Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
jó reggelt!gyors helyzet jellentést hoztam nektek :) a mai hő 11. dpo-n 37.2!! :)))) majd még jövők!most viszaalszok pár órát :))
Jó reggelt Csajok!
Pixi, ez tuti babás görbe! Én is kérek ilyet :)
Krisztikém, örülök, hogy csak ennyi mellékhatásod van a gyógyszertől. A gyakori mellékhatásokból mindent produkáltam, kivéve az étvágytalanságot, a ritkább mellékhatásból egyet-kettőt. Az álmos korszak kb. 3 hét.
Remélem,nem lesz olyan fejfájásod, mint nekem volt!!!!!
Én most is csak negyedet szedek a doki tudta nélkül, mert a féltől megőrülök a rosszulléttől. Pedig az elejné azt hiszem elmentem 3/4-ig is. Ma már nem bírom.
Lányok, leesett a hőm két tizedet, 36,8, de vérzés még alig látható. Csak a WC papíron. Nem értem. Mensi görcs sincs. Száraz vagyok mint a sivatag.
DE ki kellene ürülnie, hiszen múlt hónapban is csak egy délelőttöt volt meg. Ez nem normális. Soha ilyen nem volt, most van ez, mióta clostit kaptam két hónapig :(
Tegnap ezerszer megnéztem a negatív tesztemet, hátha pozitív lesz? Nem is tudom mit vártam tőle, de már őrjítő vagyok magamnak is. A gyerekek is már rám szóltak, hagyjam abba a nézegetést.
És a párommal is nagyon goromba voltam. Tudjátok, mikor hülye az ember mensi előtt. Kötekedtem szegénnyel, minden begyöpösödött, egyenesvonalú, makacs faszinak elhordtam, csak nézett rám. Nagyon hülye voltam :( :( :(
Nem tudom.....egyre jobban hajlok arra a rohadt átjárhatósági vizsgálatra. DE BELE FOGOK HALNI :(
Ha megengedném, akkor hétfőn kéne időpontot kérnek a jöv.hétre. ISTENEM, RETTEGEK TŐLE :(
Meli
29- máig ugyan annyi a hőm.Semmi változás.És holnap lenne ovum:( elvileg.
Mostmár nem tudom mivan.Ez a gorbe naon össze zavart.
Nem tudom h.vab e ertelme próbálkozni:(
Pixi, Te csaj, amiket írsz nagyon-nagyon babára vallanak. Hüvelyszúrka, hasszúrka :)
Hőhullám.
Terhes vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meli
Amúgy most nem clostiztam, és mikor inszem volt, aznap már 12-13mm-es volt a nyálkahártyám, az még tovább vastagodott az E vitamin hatására a beágyazódásig. Meg persze folyamatosan szedem az E vitamint.
Tehát lenne bőven minek leválnia, főleg hogy múlt hónapban is csak egy fél délelőttre jött meg, most meg pár csepp??????
Nem értem én az egészet. Hol a mensiM??????????
Meli
Pixi fúj miket.eszel!! Hát fejbe lövöm magam ha megjön neked...de úgy.érzem h.ilyen lesz!!! De jó neked!!!
Kezdek irigykedni;)
Nekem nem volt hőhullámom,csak mikor a clostit szedtem abba a pár napba.Melegem volt,meg fáztam:))
De nem hőhullám volt:)
Hát Pixi ha nem leszel ezek után babás.....nem tudom mit mondok:)
Én csak kb 2 hétig teáztam,gyogynövény,igy én annyira nem hiszek benne,lehet pont azért nem használt:)
Semmiféle gyogynövényben nem hiszek amugy,nemcsak a teákban.
Én nem eszek különleges dolgokat,de vannak olyanok amiket kivánok azért:)
Hol ezt,hol azt:)
Hol édeset,hol sósat:))
Attol függ,most épp a mignont kivánom már pár napja,a férjem ki is van akadva hogy miért nem veszek magamnak:))
már szombaon is tezstelhetnél,akkor leszel a 12 dpo-n,nem?
Sz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!