Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Irszi az én párom.is csinált már ilyen kis meglepetéseket,azt hidte csak az én emberem ilyek.okos...1 x nem mondtam neki h.mikor lesz ovum,hát ovukor együtt voltunk,de a drágám kihúzta a szerszámát és a hasamra verte.Nah akkor olyan mérges lettem,:)
Ma kezdünk próbálkozni...veszek palástfű teát...hátha segít...Amugy szerintetek h.kell inni napi hányszor??és meddig??
Ma 36,5 volt a hőm...megy lassacskán fel..alig várom az ovum...h.utánna dpo-kat számolhassak...
Pixi naon kíváncsi vagyok h.sikerült e...de naon remelem h.igen!!
Jah és Irszi.asszem te tetted fel a zenét.Minden nap meghallgatom többször is...picit feldobja a kedvem...köszi h.feltetted a linket;)
Nah meek lassan a vérvétel eredményért....majd megírom az eredményt délután..
Puszy lányok.....
Kriszti sajnálom.De fel a fejjel...örülök h.nem borultál ki...de megnyugodhatsz nem kell szedned azt a rossz gyógyszert!!
Pixikém örülök h.ennyire boldog vagy...de én.ugy látom ugy beleélted magad h.babás vagy;) ugyh.remélem tényleg az vagy:) Szoritok!!!!!!!
Sziasztok lánykák!
Sajnálom hogy megjött Kriszti!:((
A vérképből legalább megtudjuk,hogy mi lehet a baj....
Hát nálunk a closti ugy van hogy 3 hónap closti után szünet van,mert a cisztásodás miatt nem engedi a doki.
Sokan a szünetes hónapban lettek babásak.
Azért nem feladni és próbálkozni:))
Pixike!
Szép a hőd,létezik trifázisos görbe:))
Már nem kell feljebb mennie,de maradjon is igy:))
Mikor tesztelsz amugy?
Szilvi
Sziasztok Lánykák!
Tegnap volt egy kis barnázásom, de annyi nem volt, hogy nyoma lett volna a bugyimon, épp csak a WC papíron látszódott.
Ma viszont sötétebb a barna, tehát várható, hogy délutánra megjön.
Görcsöl a hasam mensisen, viszont ha fekszem, se barnázás, se mensis fájás.
Csak épp nem feküdhetek, mert menni kell a kölyköknek tanszereket és ruhákat, cipőket venni, mindent kinőttek a nyáron.
A hőm 37 fok változatlanul.
Puszillak Titeket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli
Ui: Ha reggelre csak barnázás marad, ellövök még egy tesztet, hátha......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!