Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Klaudia,de lepontoztak :O még tegnap 80%-on voltál,ma meg már csak 58% ???? :O
Pixi
Ezek szerint...
bár nem tom ki és hol mert senkinem nem irtam semmit....
Engem amugy meg nem.zavar
Meli, elvileg nekem 13-ra húzta be, de nem akkor volt, hanem 15-én. Így én azt is számolom :)
Számolhatjuk vissza a napokat. Bár nem tudom miért, de most nyugodt vagyok...
Te érzel/tapasztalsz valamit?
Klau: mindenképp a mai nap az első. Úgy számold a vérvételt.
Pixi, köszönöm szépen, igyekszem vigyázni a görbémre. Viszont reggel olyan álmos voltam, hogy elnéztem 0.1 tizeddel a hőmet: nem 37.0 hanem 36.9. Tegnap pedig 36.95 volt. Remélem ez a kis eltérés nem gond!
Szilvi: igyekszem visszanézni a görbédet, hogy melyik napokon esett le neked. Nehogy feleslegesen ijedezzek:)
Én Baranya megyei vagyok egyébként, valaki a dél dunántúli régióból? :)
K.
Szilvi: nem találom a görbédet.El tudod nekem küldeni privátba???
Mit is mondtál? Hányadik napon esett le a hőd?
K.
Pihizz sokat Krisztike! Én is azt fogom tenni majd legközelebb a beágyazódás körül! Most tök fáradt voltam, de úgy fel voltam pörögve, hogy nem aludtam. NA majd legközelebb. Egyébként van egy barátnőm, szeptember elején szüli a 2.-at, ő szerinte irreálisan korán voltak a tüneteim -lehet hogy ez volt a baj. De emlékezzetek, meég alig múlt el a félidő, már őpanaszkodtam a cicimre. Lehet hogy az a jó, ha nem éreztek semmit....
Irszi
Emerenciától és Szilvitől kérdezném:)))?(
-Vettél már valamit a szépséges Pocaklakódnak?
-Milyen vitamint szedsz?
-Hogyan mondtátok el a családnak; v. hogyan fogjátok elmondani?
-Mikor szóltok melóban, és hogyan? (én ettől nagyon félek...)
-Mikor kezditek átalakítani a babaszobát, és mennyire? Irszi
Csajok, ezt meg kell néznetek! Várom a nagyon értelmes válaszatokat! Én vagyok a teleportálós válaszoló:)
http://www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__humor__3337446..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!