Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok!!
Bocsika h.keveset irok,de melozom igy kevés időm van!!
A mensim 5 helyett 4 napig tartott aztán 1 napig enyhe barnázásom volt!
Azota bal oldalam szurkál...
nem tudom mitől...
várom már az ovum....
csajok ki.h.áll??
HAlihó! Krisztám, nagyon ügyi vagy! Te leszel a példaképem:)) Igen, így nyilván gyorsabban telnek a napok, de hát ember legyen a talpán aki nem hisz benne minden hónapban egy picit! De jó olvasni hogy ilyen nyugodt, és pozitív vagy!:)))
Igen Szilvi, mindjárt elseje! Úgy izgulunk már, és úúúúgy várjuk azt a képet a Gyönyörűségünkről!:)))
Kini, szeretném elmondani hogy nem vagyok csökkent értelmi képességű, több diplomám is van... emellett eü.-ben érettségiztem annó.. nem értem:D Illetve nem is nem értem, hanem valószínűleg félreértem! Nekem a progeszteronom kevés, ezért kapok én stimut. És azért kapok progipótlást -hogy segítse megtartani az esetleg megfogant terhességet.
DE. Az én logikám és tudásom szerint az ösztrogén kell ahoz, hogy elkezdjen érni a tüsző! Szóval ezért gondolom hogy nálad is stimunak kéne megelőznie az inszemet, ha az ösztrogéneddel van gond.
A progi repeszti meg a már megérett tüszőt, nálam mindg az volt a gond, hogy érett (általában....), csak aztán nem repedt meg és vagy megnőtt és ciszta lett belőle, vagy simán felszívódott.
És az én dokim is azt mondta, hogy ha több stimulált hónap sem jár sikerrel (és ráadásul nálunk a sperma is rossz), akkor van csak inszem. Nekem eddig 3 stimulált hónapom volt az egy év alatt:) Az első még tavaly október körül, aztán valahogy tavasszal, majd júliusban. Mindíg a spermavizsgálatok és a gyógyszeres kúrák, ill. a műtét miatt voltak a kihagyások.
CSak azért kérdezgetjük annyira, mert fura hogy meg sem próbálnak semmivel stimulálni (nagyon sok gyógyszer van), hanem egyből inszemeznek.
Én azért félek tőle egy kicsit, mert az már olyan véglegesnek tűnik, hat inszemet (azt hiszem) támogatnak, aztán ha nem jön össze, akkor nem tudom hány lombikot, és viszlát. Félelmetes.
Azért is gondoltam én is arra, hogy ezt a jó pár hónapot kihasználom én is arra, hogy megint megpróbálok méhpempőt szedni, e vitamint... hátha. Bár most olvastam lányok, hogy ez a baktérium amit az ondóban találtak nálunk mindenhol (pl. vizelet, hüvely..) lehet, és ha a nőben is benne van (nyilván bennem is van) akkor nagyon sűrűn korai vetélést okoz. F...*a lenne, ha kiderülne hogy ez volt a baj. Mármint akkor nagyon mérges lennék..... miért nem lehet ezt megnézni? Én annó is azzal kezdtem, hogy elmentem a dokihoz, egy hüvelytisztasági vizsgálatra, mert babát szerettünk volna. ÉS ezt a dokit is kérdeztem hogy nem kell-e újra nézni, de ő azt mondta, ha nincs tünet, akkor nem....... Tünet nincs. .....................
Mindegy, vagy így, vagy úgy de jön az a baba Kini:D Szorítok hogy minden úgy menjen ahogy kiszámoltad, és kivetted a szabikat!
Pörögnek a dpo-k lánykák, nagyon izgulok!
Nekünk pedig a ciklusnapok:) Jó lenne ha lagalább valamelyest beállna nekem is.... Érdekes volt ez az előző 32 napos ciklus is, én szentül meg voltam győződve róla hogy 28 naposak a ciklusaim... Irszi
Sziasztok Kislányok!
Örülök, hogy mindenki szépen jelentkezik, nagyon szeretem olvasni a hozzászólásaitokat! Olyan nagyon jó, hogy mind itt vagytok :D
Most tényleg hárman izgulhatunk a napokban, hogy ne jöjjön meg a mensink. Krisztikét nagyon esélyesnek gondolom, és hát Kini, lehet, hogy most éppen beágyazódik a babád, ezért pecsételsz?????
Én jól vagyok, csak nagyon puffadt a hasam. Érdekes, de a vesegörcs-szerűség óta már nem olyan iszonyatosan fájó a mellem, nem is értem ezt az egészet. viszont a hőm továbbra is 37,2 soha ilyen magas még nem volt. Majd jöv.hét csütörtökön kiderül.
Bízni nem igazán merek, mert ugye csoda lenne, ha baba lenne!!!!!
azért most kímélem ám magam, nem nagyon emelgetek nagyon nehéz dolgokat.
Mindenki vigyázzon nagyon magára!!!! Megy a drukk a babákért továbbra is!
3 hónapunk van, addig legalább 3 kismamának kell lenni!
Ne feledjétek, eddig azért minden hónapban volt egy terhességünk, nem????? Szívszorító vége is volt és öröm is volt,de terhesség volt!
Tehát a gólya itt köröz felettünk, csak még nem döntötte el, hova is pottyantsa be a baby-t :D
Meli
Irszi drágám! Eszembe sem jutott,hogy nem értesz engem! Telóról írok, így nem mindig látok mindent! Azért írtam le még egyszer,hátha valamit zagyván írtam le korábban. Köszönöm szépen,hogy kimerítő voltál! Nincs időm Irszi! 14.8 az Fsh-m, kimerülőben a petefészkem! Talán ezért gondolták rögtön az inszemet. De 2 nap és minden kiderül!
Szerintem nem beágyazódásos, mert az 1 napig pecsétel nem? Nekem ez a harmadik :(
K.
sziasztok :) úgy látom zajlanak az események :) Szilvi,annyira nagyon kíváncsiak vagyunk már a kis csöppségre :)))) Kriszti úgy látszik most nagyon egyszerre jár az agyunk :) én se figyelgettem magam egyáltalán agy sokkal könnyebb,ha valami érzek rögtön magamra parancsolok hogy NA ÁLLJON MEG A MENET!!! :D és már nincs is semmi tünet :) az agy nagyon jól tud ám velünk szórakozni :/ :)
Klau, azok a szurkálások szerintem azért vannak mert érik a tüsződ és sz jó dolog :) én is éreztem :)
Meli,nem tudom hogy szoktad/szoktátok e nézni a 9 hónapot,ma épp egy nőről szólt akinek 5 évig nem jött a baba pedig egészséges pár volt,másfél évig inszemre jártak és 6 lombik után sikerült a baba :) majd a 2. babát is tervezték és azt hitték hogy ő is sokat fog majd váratni magára,de nem hál istennek a 3. hónapba sikerült spontán :) azt is mondták hogy azért jött össze a 2. baba ilyen könnyen mert a nyugodt háttér megvolt és a terhesség alatt megváltozik a hormonháztartás így 2. általában könnyebben
jön :) szóval lánykák nem feladni!!! :))) Kini és Irszi,ti most hol is jártok mert elvesztetem a fonalat :/
az ovum megvolt csak épp nem nagyon tudom hogy hanyadik dpo-n is vagyok,megint úgy fog alakulni a hőm mint a múlthónapban,a cickóim is elkezdtek fájni
Pixi
Igen Pixi!!Latod??Igy sokkal konnyebb:-)Nem kell besz*rni egyszer ugyis sikerul:-) utana meg konnyebb igen ezt en is hallottam.Ha meg lesz az elso utana potyogtathatjuk a tobbit :-) En legalabb 3-at akarok :-) ha nem 4-et :-D A Viktor csak kettot :-) hehe de mit csinal ha jon a tobbi?Semmit.Orul.:-D Egyszer voltam josnonel.Mar meghalt szeh
geny.O azt mondta h.kettő lesz.:-) Remélem több:-)Ha megvolt az ovud akkor joooo jönnek a jó kis dpo -k :-)Szoritok!!!!Puszi !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!