Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Ki akar babásodni 2012-ben?...

Fehérliliomka kérdése:

Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?

Figyelt kérdés

2012. jún. 10. 23:37
 1711/9202 anonim ***** válasza:
83%

csajok! én naon megvok ilyedve!!

rózsaszín folyasom lett...mitől??

2012. szept. 27. 18:41
 1712/9202 anonim ***** válasza:

Klau!

Rózsaszin folyás a tüszőrepedéstől is lehet!!!!

Ma kapd el apát:)))

Nem kell megijedni,a hormonjaid rendben vannak,tehát hajrá,ma kell szexelni és ha még tudtok akkor még 1-2 napig!!!

Peteérésed van és ugy tűnik meg is repedt.Szexre fel és párnát a popsi alá,gyrtya állás:)))

Szilvi

Irszi!

Orülök,hogy egyre közelebb vagytok:))Ez tök jó hir:)

Krisztikém!Sokan akkor lesznek babásak,mikor abba hagyják a clostit és igen van amikor a TSH-nak szerepe van a babásodásban,mikor lesz annak eredménye?Nekem is néztek anno,nekem 3.28 lett,ami határtértéken belül van,de amugy babához állitólag magas...de nem kaptam rá semmit hál istennek:)

2012. szept. 27. 19:01
 1713/9202 anonim ***** válasza:

Klau! Igen, apajelöltre fel!:)

Szilvi, köszi:) Puszilom Mátét vagy Lilit:) Irszi

2012. szept. 27. 21:41
 1714/9202 A kérdező kommentje:
Sziasztok!!!:-)Irszikem orulok neki h. jo hireket kaptal!!Akkor mar nem kell olyan sokat varni ne felj!!Jaj en mar annyira varom h.azt ird h.siker van!!!olyan jo lesz ugy fogok bogni!!:-):-)Szilvim igen jo hogy megnezik a tsh-t koszi h.leirtad h.neked mennyi volt!Legalabb majd tudok viszonyitani!3 hetet mondott a doki h.akkor mar kesz lesz biztosan az eredmeny.De csak akkor megyek erte ha megjon/nem jon meg a kovi honapban.Puszillak meg a Babot is!Nem soka elseje;-)<3<3<3!Meli hogy vagy mi a helyzet?Kini??????????Megjott?Nem jott meg????Irj merr tukon ulok!Lehet h.neked meg itt a nagy mensizesek kozepette sikerult!!:-)Pixike pusszantas es irj h.mit erzel!!Most Te kovetkezel,ugye?Puszikak Nektek Csajok!!Megyek a vervetelre:-) Meg jo h.5 percre van az sztk :-) Pusziiii!!
2012. szept. 28. 06:43
 1715/9202 anonim ***** válasza:
83%

sziasztok!!

Sajna tegnap.nem sikerult együtt lennünk,annyira fájt h.mondtam h.hadjuk abba.

Még ma reggel is van rózsaszín folyásom,remélem ha meg 2-3 napig együtt leszünk sikerül majd..

Tegnap naon fájt a hasam,eddig még nem fájt ennyire!!!

2012. szept. 28. 07:08
 1716/9202 anonim ***** válasza:
83%

sziasztok!gyors leszek,csak magamról írok valamit hogy mi a helyzet.Tegnapelőt nem barnáztam tegnap igen ma megint nem :/ mióta nem iszom a teát ez történik :/ ennyire befolyásolná? :O amúgy semmit nem érzek,talán mert nem figyelem magam :) a cicim visszont fáj,majd még este jellenkezek puszi nektek

Pixi

2012. szept. 28. 09:56
 1717/9202 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!

Örülök, hogy mind jól vagytok és írtatok magatokról, kivel mi van éppen.

Kini nálad mi a helyzet? Nem írtál. Ugye, nem jött meg? Nagyon lapítasz, csak nem kopogtatott Nálad a gólya? Kérlek jelentkezz s.o.s.!!!

Nekem tegnap iszonyatosan megjött, szülési fájáshoz hasonló görcseim voltak. Nagyon-nagyon-nagyon fájt a hasam :'(

Ma dokihoz mentem, kaptam gyógyszert. Hétfőn reggel szúrom magam pocakon merionallal és este 1 szem closti. Ez 5 napon át lesz. Aztán valószínű, hogy október 9-10 inszem valamelyik napon.

Drukkoljatok nagyon, hogy most összejöjjön. Ez már a 4. inszemem lesz. Mondtam a dokinak, hogy kapja össze magát, mert nem vállalom be a lombikot és elegem van a pofára esésekből.

Meli

2012. szept. 28. 10:14
 1718/9202 anonim ***** válasza:
2012. szept. 28. 11:14
 1719/9202 anonim ***** válasza:

Most elolvastam,de miért kérdezed hogy láttuk-e???Ismerjük az illetőt akié a teszt vagy mi?

Millió egy ilyen kérdés van fennt,ezért nem értem...

Szilvi

2012. szept. 28. 13:00
 1720/9202 anonim ***** válasza:

Szia! Igen, engem is érdekelne!!!!!!!!!!!!!! Bár én válaszoltam is. :) ÉS gratuláltam:) Csak azt nem írtam oda, hogy ettől még lehet rossz vége sajnos..........

talán köztünk van a gazdája??????????????????? jajj, na!!!!!!!!!!!! Kinek kellett volna tegnap megjönnie? Kriszti? Pixi? Kini??????????? Ki az????????????????????:D Visszaszívok minden rossz gondolatot!!!!!!!!!!!!

Irszi

2012. szept. 28. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!