Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Szeretem, mikor ilyen kis pozitívak vagytok :D
Amúgy ennek a hónapnak én is tök lazán mentem neki, hiszen most ez egy átjárhatóságis hónap volt, semmi stimulálás, semmi számolgatás. De az a kisördög!!!!! Ott bújkál ám bennem azért :D
Jaj, képzeljétek el, egyetlen nadrág jött ma reggel rám a készletből. Van legalább 20-25 nadrágom (ezer évesek, ne gondoljatok flancolásra, még 18 éves koromból valók és 37 vagyok :( de eddig mind-mind rám jött és most reggel csak vettem fel egyiket a másik után és döbbenetes volt a látvány, mert 10-12 cm hiányzik, hogy összegomboljam őket :(
Kikészültem. Nagyon meghíztam az inszemezés óta :( És a melleim is idétlenül nagyok lettek, úr isten :(
Még 3 hónap stimulálás, ami kb. még 8 kg hízást jelent nekem. 70 kg leszek 55 helyett :(
Ha nem lesz baba decemberig mire meglesz a 3 inszem, akkor januártól kőkeményen tornázni fogok!!!!!!!
Meli
Kini, én a helyedben azért kiharcolnék egy stimulálós babacsinálós hónapot!!!! Sokaknak összejön már az első clostis hónapban a baba!!!!
Amikor az első hónapban 9 db petesejtem indult el lefelé, a doki meg volt ijedve picit, mi van, ha 3 termékenyül meg vagy több. És ez simán benne lett volna a dologban, de sajnos a párom spermája nagyon szar :(
Krisztikém, akkor nagyon nagy az esély a babára, jaj annyira izgulok Érted :)
Én nagyon szarul vagyok a fél Bromotól, de szedem szorgalmasan. Kezd elfogyni, nem tudod esetleg, hogy körzeti doki is kiírhatja a bromot?????
Majdnem együtt dpo-zunk :) Bár én még csak a 6.dpo-nál tartok, viszont majdnem egy napra nem várjuk, csak én egy nappal későbbre nem. 27-re :)
Meli
Még van 10 napi adagom, szerzek minél hamarabb :)
Meli
24-én hétfőn megyek a konzultációra, ott mindent meg fogunk beszélni. Kicsit félek, hogy nem fog összejönni az inszem, mivel okt. 1-től borul a beosztásom és nem tudok 3 napot kivenni :( Sajnos nem tudni hogyan fog nőni a tüszőm és mikor kapnám a repesztőt...
Ne haragudjatok Lányok, 12 órázok és csak 3-4 naponta tudok bővebben írni. Addig néha be-bejelentkezek, csak hogy tudjátok mi a helyzet velem.
Remélem nem haragszotok!!!
K.
Sziasztok Lánykák!!!
Fájdogál a pocakom, érzem mindkét oldalamat. Tegnap meg óriási nyilalás, majdnem eldobtam a tányért. Amúgy a hőm megbolondult, mert már 5 napja folyamatosan 37,1. Nem értem......
Ma vagyok a 7.dpo-n. Semmi különös nincs. biztos megint nem sikerült :(
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!