Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Gyönyörű vasárnapot Nektek!
Én ma nagyon boldog vagyok, mert végre pihenőnapom van:)))
Irszi: ugye nem haragszol rám? Mostanában nagyon lemerít a sok munka és néha össze-vissza beszélek.
Azért zavarodtam meg, mert a progeszteronom jó, akkor mi lehet a gond az ösztrogénnel?
Neked van mostanában készült hormon laborod???
Women1s Cream-ről én is olvastam, de nem mertem kérni, mert nem tudom,hogy hol kell kenni. Orvosi felügyelet kell hozzá?
Ha jól tudom,akkor a megtartó gyógyszereket PÉ után kell szedni és 14 nap múlva teszt. Ha negatív, akkor abba kell hagyni és megjön. Ha pozitív, akkor tovább kell szedni! Jól tudom???
Kriszti: nagyon drukkolok,hogy ne kezdj el pecsételni!!! Legalább 1 évig ne is lásd a mensit:)
Pixi: én is így vagyok vele: nem számolom a DPO-kat. Sokkal jobban érzem magam így! Bár lehet az esélytelenek nyugalma miatt, vagy azért, mert a holnapot várom,hogy mi lesz a klinikán.
Klau: lassan növögetni fognak a kis tüszőid, hajrá!!!
Meli: hasad hogy vagy? Puffadsz még? Kíváncsian várom, hol dobja le ebben a hónapban a "csomagot" a GÓLYA :)
K.
Igen, de még nem erősödött! Illetve még nem mondhatnám sötét barnásnak, inkább világos... (bocs a részletekért)
Bízom benne, hogy kihúzom keddig-szerdáig :)
Köszi a kérdést Kriszti.
K.
Lányok!Belinkelnétek nekem azt a Palya Bea számot amit még Irszi linkelt???
Köszi előre is!
Szilvi
sziasztok!!
Hát sztem is novekednek mert elég sűrűn szurkál a hasam.Pontosan most nem.tudom h.mikor lesz ovum...de nem számolom a napokat!
Most ez a hónap vmiert naon nyugodt nekem! Egyaltalan nem stresszelek...aminek naon örülök!!!!
Remélem sok pozi lesz ebben a hónapban:)
Pixi: mikor szeretnél ovu tesztelni? Középidőben vagy utána? Sokan használják jós tesztnek az ovut, ezért kérdezem. Vettél már?
Ha ovu miatt, akkor a legjobb délután 4-5 között, vagy este csinálni. A lényeg, hogy 2 órán belül ne igyál és ne menj pisilni, mert fals eredményt hoz.
K.
A többieknek igyekszem holnap válaszolni...:) Irszi
Sziasztok kislányok!
Mindenkinek sok ölelés és pussz!
A hőm még mindig 37,1, tegnap megijedtem, hogy a 10.dpo-n leesett két tizeddel, de hála ma visszament.
csütörtökön kiderül, akkor nem kell megjönnie
A hasam nagyon puffadt, a zoknimat is alig tudom felhúzni, mert olyankor nagyon beleszúr a pocakomba a bal oldalon. Hülye érzékeny nőci vagyok :( De csak mostanában :(
Meli
Tegnap úgy döntöttem, hogy nem akarom az inszemeket. A sok hülye gyógyszer miatt nem akarom, mert iszonyatosan meghíztam tőlük :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!