Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
csajok! én naon megvok ilyedve!!
rózsaszín folyasom lett...mitől??
Klau!
Rózsaszin folyás a tüszőrepedéstől is lehet!!!!
Ma kapd el apát:)))
Nem kell megijedni,a hormonjaid rendben vannak,tehát hajrá,ma kell szexelni és ha még tudtok akkor még 1-2 napig!!!
Peteérésed van és ugy tűnik meg is repedt.Szexre fel és párnát a popsi alá,gyrtya állás:)))
Szilvi
Irszi!
Orülök,hogy egyre közelebb vagytok:))Ez tök jó hir:)
Krisztikém!Sokan akkor lesznek babásak,mikor abba hagyják a clostit és igen van amikor a TSH-nak szerepe van a babásodásban,mikor lesz annak eredménye?Nekem is néztek anno,nekem 3.28 lett,ami határtértéken belül van,de amugy babához állitólag magas...de nem kaptam rá semmit hál istennek:)
Klau! Igen, apajelöltre fel!:)
Szilvi, köszi:) Puszilom Mátét vagy Lilit:) Irszi
sziasztok!!
Sajna tegnap.nem sikerult együtt lennünk,annyira fájt h.mondtam h.hadjuk abba.
Még ma reggel is van rózsaszín folyásom,remélem ha meg 2-3 napig együtt leszünk sikerül majd..
Tegnap naon fájt a hasam,eddig még nem fájt ennyire!!!
sziasztok!gyors leszek,csak magamról írok valamit hogy mi a helyzet.Tegnapelőt nem barnáztam tegnap igen ma megint nem :/ mióta nem iszom a teát ez történik :/ ennyire befolyásolná? :O amúgy semmit nem érzek,talán mert nem figyelem magam :) a cicim visszont fáj,majd még este jellenkezek puszi nektek
Pixi
Sziasztok csajok!
Örülök, hogy mind jól vagytok és írtatok magatokról, kivel mi van éppen.
Kini nálad mi a helyzet? Nem írtál. Ugye, nem jött meg? Nagyon lapítasz, csak nem kopogtatott Nálad a gólya? Kérlek jelentkezz s.o.s.!!!
Nekem tegnap iszonyatosan megjött, szülési fájáshoz hasonló görcseim voltak. Nagyon-nagyon-nagyon fájt a hasam :'(
Ma dokihoz mentem, kaptam gyógyszert. Hétfőn reggel szúrom magam pocakon merionallal és este 1 szem closti. Ez 5 napon át lesz. Aztán valószínű, hogy október 9-10 inszem valamelyik napon.
Drukkoljatok nagyon, hogy most összejöjjön. Ez már a 4. inszemem lesz. Mondtam a dokinak, hogy kapja össze magát, mert nem vállalom be a lombikot és elegem van a pofára esésekből.
Meli
Most elolvastam,de miért kérdezed hogy láttuk-e???Ismerjük az illetőt akié a teszt vagy mi?
Millió egy ilyen kérdés van fennt,ezért nem értem...
Szilvi
Szia! Igen, engem is érdekelne!!!!!!!!!!!!!! Bár én válaszoltam is. :) ÉS gratuláltam:) Csak azt nem írtam oda, hogy ettől még lehet rossz vége sajnos..........
talán köztünk van a gazdája??????????????????? jajj, na!!!!!!!!!!!! Kinek kellett volna tegnap megjönnie? Kriszti? Pixi? Kini??????????? Ki az????????????????????:D Visszaszívok minden rossz gondolatot!!!!!!!!!!!!
Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!