Ki akar babásodni 2012-ben? Beszedtem az első havi clostilbegyitet szeretne még valaki babát?
Nem semmi,bátrak vagytok:) az tuti.h.emlékezetes lesz az a bizonyos tűzijáték:)
Nem tudom mitől lehet az a folyás....nem ártana elmenni vele.dokihoz..már ha valaki nem tudja megmondani h.mi az...
Sziasztok!
Kriszta!
Iszonyu sok folyásom volt nekem is:)
Ez jó jel,ha még sosem volt.Ne ijedj meg tőle,mert ha nincs szaga és nem zöld,akkor természetes:)
Nekem van hogy a mai napig sok van.Egyik nap nagyon sok,másnap semmi,hol krémes,hol vizes,épp mikor milyenje van.
De nincs baj,ne félj,reméljük a baba okozza,mert a folyás védi őt a fertőzésektől ha megtapadt:)
Szilvi
Jó reggelt Lányok!
Nahát, ennyi kis csibész nő! Szerelmeskedünk tüzijáték alatt? De jó nektek!!!! :)
Nagyon tetszett, ahogy olvastam :)
Pixi, Ti nagyon sokat szexeltek ám :)
Krisztikém, szerintem az a folyás nem jelent bajt, tuti ágyazódik a babád, jaj de jóóóóóóóóóóóóóóóóó!!!!
Nekem soha semmilyen folyásom nem volt. Soha :( Mindig száraz vagyok.
Pixi, ha ennyit nyomatjátok a szexet, tuti összehozzátok most a babátokat.
Nálam ki kell várni a csütörtök reggelt, akkor biztosan én is hozzájutok valami jó dologhoz :)
Már alig várom :)
Irszikém, mi a helyzet Nálatok??? Jól vagy????
Emerencia nagyon eltűnt, remélem jól vannak a picikéjével.
Évi? Hogy alakulsz? Mit érzel????
Klau, mikor mész vérvételre????
Szilvusom, mikor is mész megint dokihoz? UH is lesz ugye???? várjuk a képet a pocaklakódról :)
Írjatok csajok :)
Szép napot mindenkinek!!!!
Meli
Remélem, most ügyesebb lesz a fogdoki!!!!!
Neked pedig tényleg nagyon drukkolok, hiszen tényleg jó sokat szerelmeskedtek, és hát abból lesz az ember gyerkőce :)
Mikor repedsz már???????????
a tegnapi együttlét is tuti jól volt időzítve!!!
Már most alig bírom kivárni a hónap végét, hogy ne jöjjön meg Neked és a többieknek sem :)
Meli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!