Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok csajok!
MEgjöttem a dokitól,hát képet most nem kértem,mert megyek 2 hét mulva,ott már tök jol lehet látni majd:)Olyan jó volt látni,majdnem még bőgtem is:)
Minden oké,a picike már 33mm-es:)
Láttam ahogy dobog a szivecskéje és épp aludt,mert kérdeztem a dokitól,hogy nem mozog?Azt mondta akár mozoghatna is,de szerinte épp alszik,mert most nem mozog.Már rendesen láttam hogy meg van mindene csak még picibe.Nagyon rendes volt a doki,mutogatta hogy tetszik látni?:)Mutatta hogy nézzem hogy dobog a szivecskéje is meg minden.Jaj nagyon boldog vagyok,most kezdem cska igazán érezni,milyen jó volt látni:)
2 hét mulva megyek a genetikai 12 hetes uh-ra,már alig várom,nem lehet ám betelni vele:)
Viszont ajánlotta hogy csináltassam meg a magzatviz vételt,mert annál semmi sem biztosabb,mondtam majd meglátjuk,ugyis mennem kell Pestre geetikára.
Kriszti!
Nagyon drukkolok,ott kell hogy legyen az a baba:))
Pixike!
Hiába kezdődik a beágyazódás,ha van hőleesés,nem első nap lesz az,majd csak ha az ösztrogén szint ujra megdobja akkor,most kezd el megtapadni,de az még kb 4-5 nap,tehát mostanában eshet csak le,de ez nem törvényszerű:))
Szóval az ha magasan marad a hőd az is jó,nem kell leesnie!
Kini!!!!!!!!
Mi ujság?????
Szilvi
Nem jött,Apa melózik,anyukám jött,de nem jött be velem,itt nem igen divat ez.Majd megyünk Apával Pestre 4D-re,oda jön velem:)))
Tényleg megható dolog volt ám,az első két gyerköcnél nem is hatódtam meg ennél.Igaz az hogy a korral az ember jobban átértékeli ezeket a dolgokat:)
Na ezt nem félre érteni Pixike:))
De nálam ez igy van,az első két babámnál nem voltam ennyire "kismama"mint most.Ez a terhességem sokkal másabb és sokkal odafigyelősebb:)
Pedig őket is nagyon vártam és imádom is őket:))
De akkor más volt,nem is voltam parás mint most:)
Tudtam hogy bennt vannak és nem lehet bajuk,természetes volt,nem ugy mint most:)
De Apa már hivott,mert tiszta ideg volt,hogy minden rendben van e,ő belé is tettem egy kis parát:))
Szilvi
ja és Szilvi,a pocid nőt már?vagy mikor kezd el majd nőni?
És köszi a válaszod akkor ha majd leesik mint Neked akkor reménykedni fogok :) most még csak várok :)
HA nem esik le és marad fennt végig akkoris jó ám!
Az a lényeg hogy ne essen le vagy 9 hónapig:))
A kisfiamnál(14éves)nála is mértem a hőmet és nem volt leesés,maradt fennt egész végig.
Biztos nőtt már a pocim,de én nem vagyok egy girhes alkat:))
Szóval van hasam,főleg a 2 gyerek után.Szeretnek a kilók,nem akartak megválni tőlem:))
Igy ez miatt a mérleg se a barátom:D:D:D:D
De a rendes gatyák már nem kényelmesek,gumis szoknyát,nyári csőruhát hordok,azok kényelmesek.Majd lassan ha bejön a rossz idő kell keresgélnem valami gumis dereku farmert:)
Jajj Szilvi, ez olyan megható volt! Kirázott a hideg teljesen!!! A szívhang... szóhoz sem jutok!
A hőm: 36.7 még mindig, de ma reggel elkezdődött a pecsételés, így ez a hónap sem sikerült! SZOMORÚ vagyok!!!
Sziasztok Lányok! Újra itt vagyok, alig győztem átolvasni, kivel mi történt.
Szuper volt, csodaszép város Barcelona. Lejártuk 3 nap alatt a lábunkat, de mindent meg tudtunk nézni. Ott maradnék örökre :)
Rengeteget gondoltam Rátok, nagyon rossz volt, hogy nem voltam net közelben és senkiről sem tudtam a fejleményeket.
Nincs jó hírem Nektek :(
Az van, hogy ma vagyok a 12.dpo-n.
Emlékeztek, a mostani inszeminációt egy kezdő doki csinálta, ez a doki elég béna volt, és szerintem tönkrevágta a méhszájamat.
Ugyanis azóta csak 3x voltunk együtt a szerelmemmel. Először csak enyhe barnás véres féle valami volt együttlét után, amit annak tudtam be, hogy akkor még friss volt az inszem és a felsértett méhszájam vérzett nagyon picit.
Mikor másodszor voltunk együtt, nem volt semmi. DE akkor írtam nektek a közös oldalra, hogy napközben kicsit barnás-véres valami jött belőlem, de nem sok.
Viszont!!!!!
Barcelonában szombat reggel szexeltünk, de abszolút nem vadul és nagyon véreztem utána. DE gyanús volt, hogy nem a méhemből jöhetett. A szívem a torkomban dobogott, nagyon megijedtem.
Akkor voltam a 9-10.dpo-n.
Ezután viszont semmi sem vérzett. Tehát, ezer százalék, hogy a méhszájam vérzett.
Valamit elbazilikázott ott, de nagyon.
Azóta sem volt semmi vérzés. Nem jött meg, de totál puffadt a hasam és nyilalgat néha
Viszont most egy órája megint valami nagyon halvány barnás valami látszik a WC papíron. Remélem, csak a méhszájam próbál begyógyulni.
Óvatosan megnéztem a méhszájamat. Máskor sima a felülete, most meg rojtos :(
Szerintetek most mi lesz? Elrákosodik a méhszájam? Mert ezen a méhszájon kizárt, hogy megint felnyomjanak egy szívószálnyi vastag kanült és megcsinálják az átjárhatósági vizsgálatot.
Ennek rendbe kell jönnie!!!!!!!! Muszáj! És ez hónapok kérdése is lehet. Nagyon magam alatt vagyok ám.
A másik. Nem mértem hőt, nem tudom hol járok, de mikor elmentünk csütörtök este 37,4 volt a hőm. Tüzelt a testem, reggel 37,1 volt.
Most már a menésnél is fájdalmam van a cicimben, iszonyat fáj. DE nem merek remélni, ugyanis valami barnázás van.
Emerencia, szívből sajnálom a kisbabáidat, a szíves hasad bele :(
Pixike, drukkolok, számold szépen a dpo-kat, szép a görbéd is.
Irszike, mindjárt számolhatod Te is a dpo-kat :)
Kriszti, tuti terhes vagy!!!!! Tesztelj már !!!!
Kini, mi a helyzet? Mikor tesztelsz? Hányadik dpo-n vagy? Érzel valamit???? Tesztelés????
Klau Veled mi van?????
Évikém, drága Évikém, látod??? Mondtam, hogy van egy "eladó" tesztem, amit álmomban láttam pozitívnak. Megmondtam, hogy babás lesz valaki ebben a hónapban és tessék!!!!!
DE még többen is babásak lehetünk, hiszen most jönnek a tesztelések, igaz?????
Szilvuskám, nyugi, minden rendben van a babáddal, nagyon jó lehetett látni. Én biztos sírtam volna :)
Puszi nektek csajok!!!!
Ha van valakinek ötlete, mi lehet nálam, írjatok!!!!
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!