Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Köszi Zsu😊Persze talán a 3.
Én is drukkolok Anikónak🤞🤞
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Ma vagyok ET+10.napon, és negatív lett a teszt jelenleg. Vagy korai volt, vagy nem sikerült😔 igaz én legutóbb 9.napon se láttam semmit csak a férjem. Hétfőn újra megnézzük😕
Szia!
Hú hogy én mennyit gondoltam ma reggel rád Anikó azt ne tudd meg
Reggel fél 7-kor én is teszteltem és eszembe jutottál
Nekem is negatív ma van ET+15.nap szóval ahogy mondtam nekem nem sikerült
Nem baj,ez van!Neked még nem biztos hogy nem sikerült
Még ne mondj le róla hisz még csak ET+10.napon vagy
Nagyon drukkolok hogy hétfőn pozitív legyen
Kata
Nagyon sajnálom Kata:(
Kívánom, hogy nektek is sikerüljön spontán mint Zsuéknak, vagy legkésőbb a következő lombiknál.
Még azért nem sokat adok ennek a teszt eredménynek. Ezt igazából csak "viccből" szoktam csinálni, de ilyenkor még annyira bármi lehet. Férjemen jobban láttam a csalódottságot. Kicsit ez az egész most szarul jön ki nálunk. Ugyebár jövőhét szerdán van a 14. nap, amikor hivatalosan kell a tesztet csinálni. Férjemnek pedig pénteken lesz a 40. szülinapja. Ha negatív lesz a teszt, akkor eléggé beárnyékolja majd. Ha pozitív lenne, persze akkor is tudjuk, hogy bármi lehet, de azért csak jobb lenne. Pár hónapja szegény meg is említete, hogy azt hitte 40 éves korára már lesz gyereke. Nehéz dolog ez sajnos:(
Anikó
Igen.elhiszem hogy sok ez de hátha szerdán pozitív lesz az a teszt
Én nem sajnálom egyáltalán mert jobb így mintha beágyazódna egy beteg embrió ami miatt mehetnék műtétre esetleg
Így meg pár nap múlva megjön a menzeszem és decemberben vagy januárban újult erővel folytathatjuk
Én párom is mondja hogy 50 éves korára azért már szeretne apa lenni ami jövő augusztusban lesz dehát van még addig idő,bármi lehet😊
Beszéltünk Csehországi klinikákról is hogy esetleg azt megpróbáljuk ha a 3.sem sikerül de ez még csak egy röpke gondolat
Legyen neked szerdán pozitív Anikó az a teszt🤞🤞
Kata
Köszönöm🥰🥰🥰🥰🥰
Nagyon aranyos vagy🤗
Anikó
Sziasztok! Anikó vagyok:
Ma vagyok ET+12.napon, halványan dereng ott a 2. vonal. Nem fotóztam le, mert alig látszik. Igaz én ilyenkor 25-ös tesztet szoktam csinálni, szóval az is számíthat. 10-es tesztet csak a 14. napon szoktam csinálni, az majd szerda lesz. Szóval úgy tűnik ismét elindult valami, már csak az a kérdés mi lesz...
Tegnap este jól össze is vesztünk férjemmel, szóval most nincs túl jó hangulatom. Ráadásul este becsípődött a nyakam, és alig birom balra fordítani.
Kata telefonáltál már az intézetbe? Hogy érzed magad?
Szia!
De jó hogy dereng valami.Mondtam én hogy várni kell meg.
Vita mindig van egy pár között.Ne szomorkodj,majd úgyis kibékültök.
Főleg ha megtudja a jó hírt😄
Nálunk úgy van hogy 5 perc múlva már nem is foglalkozunk a vitával.
Meg nem telefonáltam.Kicsit várok meg mert 9-te szokott bemenni a dokim.De már lassan hívom.
Jól vagyok,köszönöm.
Van meg kis munkám,aztán neki állok mozogni mert már hiányzik.
Kezdd be Voltaren krémmel a nyakad vagy valami hasonlóval.
Örülök neked Anikó!
Kata
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!