Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Óhhh akkor még 2 nap:S
Ma nem tudsz venni sehol?:S
Hát Pixi ez naon lehetséges....
de kár h.nincs teszted....hova mesz tesztet venni? meg hova jársz dokihoz? mikor mész még? jolenne talizni
ohh...kár!!!
hát megvannak.a vérvétel eredményeim,az is ami hiányzott!
Minden rendben van a hormonjaimmal!
Szóval nem hiszem h.ez gátolja a babásodást....
Most próbálkozunk ezerrel hátha sikerülne es ugy mennék vissza a dokihoz
Sziasztok!
Pixi, terhes vagy!!!!!!!!!!!!!:DDDDDDDDDDDDD Én már előre örülök!!!!! Minél később tesztelj, ha rám hallgatsz!!!! Annál szebb lesz a csíkocskád!!!!!! A barátnőm 3 naponta tesztelt, és csak a 34. napon volt halvány csíkja!!!! Szeptemberben szül:) Jajj, úgy örülök neked Édes Kis Pixike!!!!!!!!!!!:))))
Meli, te is terhes vagy Drágám!!!!!!!!!!!! Vagy ha mégsem, akkor az voltál, mint én, ez teljesen biztos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kérdezd Szilvikét.:) És említsd meg a dokidnak!!!!!! És válts dokit! És menjetek el a dr Kopa Zsolthoz!!!! Semmit sem válaszoltál arra a sok mindenre, amit írtam:(
Az átjárhatóságitól ne félj, ne laparost csináltass, hanem ultrahangost először. Az állítólag nem olyan vészes, nekem a dokim maszek rendelőjében lesz ha meg kell majd csináltatni. De még 2és fél hét, és kiderül!
Kini: igen, érdekelne a lapar! Mint írtam, nem tudom hogy lesz-e és milyen, de az orvosom a múltkor már említette az inszemet, és az előtt kell, ő csak úgy csinál. És én is szeretném tudni hogy minden rendben, mert szerintem tök szép, átjárható vagyok. A maszek rendelőjében csinál ultrahangosat, szerintem azt fogja javasolni. Ha nem, akkor Pest, a dr Krasznai csinálja a ... nem is emlékszem hogy hol, de nagy koponya, ő műtött 3 hónapja is:)
Mesélsz róla? Mindent:)
4. dpo... Irszi
Egyébként a történtek fényében az inszem nyilván eltolódik, de ez függ attól is, hogy szerdán mit monnd a Kopa... Annyira izgulok, de nagyon félek is a rossz hírektől...:(((((((((((
És szintén a történtek fényében az átjárhatósági alól nem tudok, és nem is akarok kibújni. Nagyon durva volt az a méhen kívüli gyanu! Ha még meg is műtöttek volna..... Irszi
jajj,Irszi ne is gondolj a múlthónapra mert nagyon elszomorít :((( lányok,tudom hogy Ti nagyon bíztok abban hogy végre nekem is sikerűlt :) DE csak akkor fogom én elhinni hogy tényleg baba van ha a teszt mutatja és az orvos is megfogja majd erősíteni :)
Ui.: tömöm magamba a gumicukrut :D
Most nehezen fognak telni a napok...
de hátha neked babát terem...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!