Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Szép...
De a dátumot elirtad Irszikém:)
2012:))
Szilvi
Irjatok ám csajok estefele,hogy hogyan is álltok,nagyon drukkolok:)
Hát ugy látom zajlanak itt az események!! Remélem minél többen babásodtok:)
Én ugy számoltam h.3 nap múlva kezdünk próbálkozni.
Szerintetek gáz ha naponta többször együtt vagyok a párommal kb ovu után 2-3 napig folyamatosan? most vitaminokat szedünk hátha sikerül
Klaudia,mi ovu előtt,ovukor és ovu után is együtt voltunk,4 napon keresztűl volt mikor 1 nap többször is,kíváncsi leszek hogy mi lesz a vége :) az eredményeket mikor kapod meg?
lányok egy kis segítség nektek :) megkérdeztem barátnőmet mi volt furcsa neki az előző hónapokhoz képest,először kicsit megilyedve hívott fel hogy leesett a hője 7-8. dpo-n én nyugtattam hogy ez még túl korai mensihez már akkor mondtam neki hogy ez bizony beágyazódás miatt volt,nem nagyon akarta elhini :) ovukor neki mindig fáj a bimbója aztán elmúlik,el is múlt neki aztán megint elkezdett fájni újból már annyira hogy nem tudott aludni tőle,utána megint elmúlt neki,a folyása sárgás volt beágyazódáskor meg szúrkált a pocija,aztán néha émelyget,megkívánta a sárgadinnyét meg a milka csokit :D és 13. dpo-n tesztelt egy halvány pozí tesztet,de elég szép pozí tesztet :)
ja igen,tegnap amilyen sok krémes folyásom volt ma már semmi,"száraz" vagyok
Pénteken megyek.a leletért....
Hát kíváncsi vagyok h.mi lesz az eredmény.
Mióta elmúlt mérem a hőmet,lassacskán megy feljebb.Mikor repedek? amikor a hő leesik???
Évike: melyik napra nem vártad a vérzésed? El tudom képzelni,hogy mennyire feszült vagy! Próbálj meg megnyugodni egy kicsit, drukkolok,hogy sikerüljön!!!
Klau: egy kicsit irigy vagyok Rátok :) Minden nap többször??? Hát, nekem már az is sok, ha PÉ idejében 3-4-szer vagyunk együtt egy héten. De hát mindenki más :)))
Pixike: nem akarlak elkeseríteni(illetve a barátnődet) de ha valakinek pozitív teszt mellett esik ennyit a hője, az nem jelent jót! A HCG több napig van a szervezetben de ha esik a hő az vetélésre utalhat...
Irszi: az LH teszten ha halvány csík van, akkor még sok-sok nap, mire teljesen pozitív lesz! Hányadik napon vagy?
Ezek a bandázsok nagyon tetszenek! Bárcsak hamarosan én is felhúzhatnám az egyiket :)))
Szilvi: ha végeztél, kérlek gyere gyorsan, mesélj mi volt az orvosnál...
Én ma tiszta kómás vagyok! Tuti az időjárás. Reggeli után majdnem elaludtam, ebéd után szintén. Egész nap kész vagyok. A cicim is szokott már fájni ilyenkor, de semmit nem érzek...
Ma vasárnap van, és a várt barnás pecsételés még nem jelentkezett, maradt a sötétsárga folyás.
Fogalmam sincs mit gondoljak, de szerintem bárhogy alakul, biztos oka lesz!!!
K.
Hát ha bevetem a miniszoknya,combfix és magassarku összeállítást,akkor menni fog többször egy nap.
De.félek h.a sok szeretkezés miatt nem lesznek jók a kisfickók,mikorra kéne....
Ti mit csinálnátok??
Klau: az a baj,hogy csak utólag tudod meg a hőmérőzés alapján,hogy mikor volt repedés!
A repedés előtt leesik a hő és utána max 3 napon belül fel kell mennie.
Mi több mindent kipróbáltunk. Először csak 3 naponta, aztán 2 naponta, aztán 2 naponta de más más napszakban. Aztán a múlt hónapban ovu előtt 3 nappal kezdtük és ovu napján még egy negyediket is... de az sem jött be.
Most, ebben a hónapban 5 nap pihit tartottunk és utána 2 naponta 3-szor összesen.
Én azt mondom,hogy próbáljátok meg, hogy 24 óra elteljen. Legalább ovu idején. Aztán 36 óra, majd 2 nap... Mindenkinek más és más válik be...
Az viszont tuti, hogy ha 1 napon belül kétszer vagytok együtt, akkor a második már "üresjárat"
K.
Juj Kini drukkolok ezerrel:)))
Krisztám neked is remélem még semmi jele nincs a mensiteknek:)))
Hányadik napon is vagytok?
Mindenképp irok ahogy megjöttem a dokitól!
De messze van igy sztem majd csak olyan dél körül jövök haza:S
Irjatok!!!!!!!
Szilvi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!