Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Jó reggelt!!!
Hát túl vagyunk a tegnapi probálkozáson!!Gabi fáradt volt naon,de nem érdekelte...azt mondta h.nah drágám most.hozzunk össze egy picit;) olyan cuki volt.
Azt mondta este h.mivel 1 körül lesz ovum,ma pihenjunk h.jobb legyen holnap a spemája.Meg mellette szedi a vitamint.
Hát én most naon bízom benne h.sikerulni fog!! Csak annyira idegesit h.mikor a popom alatt párna. van akkor is egy pici sperma kifolyik belőlem:( ez normális???
Irszi aranyos vagy,az otthoni dolog jobban hangzik! De remélem sikerül most összehozni a babot...
Pixi,Meli én naon szoritok nektek...még a végén 2 kismamával bővül a csapat...:)
Meli már kíváncsi vagyok az eredményedre!!!
Sziasztok!
Krisztám!
Ne erőltesd a clostit,hidd el ha pihennél,lehet ujult erővel vágnál bele a következő kurába.
De ahogy Irszi is mondta sokan akkor maradnak babásak amikor már nem szedik,mert elnyujtott hatása van.
Szedj E vitamint és attol jobban vastagszik a nyálkahártya!!!
Komolyan!Sok fehérje,sajt,tej meg ilyenek és olyan szép vastag lesz el se fogod hinni!
Sajnos a closti valakinél vékoyitja!
Ha nem szeded lehet sokkal vastagabbat produkálnál!
Lenne a closti nélkül is szép nagy tüsződ:)Bár nem értem mit keres ott egy 16mm-es ilyenkor:)
De sosem lehet tudni miből lesz a cserebogár:)
Lánykák!
Nár azt se tudom ki hogyan áll,de drukkolok mindenkinek nagyon!
Pixike!Remélem a hőd marad ott fennt még pár hónapig:))
Várom már hogy tesztelj:)
Irszi!
Ki tudja?Lehet mégis a te hónapőod lesz ez,soha nem lehet tudni:))
Klau!A férjed biztos elmenne vizsgálatra,az én férjemet se vizsgálták a fenekébe,de ő is belement volna még abba is,mert annyira akarta a babát:)
Melusom!
Ott kell hogy legyen a két csik a tezsteden,nagyon drukkolok,Jani is drukkol:))
Kinim!
Gyorsan regenerálodj és gyere vissza,várunk:))
Nálam semmi nincs csajok,néha van hányinger,de akkor nagyon,néha elmulik,a cicim sem fáj már annyira mint az elején.Van mikor megijedek hogy ez most normális vagy sem,nem ám baja elsz a babának,de nem parázhatok végig 9 hónapot.
Az egész életem egy stressz,eddig a hőmérőzés miatt,most a baba miatt,lassan már meghülyülök:)
De sajnos ilyenek vagyunk:)
Na hajrá lányaim,megy a drukk:)
Szilvi
Kriszta!
Kérdezd meg a dokit,mi az ideális nyálkahártya,ugy hallottam a 8mm is jó,de jobb ha vastagabb,nekem 14mm volt.De én nagyon sajtos vagyok amugy,sok tejterméket eszek alapbol és szedtem az E vitamint is.Mikor babás lett és elöször voltam dokinál,kb 4 hetesen,akkor majd 30mm volt a nyálkahártyám.Sztem a 8 mm épp hogy határon van,de a doki jobban tudja,kérdezz rá.
Irj,hogy mi volt dokinál!
Sz.
Pixike!
A 37.1 is jo még,de mindig ugyanabba az időbe méred?
Igen,meg vannak már a nevek:))
Még babás se voltam,már akkor meg voltak:)
Ha kisfiu lesz akkor Máté,ha kiscsajszi akkor Lili:)
Nem szeretem azokat a neveket amiket becézni lehet,igy ezért tetszenek ezek.A férjem neve amugyis elég érdekes és ez a két név tök jol illik hozzá:)
Sz.
JAaaaaaa,nem baj ha ennyit esett,akkor joval többet esne:)
Nem azért kérdeztem:)
Jó ez a hő ne stresszelj:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!