Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Csak egy tizedet esett te,az semmi:)
Szép ez a görbe,ne aggódj,már alig várom,hogy tesztelj:)))
Drukkolok nagyon:))
Sz.
Sziasztok drága Lánykák!!!!!
Most reggel teszteltem egy csont NEGATÍVAT. Este fél 11-kor megjött, most meg barnás. De nem sikerült most sem a baba.
Mikor tegnap este láttam, hogy 3-4 vércsepp pottyant a WC-be, magamon kívül lettem, olyan dühös voltam, hogy nem jött össze, pedig higgyétek el, minden jel arra utalt, hogy sikerült, mert a melleim úgy fájtak, mint soha eddig és semmi jele nem volt mensinek.
Soha nem fog sikerülni. Tudjátok mennyire imádom a párocskámat, már 7 teljes éve fülig szerelmes vagyok bele, de komolyan! de most amikor megint kezdte az átjárhatósági vizsgálat megcsináltatását a jöv.héten, nekiugrottam és mindent a nyakába zúdítottam. Ami bennem volt, Kiabáltam vele, még a gyerekek is beszaladtak a szobába, hogy ne veszekedjünk.
Mit képzel ez magáról? Két gyerekem van, akik azonnal elsőre összejöttek, nem nálam van a gond, Ő az, aki már több tucat nőnek próbált gyereket gyártani, de soha egyetlen egy nőt nem ejtett teherbe. Akkor miről beszélünk?
És még mindig azt állítja, hogy biztos nem vagyok átjárható.
Lekiabáltam a fejét. Kész, elég volt. Nincs tovább. Nem megyek soha többé orvoshoz. Nincs gyerek. Ezt szánta a sors nekünk :(
Most kész vagyok ám nagyon. Ráadásul a hőm még mindig 37 volt reggel is, nem esett le, nem is értem már ezt sem :(
És most csak sötét barna valami van, kevés. Legalább jönne meg a dög!!!!
Nem bírom lelkileg. Most kicsit megzuhantam.
Ti meddig mennétek el? nem látom értelmét tovább folytatni.
Meli
A clisti nekem túlnöveli a tüszőket, 4 cm-esen repednek csak, amikor már túlérett benne a petesejt. Tehát ezt kétszer eljátszottuk.
Most szuper méretem volt closti nélkül, szuper volt az időzítés, 20,5mm-esen repedtem, mégsem jött össze.
Meli
Drága Meli!
Teljesen megértelek!! Annyira sajnálom h.nem sikerült! A párod elég.furin áll a dolgokhoz.Hisz ha jobban belegondolunk te nem lehetsz meddő hisz van 2 gyereked,de ha neki nincs az nem lehet véletlen!!
Jobban tenné ha ő is elmenne dokihoz,és csinálna valamit,ne csak azzal nyugtassa magát h.biztos veled van a baj....
Én nem tudom mit tennék a helyedben.De tuti nem hagynám abba a dokihoz járást hisz egyszer ha végetér,és akkor sem sikerül elmondhatnam h.én mindent megtettem!!!!!!
Probálj megnyugodni,bár tudom h.nem könnyű,de nem tesz jót sem neked sem a gyerkőcöknek ha kivagy.
Én.tuti h.addig nem beszélnék a párommal mig észbe nem kap.
Tudod jól itt mindenkire számíthatsz...Leirhatod a bánatod!!!!
Nagyon.sok erőt kívánok neked h,talpra tudj állni minél hamarabb.
És bocsi ha valamivel megbántottalak,csak a véleményemet irtam le!!
Meli,én nem csodálom hogy teljesen kikeltél magadból,én még most is csodálom hogy ilyen sokáig cipelted a terhedet,és a párod?ő mit mondott neked?nem akarjátok kipróbálni a lombikot?
Lányok,most voltam wc-én és törléskor kis barna golyócskák voltak a wc papíron,kicsit megilyettem :/ mi lehetett az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!