Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Az kemény 2 punkció és semmi.Ezen izgultam én is most amúgy hogy mi lesz ha el se jutok a beültetésig?Előfordul ilyen is.
Én is drukkolok a csajnak🤞🤞
Pihenj és ne idegeskedj!Minden jó lesz!
Én is örülnék ha hárman babáznánk💕
Vagy 4-en mert Hajni is csatlakozna.
A szüléskor hinnéd el mert sokat csalódtatok már vagy a 12.hét után
Kata
Sziasztok!
Nos, akkor mostmár mindhárman rajta vagyunk a várakozás útján. :)
Anikó: elhiszem, hogy elkeseredtél, de szerintem jobb ez így. Nem a mennyiség a lényeg, hanem a minőség! :) Tök jó, hogy lefagyasztották őket és így kiderülhetett, hogy sajnos nem olyan erősek, hogy felébredjenek. Az ügyesen magukhoz térőkkel szerintem sokkal nagyobb, sőt, tuti :)) esélyetek van!!
Nyáron úgy fogjuk lezárni ezt a fórumot, hogy 3 (4-5)pár pici talpacskáról teszünk fel ide képet! Oké? :)))
Kérdezhetek? :) A napokban le kellett cserélni az Utrót Cyclogestre, mert az Utro kevésnek bizonyult. Viszont ez a Cyclo meg folyton kifolyik, hiába fekszem vele felrakás után. Tegnap is pecsételtem már az esti adag előtt és fájdogált is a pocim. :( Veletek is volt így? Ez ilyen? Ennek ugye nincs kapszulahéja, tehát, gondolom, az egész kúp maga a hatóanyag, és ma reggel is kicsurgott belőle egy rendes adagnyi...
Sziasztok! Anikó vagyok:
Mindig van mire várakozni:) ilyenkor még lassabban telik az idő.
Jó lenne nyáron ilyen képeket feltölteni:) próféta szóljon belőled:)
Ne aggódj. Nekem a doki azt mondta, hogy amennyi progi kell, az felszívódik. Én is picit feküdni szoktam a felhelyezése után, és pisilni is próbálok minél később menni. Tavasszal azon idegeskedtem sokszor, hogy felraktam a kúpot, és utána jött rám a nagy dolog.
Ja és valamikor napközben is cserélek tisztaságit, mert olyan mintha bepisiltem volna, és engem zavar (olyan sok folyik ki).
De nekem jobb ez szerintem, mert amikor Utrogestabt kellett hüvelybe helyezni, nekem az felmarta hüvelyfalam, és amiatt is volt pici vérzés.
Sziasztok!
Zsu nyugi nem baj az hogy kifolyt valamennyi,ez ilyen.
Nekem is folyt ki májusban belőle valamennyi.Ezt nem lehet kiküszöbölni.
Attól felszívódik amennyi kell.
Nekem most az Utro van hüvelytabiban de még nem marta fel meg semmi kellemetlenség még nincs vele.Igen,feküdj fél órát utána és ennyi.
Jó lenne az a kép💕
Meglátjuk mi lesz!
Így igaz a minőség a mérvadó és ha felébredtek akkor az nagyon jó.Bár eddig is FET volt 2-szer,nem?Neked amúgy Anikó hány punkciód volt összesen?Olyan sok nem lehetett.
Kata
Nem biztos, hogy neked is rossz lesz Kata az Utro, de sokaknál volt ez (olvastam anno neten is).
Hát igen a minőség számít. Csak a doki eddig is azt hajtogatta, hogy milyen szép az a 6 embrió. Ezért is merült fel bennem a kérdés tegnap, hogy hibás volt-e, vagy a fagyasztás miatt. De nem tudott válaszolni. Csak mert ha hibásak voltak, akkor hátha a vetélések is azért voltak korábban. De ez csak ilyen kapaszkodó valamibe lehet.
2 punkció volt, és ez volt a 3. FET. Az első 2 Fet-nél felébredtek az embriók. Azért is próbáltam most emiatt nem aggódni.
Éjszaka álmatlan óráimban pont az jutott eszembe, hogy így már 12 embriót eddig felhasználtunk. Mindig 2 a beültetéseknél, és ez a 2 ami nem kelt fel. Ami azért elég durva. Valakiknek a tizenvalahanyadik lombik sikerül, így ha úgy számoljuk akkor kb mi is ott vagyunk. Hátha tényleg most sikerült.
Ráadásul tegnap gondoltam bele abba is, hogy napont 20 db gyógyszert/vitamint eszek/szúrok/kúpozok. Erre is oda kell figyelni folyamatosan. Hát nem egyszerű az biztos.
Kata van már terved mikor akarsz tesztelni, vagy majd ahogy alakul?
Jövőhét kedd vagy később mert a 14 napot most ki akarom várni ami pénteken van de kedden már 14 napos az embrió(k)ha úgy számolom.
Nem tudom még mi legyen.1 db teszt van direkt itthon.Nem vettem többet mert utána megint lövöm sorba őket és ismét ideges leszek.
Remélem kibírom péntekig illetve vasárnap van meg a 16.nap.
A menzeszemnek meg 5-6-án kéne megjönnie.Szerintem ha nem sikerült most meg is jön de legalábbis elkezdődik light-ba mert most sokkal kevesebb progit kapok.Napi 600 mg összesen,az nem sok.Májusban volt a cyclogest kúp 2-szer naponta az 800 mg plusz az utro tabletta délben 3 szem tehát 1100 mg naponta most a felét kapom,ebből gondolom hogy ha nincs siker akkor beindul a menzesz is.Volt ilyen inszemeknél is mikor csak ennyit kaptam tabletta formátumban és ebből gondolom így.
Én most nem szedek sok mindent:-vitaminok abból is D,B komplex,Ladeevit,méhpempő ennyi
-Clexane,Utro
Nem tudom mi lesz.Ha nem sikerül akkor folyt.köv
Kata
Nagyon szurkolok neked:) igaz már annyiszor írtam, de tényleg így van:)
Hát igen, ilyenkor azért nehéz kibírni a nem teszelést:) Nekem van itthon egy 25-ös, meg egy 10-es.
Nekem nem szokott progi mellett megjönni a menszesz, csak ha abbahagyom. De most egyikünknek se jöjjön meg jó darabig.
Neked akkor egyszerűbb megjegyezni mit mikor kell szedni. Én legutóbb táblázatot csináltam róla:D most a szekrényen balról jobbra pakolom mi nem kell aznapra már.
Nekem ami most van: C+D vitamin, Q10, E vitamin, Velfem 2x, Femibion, Inofem Activ, Omega 3, vas tabletta készítmény(ezek a vitaminok), utrogestan szájon 3x, estrofem 3x, cyclogest 2x, clexane, bromocriptin, medrol.
Tényleg kell a táblázat ezekhez pfff
Én se tudnám megjegyezni mikor mi jön
Köszönöm aranyos vagy!Én is nagyon drukkolok neked!Biztos sikerülni fog.
Volt a biopszia is,fel is ébredtek szépen ketten a kis embriók szóval ha logikával nézem akkor már tényleg sikerülnie kellene.
Remélem nem is jön meg!Tegnap és előtte is kicsit olyan fura mintha meg akarna jönni érzéseim voltak.Korai volna még,van még 1 hét addig.
Biztos a hormonkezelés egyik hatása ez.Már elmúlt.Beültetés másnapján és harmadnapján pedig olyan enyhe szédülés volt reggel azóta semmi.
Ezek a hormonok olyan érdekesek.Csinálnak minden hülye tünetet.Olyan melegem is volt tegnap tehát olyan hirtelen rám jött hogy majd meg sülök.
Le kellett vegyem azonnal a pulóvert pfff Aztán jó volt.Röhögtem is hogy hőhullámaim is lettek.Progi csinál olyat.Basszus minden nyavalya eléri az embert😊Neked milyen tüneteid szoktak lenni a hormon kezeléstől Anikó?
Kata
Köszi:) Bízzunk a legjobbakban, mást már úgyse tudunk tenni.
Nekem tegnap a beültetés óta görcsölés van, ami furcsa mert nem rémlik ilyen. Lehet már a szervezetemnek is sok az utóbbi évek hormonadagja, vagy nem tudom.
Szerencsére durva tüneteim azért nincsennek. Olvastam olyat is, hogy valakinek hangulatingadozása is van.
Nekem már a stimuláció elején is voltak hőhullámok, nagyon hirtelen jön, és úgy érzem felgyulladok. Egyik este tusolás után tonikkal kentem az arcom, és hirtelen elkezdett folyni egy csepp izzadság a hátamon. Hát mondom férjemnek, ez így nagyon "jó"....
A clexane-től ugyebár lila a hasam foltokban.
A progeszterontól szokott több bajom lenni (de mindegyiktől, így mindegy mit ír fel). Székrekedésem van tőle, így igyekszom sok rostot enni, yoghurtot, és persze sok folyadék. Meg puffadok tőle, és nyilalások vannak néha. Ja, és még álmosság szokott tőle lenni (de az akkor durvább amikor már pozitív teszt van, így az lehet a terhesség miatt van)
Anikó
Nekem is lila a hasam a Clexane-tól😊
Csíp mikor beadom de aztán el is múlik gyorsan
Igen,nem tudunk semmit sem tenni csak várni és reménykedni.
Teszt után kiderül mi a helyzet
A hormonok olyan változatos tüneteket okozhatnak hogy nem lehet tudni mi van
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!