Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
haliho
Én jol vok...péntektől palástfű teát iszok,jobb előre sztem.Elvileg vasarnap ovum van!
Ma vmi fehér folt volt a bugyimon...ilyen mensi előtt szokott lenni.Nah de nem tudom mi volt az!
Szurkálásom van...érzem h.nőnek a tüszők:)
alig varom h.fájjon a hasim mert tudom h.akkor este.vagy másnap repedek:)
Most is reménykedek...de nem izgulok rá!!!
De remélem végre sikerül:) naon jó lenne!
Én naon kislányt szeretnék...a név ami tetszik a Vanessa,és a Gréta!!
Ha fiú sikerülne akkor Levente lenne:)
terv az van.sok.már csak babo kéne:)
Meli.sajnalom!! Kivi vok ki h.alakul....szorítok!!!!!
Klau!
Palást teát nem szabad inni,csak kimondottan ha már meg volt az ovud!!!Ne idd előtte!!!Mert bekever!
Sz.
A mensi első szakaszában cickatea,serkenti a peteérést,aztán ahogy tudod hogy tuti meg volt az ovud,csak akkor szabad a palást teát,segiti a beágyazódást és a nyálkahártyát vastagitja,de előbb ne kezd el a palást teát:))
Nekem nem vált be,de sosem lehet tudni,én jobban bizok a barátcserjében:)
Sz.
NA látod Kriszti!!!!!!!!!! NAgyon örülök hogy kaptál CSODÁLATOS, BABAHOZÓ CLOSTYT:)
Ami a dokinál volt: most már abszolult hivatalos neve is van A dolognak: biokémiai terhességem volt, ami annyit tesz, hogy nagyon -nagyon hamar, a beágyazódáa után meg is szakad. Okokat nem keresünk, a következő rendben lesz.:)
A méhen kívülin röhögött, az egy (2) túlnőtt tüszőcske volt. Így viszont kiderült hogy a méhemben volt az én kis drágám, és ennek "örömére" megúsztam -egyenlőre- az átjárhatóságit. Átjárható vagyok, és meg is tudok foganni. Hurrá!:/
A férjecském nem meri addig elkezdeni a gyógyszert, amíg az andrológus nem válaszol az e-mailra, de nem válaszolt még..... Már egy sokadik számon próbálom elérni, de nem megy. Egyenlőre. Egy, vagy 2 hétig kell csak szednie az antibiotikumot, és utánna, akkortól 6 hét múlva (kb.) kontroll Pesten. Akkor derül ki, hogy jó-e az eredmény, vagy még 3 hónapig kell-e gyógyszert szednie, vagy tuti inszem . ÉS akkor is az, hogy sima, vagy tubális:) Szóval még messze van hogy engem is stimuláljanak végre, de 7-8 hét múlva megtudom hogy mikor kezdhetünk ki is izgulni. Én már ennek is örülök lányok....... És annak is, hogy egyenlőre nem a lombikról beszélgettünk, azt mondta, ilyen csodás előzményekkel nem lesz rá szükség:) Puszikák! Irszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!