Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Sziasztok! Emerencia, nagyon sajnálom, és igaz, mielőbbi testi -lelki felépülést kívánok neked/ nektek.
Aztért ezek után kérdezz rá hogy nem akarnak-e kivizsgálni, mert ha ez nem az első volt, akkor nem ártana, lehet hogy sajnos oka volt, akkor viszont ha rájöttök hogy mi, talán lehet orvosolni. Látod, nekem erre a vérszegénységre is azt mondta a főorvosnő a véradóban hogy nem jó így kezdeni a terhességet, jó hogy időben kiderült. ÉS ezek után te is vérszegény leszel, a vetélés után mindenki az állítólag!!!
Gyere helyre minél előbb drága!
Kislányok! Nagyon izgulok, jó hogy már a dpo-k vége felé jártok! MElire vagyok nagyon kíváncsi, nekem a cici tünetei hallatán nagyon dejavum volt, én amellett teszem le a voksom, hogy nekik most biztosan sikerült!
Pixi, te sem voltál még ilyen magabiztos egy hónapo illetően sem, az is nagyon jó jel! Kriszti, izgulok nagyon!!!! Hű, jövőhéten minden kiderül!!! Kini, te viszont ne izgulj. A férjem mondogatta állandóan hogy ne izguljak, az nem tesz jót:) Akkor az idegeimre ment, de van benne valami. Rosszat sem tesz, de jót sem. Én ilyenkor az esélytelenek nyugalmával várom hogy mi lesz.
Most pl. amikor tegnap megcsináltam az lh tesztet, írtam nektek hogy nagatív. MAjd egy óra múlva láttam rajta egy halvány vonalat. De jó, akkor alakul, mondtam is a férjemnek, alig tudtam visszanyelni az örömtől a könnyeimet. Férfiak... persze nem vette észre hogy nekem milyen fontos:) Aztán estére megint nem láttam semmit rajta, akárhogy nézegetem. Nem is csinálok ma, majd holnap.
Évike drága!!! Mi van veled? mikor csinálod a következő tesztet? Érzel valamit???? Olyan nagyon izgalmas, és annyira örülünk neked!!!! Most mindent előről le kell ám írnod! Mióta próbálkoztok, volt-e már siker, mit éreztél először, mikor gondoltad hogy talán most sikerül... Olyan boldog vagyok!:)
Szilvi! De jó ma mész -nem hétfőn??? ÉS akkor megnyugodhatsz. Ne izgulj, minden rendben lesz. Et írtam már a múltkor is, de tényleg így van: a természet az egyikl kezével ad, a másikkal elvesz. NAgyon sok (3) volt itt a pozitív teszt mostanában, amiből nem lett baba. ÉS Emerencia is.... Már így is olyan természet anyánk, mint GAnesha... Több keze egyszerűen nem lehet amivel elvesz, mostmár adnia kell. Méghozzá ennek fényében sokat... Veletek minden rendben lesz végig, és lassan a rosszullétnek is vége. Mi pedig sorban kapjuk a babákat, meglátjátok! Remélem Emerenciát is hamarosan kárpótolja, vagyis próbálja majd kárpótolni a sors... Irszi
Szilvi,én is tudok ám mutatni szép görbét :D ehez mit szólsz?
Sziaszok:) Igen, jó egyszerre írtunk! MA van a 12. ciklusnapom, és semmit a világon nem érzek. Néha mintha icicpicit szúrna a bal oldalam, de lehet hogy ott mégis ciszta van, és attól. De végülis a pár héttel ezelőttihez egyre kevésbé. Tegnap este szexnél éreztem megint a meleimet (ez az ide -oda lökdösés), és megint meg kellett fognom, mert máshogy nem esett jól. A férjem szemei meg felcsillantak, azt hitte majd pajzánkodni fogok:D Szerencsére beérte ennyivel, így nem is említettem neki. Hát, kíváncsi leszek, van-e tüszőm. De ez vagy az lh tesztből, vagy abból fog kiderülni hogy nem lesz semmi.
Kriszti, nem is emlékeztem hogy ilyenek a tüneteid! Tök jó az álmosság is, és a melegérzet is!!!!!!!! Hű lányok, nagyon durva lenne ha most hárman babásodnátok!!!!
Kini, ki tudja mi lesz, sokaknak épp az a tünet hogy nincs tünet, vagy abban a hóanpban biztosak benne hogy nem sikerült.
Én most mondjuk biztos vagyok benne hogy nem fog, de ez még a jövő zenéje, Másfél hét múlva andrológus, azért izgulok nagyon!!!!!!! Puszi: Irszi
Szegénykéim... amennyire irigykedtem pár napja, most annyira nem lennék a helyetekben! Igen, szörnyű rossz ez az utolsó pár nap! Én a bizonytalanságot nem bírom! Annál bármi jobb!!!!!!!
Nem baj, most már kibírjátok, próbáljatok meg nyugodtak lenni, végülis az teljesen biztos hogy az idegeskedéssel csak a saját idegeiteket nyírjátok ki! Jutalmazzátok meg magatokat valamivel ha mégsem sikerül: egy közös egy napos wellness, egy mozi, egy vacsi valahol.. Nekem a barátnőm ajánlotta, és igazából valamilyen szinten beválik. Legalább kimozdulunk, vannak közös élményeink. Mi a következő hétvégén lecsó partit rendezünk a barátainkkal:) Bográcsban csinálunk lecsót, és sütünk kürtős kalácsot! Már nagyon várom! Télen szoktunk forralt bor partikat is tartani!
A jövőhónapban pedig szintén a barátokkal Pizza hétvége lesz! Olyat szoktam sütni, aminek a szélén a tésztában van egy jó ujjnyi sajt körbe! A Stahl szakácskönyvből van a recept, én csinálom a tésztát, a szószt. NAgyon szeretjük:)
Lányok, bár tudnék segíteni, és bár mindenkihez küldhetnék egy gyönyörű kisbabát:) Persze magamhoz is....
NAgyon szorítok, és rengeteget gondlok rátok!!!!! Gondoljatok Évire, neki is sikerült, akkor nekünk is fog! Lassan, de biztosan babás lesz itt mindenki! És tényleg, ez a rengeteg pozitív teszt is magáért beszél... És csalódtunk már eleget, ezek a babák akik innentől jönnek vagy már velünk vannak, mind gyönyörűek, okosak, egészségesek! Mind boldog kismamák leszünk hamarosan!!!! Tessék pozitívan gondolkodni, és végig reménykedni! Irszi:)
Ez nagyon fontos!!!!!! Szépen kérlek mindannyiótokat, hogy kattincsatok rá, és legalább az első 2 versszakot hallgassátok meg:)
Én ennél többet nem tudok tenni, de nagyon büszke vagyok magamra!!!!:)
Elmentettem a kedvencekhez, és mindíg megnézem /hallgatom majd ha itt ülök, és meg is tanulom az elejét, amit énekelgetni fogok magamban:) Meglátjátok, 1012-ben kismam leszek:) Irszi:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!