Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok Kislányok!
Pixike,nyugi, ott az a baba. Korai a teszt, ráadásul 25-ös!!! A 10-es lett volna a jó!
gondolj csak bele, ha már 5 mUI a HCG-d, akkor terhes vagy. Ugyanis vérvételnél is ez az alsó határ. Ezt pedig nincs az a 10-es és 25-ös teszt, ami kimutatná.
Kell még pár napot várnod.
Két nap múlva tesztelj újból. Mikorra nem várod???????
Másik: Én is bíztam a babában, éreztem már beágyazódásos szúrkákat és hányingert és mindent, ami babára vall, a hőm is csodaszép volt, halvány volt a tesztem és mégsem volt babám, de ez én voltam.
Nálad ott a baba!!!!!!!
Most nálam az van, hogy elvileg megvolt a mensim, ami 5-8 csepp vér volt a WC papíron. Egy árva tisztasági betétet nem véreztem össze.
Milyen mensi az ilyen??? Ezt hétfőn elmondom a dokinak.
A melleim iszonyatosan fájnak, csak halvány leheletnyit csökkent a fájdalom, Inkább azt mondhatanám, hogy már nem pukkadnak ki a feszességtől, mintha a feszítés lejjebb ment volna, de a fájdalom az bezzeg megmaradt.
Nem értem hogy mi a fene van Velem? Miért nem jött meg rendesen? Legalább 1 árva betétnyit. Miért??????????????????????????????
Eldöntöttem Lánykák, hogy a jövhéten megcsináltatom az átjárhatósági vizsgálatot.
Remélem, a Jó Istenke megsegít és nem lesz bajom a vizsgálatnál.
Ez a hónap tehát totál kimarad nálunk mint gyermekgyártás.
Lesz még 3 inszem lehetőségünk, okt.nov.dec. és vége.
Ha nem jön össze a baba, akkor kikészülök és bedilizek :(
Meli
igazad van Meli :) de nem találtam 10-est :/ kedd vagy szerdára nem várom,hétfőn újból tesztelek és még beszerzek pár tesztet is
Pixi
Pixike!!!! Jesszu, ha TE keddre vagy szerdára nem várod, tényleg képtelenség, hogy kimutasson bármit is egy 25-ös teszt.
Tényleg csak azt tudom mondani, hogy várj keddig. Muszáj kibírnod. Addig ne is vegyél másik tesztet, mert csak gyötröd a lelkedet TE drága!
Meli
Jajj csajok naon.megfájdult a petefészkem...
a bal oldali picit de a jobb oldali naon fáj.
Néha mensi görcsöm is van.
Ez mitől van???
ugyanez volt nekem múlthónapban,szerintem ovulálni fogsz :))
Pixi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!