott,ha van olyan aki egyben a kettő akkor olyanhoz.Én is jártam annál a dokinál akinél Irszi és nagyon ott van a doki!
De nem is értem,hogy jött neked az ötlet hogy elöbb endokihoz jelentkezz,ezért volt furi nekem hogy sokára kaptál időpontot!
Nődokihoz menj és mondd azt hogy már másfél éve nem védekeztek és szeretnétek babát,mert tudod nem ifgen foglalkoznak az emberrel 1 éven belül!
Mellesleg te még nagyon fiatal vagy,ha nem ezt mondod,lehet elküld a doki,hogy probálkozzatok még...
Az hogy a pasidnak sikerült összehoznia egy gyereket még semmit nem jelent,igaza van Krisztinek.Az én férjemnek is van egy lánya és mégis elküldték vizsgálatra.Mellesleg megint Krisztinek van igaza ,ha a párod is szeretne babát,elmegy és megteszi ezt neked!
Nem egy nagy szám,én be se mentem a párommal,megoldotta ügyesen,nekik jóval könnyebb ám:)))
Aztán jössz te,de ne kisérletezgess most már se premenssel,se teával!!!
Doki és kész!
Nem fog megenni,itt a párodon a hangsuly...
Irszikém!
Sajnálom,hoy megjött,de mivelé erős,ügyes kislány vagy,igy tudom,hogy pozitivan fogod fel,a varázsdoki(Lollok)segiteni fog:))
Kini!
Bakker,szinte éreztem hogy kórház lesz a vége,mert irtad hogy 3 kilot fogytál:S
Mondtam hogy igyál,muszáj még ha nem is kivánod,az a kis manó bántja anyáűt az elején:))
De a lényeg a lényeg hogy semmi baj nincs éa a bébi ott van a pociban:)
HA kijössz tessék otthon maradni,pihenni és enni,inni,sokszor keveset!!!
Krisztám!Drukkolok neked nagyon a tezstekhez:)))
Lassan kezdheted:))))
Melusom!Te meg jelentkezz ma,ha nem takaritod halálra magad:))
Remélem nem hagytam ki senkit,ha mégis akkor bocsi,de kapkodok,mert boltba kell mennem:)
Szilvi
Sziasztok Lányok!
Írszi, annyira bíztam a babásodásodban, basszus a fene egye meg, hogy megjött :(
Pixike, szerintem is nődoki és closti! csodákat tesz!
Kriszti, remélem, hogy ma érzel valami mást, valami furcsát, valami beágyazódás félét. Muszáj valamit érezned, hiszen a 7.dpo-n vagy. Nézd a váladékodat is, már ha van (nekem soha nincs semmilyen)
Nagyon-nagyon drukkolok. Teszt, de csak a 11.dpo reggelén, tudod!!!!!!!!
Klau, ne keseredj, számold szorgalmasan a ciklusnapokat, ebben a hónapban időzítsetek úgy, hogy jókor legyetek együtt, azokon a napokon ki ne engedd apát a markaid közül, szorítsd a combod közé és adj neki :)
Kinikém, drága Kinikém, TE ugyanúgy jártál, mint én az első terhességemnél. Én is terhességi vészes hányással és kiszáradással a 9-10.héten kerültem 1 hétre kórházba. lefogytam 3 kg-ot és majdnem belepusztultam a sok hányásba, de aztán egy-két infúzió helyre vágott. Kaptam pipolfen nevű gyógyszert, hogy ne hányjak annyit, az úgy kiütött, hogy amint bevettem, lehettem bárhol, kb. 5 perc múlva aludtam tök mélyen. Mint egy narkó :)
meglásd, kórház után már sokkal jobban leszel. Sokat egyél igyál és mindig keveset, de sokszor!!!!!!
Hát, mi apával ha belegondolok, mivel kalap kaki lett az inszemhez a spermamennyiség (tuti kinyírta a nő, de hétfőn megyünk és akkor minden kiderül!!!!)
csütörtök reggel, péntek este és szombat reggel ráhajráztunk. Valamennyi kis anyag akadt még apában, úgyhogy a maximális esélyt megadtuk, hátha egy baba összejöhet belőle. Bár mint mondtam, tök reménytelen a hónap :(
Szilvuskám, ne aggódj, mocorog a babád, csak azért nem érzed, mert arccal lefele van, és ezért nem kifelé rugdos a pocid irányába, hanem lefelé rugdos, és azt a belső szerveid érzik, nem pedig te. Minden okés lesz, tuti!!!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!