Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Lányok!
Ma is tréningen voltam, de csak 2 órát kellett utaznom.
Ne haragudjatok, képtelen vagyok visszaolvasni. Megtennétek, hogy leírja nekem valaki, ki hol tart?
Lapar: kedden volt a műtét. Pénteken voltam altathatóságin. Előtte vérvételen+vittem a vércsoport meghatározó papírt. Hétfőn vettek fel 11-kor. Megvizsgáltak, utána ebédet már nem ehettem. Kikönyörögtem, hogy aludhassak otthon:) Hajnali 5-re mentem vissza. Otthon bevettem a tisztító port, amit a háziorvos írt fel. Másfél órán belül elkezdődött a wc-re járás. Este 9-kor már vége is lett. Ennek ellenére kaptam beöntést reggel :(
Mindennel együtt 1 óra volt. Engem már 3-szor altattak, ez volt a negyedik. Eddig minden alkalommal tiszta kómásan ébredtem, most úgy mint reggel :)))
Gyenge voltam, mert másfél napja nem ettem és 12 órája nem ittam, de ezt leszámítva nem éreztem nagy fájdalmat. 3 vágásom volt: köldök, bal oldalon lent(a jobb oldalon a vakbélműtét helye van) és lent a szeméremdombon 1 öltés.
A felülés fájt kicsit, illetve a "felfújás" miatt a bordáimhoz szorult a levegő... nah, az fájt k...-ra.
Az éjszakát bent töltöttem, de 11-kor már otthon voltam. 3-dik nap nagyokat csuklottam és akkor jött ki a levegő a bordáim közül :))))
Más kérdés?
Kini.
Szia Kini! Huh... én ezt nem akarom!!!!!!!!!!!!
Mekkora a 2 vágás? A köldökös gondolom nem látszik. Vagy látszik?
Nekem van köldökpiercingem, nem szeretném ha csúnya lenne a köldököm. Odalenn is olyan a helyzet, hogy nem mutatna túl jól egy vágás... És a pocim oldalán sem. Hű de durva...
Na és a beöntés is... minek? Felfújnak annyira hogy a sok levegő még a kakit is kinyomná???? Jujj..... Az UH-s remélem nem ilyen ilyesztő...
Az altatástól nem félek, már egyszer volt benne részem, tök vicces volt -utólag. Jujj Kini.... szegénykém, min mentél keresztül!
Én a 4. dpo.n vagyok, már ha volt egyáltalán tüszőrepim. Pixi a hétvégén tesztel. Melusnak mensiznije kéne, a tesztje negatív, de nem igazán vérzik és fájnak a cickói. Kriszti kap brómot vagy mit, és már szedi a clostit megint. Klauéknál most volt a középidő pár napja. Évi terhes, de pár napja nem jelentkezik, remélem minden rendben! Szilvike jól van a babával együtt. Remélem nem hagytam ki senkit! Veled mi újság? Te hol tartasz pontosan? Irszi
Jó reggelt lányok!!
Kepzeljétek végre megy.fel a hőm ma már 36,6 volt.Elvileg ma lenne ovum de sztem most pár napot csúszik,bár szurkál a hasam.Nah nem tudom...de az tuti h.már alig várom h.túl legyek rajta....
Hát látod Pixi az ember milyen kis dolgoknak tud örülni;) ez jo...elefánt...meg Dumbo...mostmár majd gondolkozom rajta h.hivjalak;)
Nekem is jól indult a napom...drága páromnak baja volt kora reggel.... de ez.nekem csak jól jött:)
Mielőtt elment dolgozni azt mondta.nekem h." nah picim menj és írd meg a barátnőidnek gyakorin,h.kora reggel bajom volt" olyat nevettem:)
De hát nah igaza lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!