Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! Jujj de izgi Pixike!!!!!!:) Hű, hogy fogom kibírni reggelig! Sőt, nem is biztos hogy gépközelben leszek holnap estig..... Ah!
Nálam semmi. 20. ciklusnap, 6. dpo -de ezt csak gondolom, lehet hogy tüszőm sem volt. Csak a statisztikát nézem:)
Én tök hülye vagyok, de egész jól kordában tudom tartani az agyam!:) Tegnap mintha finoman szúrkált volna a hasam... előtte ez a hüvelybe nyilalás finoman, de ebben biztos vagyok hogy írtátok, és ezért képzeltem be. Határozottan éreztem, de tudjuk milyen csodás az emberi agy....:D
Ma reggel finom kis mensis görcsökre ébredtem, de gyakorlatilag még az ágyban el is múltak. Lehet hogy csak elfeküdtem magam. Én most nem Utrogesztanozok, és a másik progi krémet sem kenem. Tényleg maga lenne a csoda ha itt lenne valaki.....
Igyekszem nem figyelni semmi féle "jelre" vagy furcsaságra, mert azt gondolom, hogy amíg a férjemnek nem javítanak a cuccon, vagy engem nem stimulálnak, addig mindegy is. De persze 11-13. körül nem várom, akkor már biztosan fogok izgulni... ÉS amilyen frankó a természet, tuti késni fog!
Szerdán vizsgálat!!!!!! Úgy várom már!!!!!!! Remélem viszonylag jó híreket kapunk!!! Holnap is igyekszem jönni -Pixike, leginkább miattad, de szerda este szerintem tuti megpróbálom leírni hogy mi volt!
Mit szóltatok a filmhez? Megnézte valaki? Irszi
Pixike, ne izgulj, nyugi!
Irszi, én megnéztem a videót :)
Tetszik nagyon!!!!!
Lányok!
Voltam dokinál. Nagyon gázos ez az átjárhatósági vizsgálat.
Ma vett kenetet, és holnap egy őrölt nagy vérvétel vár, sok-sok kémcső vér levétele, mindent megnéznek, mert semmilyen gyulladásnak nem szabad lenni a szervezetemben, különben óriási bajt lehet okozni a műtéttel.
Pénteken éhgyomorra, se pia, se kaja, se kávé fél 10-re kell menni a műtőhöz. A doki nem kertelt, mondta, hogy nagyon fog fájni, szülési fájdalmat fogok érezni.
Lehet, hogy hányni is fogok, ha leesik a vérnyomásom, mert gyakran előfordul.
Vérzés is lehet utána, ezért 8 órát megfigyelés alatt tartanak, feküdni szabad csak!!!!!!
Rettentően félek csajok!!!! Nekem mennem kell a lányomért a suliba 2-re, hiszen senki sem tudja, hogy mit fognak velem csinálni, ugyanis titokban megy az egész :(
Hogy fogok érte menni, ha kb. 6-ig bent kell feküdnöm?
Muszáj lett fél 2-kor megszöknöm :(
LÁNYOK, KÖNYÖRGÖM NAGYON DRUKKOLJATOK, MERT ÉN BELE FOGOK PUSZTULNI :(
Meli
Valami 3mm-es hosszú katéterfélét felvezetnek a méhnyakamon át a méhembe és a méhnyak tetején felfújnak egy nagy szondát, olyan lesz mint egy felfújt lufi, ami elzárja a méhnyakamat, hogy a felfecskendezett folyadék ne tudjon visszafolyni. És aztán ezerrel nyomják belém a löttyöt, amíg a hasüregembe nem távozik a petevezetőn keresztül. Fájdalmas és nem veszélytelen műtét a doki szerint.
meli
Meli,én csak olvasom mit fognak veled csinálni de így is szörnyű belegondolni nemhogy végigcsinálni :((( Kriszti,olyan álmos vagyok hogy szerintem az alvással nem lesz gond :) csakhát a párom hamarabb kell mint én és titokba akarom csinálni a tesztet így az lesz nehéz kivárni hogy ő elinduljon itthonról :) Klau nem sokkal vagy lemaradva Irszítől,ez így még izgalmasabb
Pixi
Sajnálom Pixi!!!De nem szabad feladni!
Mész kivizsgálásra és meglátod,jönni fog az a baba!
Aztán a párodat is elküldik és akkor az orvosok is jobban és tisztábban látnak majd.
Olyankor már megy minden mint a karikacsapás!
Nem szabad szomizni,igaza van Irszinek,ilyenkr kell 1-2 üveg bor és szarni bele mindenbe!
Én is azzal gyogyitottam a lelkem:))
Leültem a gép elé 1 üveg borral és zenéltem:)))
Mire benyomtam az 1 üveg bort még jo kedvem is lett,hya nem,akkor jol kibőgtem magam:))
Bár én cefet mód be tudok karmolni:D
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!