Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
De ari vagy, köszönöm :) Hátha csoda történik végre és megkapom ajándékba a babámat :)
Te pedig nagyon bízzál benne :) Ott az a picike :)
Meli
De jó is volna:)
Tudod a remény hal meg utoljára!
Naon álmos vok...sztem lassan lepihenek:)
Meli te már kaptál2x ilyen csodállatos ajándékot az élettől,és biztos megkapod még 1x!!
Tudod bíz benne:)
de aranyosak vagytok lánykák hogy így örültök nekem :)) Klau ahogy a barátnőm mondaná a szúrkálás jó :D neki is szúrkált a hasa és egy másik ismimnek is :))) DRUKKK!!!!!
Meli,nyugi van most már csak a várakozás van :)
Kini,te hol is tartasz?Irszi de el töntél,írjál :)
Kriszti veled miujság? Amúgy nem tudom ki tette fel a palástfűre a kérdést hogy az mire jó de én úgy olvastam hogy megvastagítja a méhnyálkahártyát és beágyazódás után ugye magzatmegtartó hatása van mert termeli továbbra is a sárgatestet
Szilvi,köszi a tippet a premensről majd beszerzem azt is :) igen olvastam hogy a málnalevet a terhesség 36. hetétől ajánlják de segít a peteérésben is :) bár én most ezt a hónapot kihagyom úgy döntöttem a teázása kapcsolatban :)
ma vagyok a 10. cn nemsokára újból ovu :) már érzem hogy növekszik a petécském mert néha szúrkálásokat érzek :) de hőm megint furcsa :/ most túl magas 36.7 és 36.9 között ingadozik azelőtt meg túl alacsony volt :/
Pixi
Hát csajok.....sztem ebből mensi lesz:(
megint rózsaszínű vmi van.De félek.h.ebből mensi lesz...
Fontos kérdésem lenne: ha peteérés után és vérzés előtt kell mennem rákszúrésre, lehet valami gond, ha esetleg már megfogant a baba?
K.
Édes Istenem, Évi, de jó, hogy írtál... 4 mm és már dobog a szíve!!! Szóhoz sem jutok!!!!!!
K.
Kriszti, csak azért kérdezem, mert ugye akkor még vándorol és a méhnyakról veszik a mintát a vizsgálat során...
Ha esetleg megfogant a baba, akkor nem lehet semmi gond?
K.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!