Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
 811/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Velem nincs semmi különös.Párom megy holnap a vizsgálatok miatt amik már lejártak,nekem kell egy mell ultrahang mert csak negatív lelettel lehet ciklust indítani mint tudjátok.Ha ezek megvannak aztán már mehet a következő próba decemberben 🤞

Örülök neki Anikó hogy nincs komoly baj.Ha meg van minden eredményetek akkor kezdjetek szerintem egy új ciklusba és hagyjátok a régi embriókat de ez csak az én tippem vagy most decemberben menj inszemre,hátha sikerül sose lehet tudni.Sok sikert!

Nálunk sincs szerintem komoly probléma hanem csak egyszerűen nem volt még szerencsénk.Talán most lesz,ki tudja

A múltkori céges rendezvény nagyon jól sikerült amúgy.Volt kaszinó de nem olyan igazi csak olyan játékos formában😊Volt hidegtál többféle,koktélok amilyet csak akartál,borok,rövid italok szóval minden volt és svédasztalos pazar vacsora is és nagyon finom volt.Bűvész is lett meghívva és kis műsort csinált.Ideje volt kicsit kikapcsolódni már.A ruha nagyon tetszett páromnak👍

Mennék megint ilyen kis bulira de egyhamar tuti nem lesz

Ti is menjetek amíg lehet ide oda mert jön a zárás újra pfff

Kicsit tartok a Kaális aneszteziológustól és a nővérektől mert múltkor is belém kötöttek hogy nem vagyok beoltva.Ha újra kezdik akkor annyit mondok hogy ott a negatív teszt szóval téma lezárva,engem ne egrecíroztassanak mert amúgyis izgul az ember a lombik miatt.Nem hiányzik még ez is pluszba.Amúgyis nem tudom hallottátok e de Gibraltáron ahol mindenki be van oltva úgy néz ki ismét terjed a vírus ugyanúgy és már korlátozások is lesznek,akkor meg?Ilyen nincs hogy helyes döntés,ez szerencse és immunreakció kérdése legyen oltott az illető vagy oltatlan úgy látom szinte teljesen mindegy és ezért nem értem mit piszkálnak.Én sem bántok senkit soha mert másképp gondol valamit mint én hanem elfogadom és ennyi.Én tudom igazolni hogy nem vagyok beteg akkor ne én legyek már a veszélyes elem hirtelen,nonszensz.Én az oltottakat is tesztelném és nem rosszindulatból mondom dehát kiderült hogy ugyanúgy elkapják és fertőznek is és kórházba is kerülhetnek,akkor meg?Ausztriába már az lesz hogy az oltottakat is ugyanúgy tesztelik és jogosan.Nem egy nagy dolog az a teszt.Nem fáj vagy ilyesmi.Na mindegy nem panaszkodok tovább mert semmi értelme,ez van ezt kell szeretni.Anikó nektek sok sikert!Zsu nektek is

Kata

Kata

2021. nov. 17. 13:47
 812/862 anonim ***** válasza:

Basszus kétszer írtam a nevem 😁

Ja azt akartam még írni hogy kérni fogom az Embryo Glue-t hátha bejön sosem lehet tudni és ha jól számolok akkor 4 vagy 5 naposok lesznek mikor visszakapom őket plusz a glue

Kata

2021. nov. 17. 13:52
 813/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok, Hajni vagyok :)

Gondoltam Rátok nagyon sokszor, de nem voltam gyakorin sajnos. Mindig mondtam, hogy na, majd ma belépek... de aztán mindig elmaradt.

Most viszont itt vagyok, és végigolvastam mindent, ami eddig történt.

Zsu nagyon gratulálok Neked, boldog babavárást kívánok, biztosan minden rendben lesz :)

Anikó, Kata nagyon sajnálom, hogy most sem sikerült, pedig reménykedtem, hogy most mindkettőtöknek összejött. Ne adjátok fel, előbb-utóbb jön a baba!

Rólam annyit, hogy nagyon magam alatt is voltam sokáig, kicsit antiszoc is lettem átmenetileg, otthon is voltunk Magyarországon, ami szintén nem volt jó. Amiatt mentem haza, mert hogy a mamám haldoklott. De aztán összeszedte magát és kezdte a gonoszkodásait megint, egyszerűen undorító, amiket művel. Nővérem is kibékült vele 7 év után, a helyzetre való tekintettel, de már megint nem beszél vele ő sem. Gondolhatjátok, milyen lehet, ha még a gyerekeket sem engedi hozzá. Szegény anyukámat sajnálom, neki kell őt ápolni és elviselni. Sokat telefonálok vele, mert szüksége van rám. Próbálom tartani benne a lelket.

Amióta visszatértem Németországba, étrendet váltottam. Gluténmentes, tejmentes, tojásmentes.... sok zöldség és főleg bogyós gyümölcs. Meg persze húst is eszem.

Eredménye, hogy 3 honap alatt fogytam 10 kilót, visszanyertem újra a régi formám.

Az autoimmunbetegségemmel kapcsolatban még mindig nincs info, hogy melyik az, de vmilyen van, ez biztos, ezért is váltottam erre az étrendre. Meg azért, mert a gluténmentes étkezés többeknek zebracsíkos tesztet eredményezett (persze nem önmagában😄)

Mi nem voltunk lombikon még, jövőre terveztem be nyárra, mert most a felsőfokú németet csinálom és mellette tanulok: Befejezem a félbemaradt főiskolai tanulmányaimat. Nem szeretném megkockáztatni, hogy ugyanaz történik, mint a múltkor, és megint magam alatt leszek, és nem tudok tanulni.. nincs több lehetőségem ugyanis befejezni a sulit.

A spontán fogantatás esetünkben kvázi esélytelen. egyrészt a férjem spermái nem jók, és nem is tesz érte semmit, hogy jobb legyen. Csak kólát iszik, dohányzik, pizzát eszik. Ennek az az oka, hogy 10 napot dolgozik 600 km-re tőlem, 4 napot van itthon, amiből 1 az utazás. Ebből következik a másik ok az esélytelenségre, hogy elég ritkán tudunk pont jókor együtt lenni.

Nem vagyok beoltva, nem is szeretném. A barátnőm is beoltatta magát, aztán 5 hónaposan elvesztette a babát. 1 hete meghalt az egyik barátunk apukája, 3x volt oltva, 3000 feletti volt az antitestszáma. Elég volt megfáznia... legyengült tőle a szervezete, kórházba került, ahol meg elkapta a koronát, és belehalt.

Anyósomék is betegek lettek, megfázásos panaszokkal, és nem bírtak kigyógyulni belőle több mint 1 hónapig, és biztos, hogy nem fáztak meg... Még most sem 100%-osak.

Apu kollegái közül sokan nem tudnak járni az oltás óta, volt aki meg meghalt agyvérzésben.

Úgyhogy én nem tudom, de.. nem annyira bizalomgerjesztő nekem így az oltás..

Az ember nem tudja, mivel tesz jót vagy rosszat...

2021. nov. 19. 06:36
 814/862 anonim ***** válasza:

Szia Hajnikám!

De jó hogy végre jöttél😊Azt hittem valami bajod lett,betegség vagy ilyesmi.De Hálisten nem!Ja hogy mamád ilyen intrikus ember?Az nem túl jó...

Vannak ilyen emberek és mindegy hány évesek,sosem változnak meg.Ezen ne rágódj!Ő baja ha ilyen

Igen,az oltásról én is hallottam ezt azt...Jót is rosszat is

Én sem kérek belőle egyelőre az biztos.Lehet korlátozni,nem igazán érdekel.Németben is korlátozás van ha nincs valaki beoltva?Azt olvastam tegnap hogy a kormány bekeményít ellenük.Itt még nem kezdték el de már várható de mint mondtam nekem 8.

Néztem egy doku filmet izraeli emberek számoltak be benne az oltásról.Hát nem mondtak jót ők sem....

Azért a spontánról ne mondj le teljesen mert lehet pont lesz egy olyan alkalom.Látod,nekem sem sikerált még eddig és Anikónak sem sajnos.

Talán majd most,fene tudja

Ügyes vagy hogy tanulsz és próbálsz előlrébb jutni.Később hasznos lehet a suli.Neked be kell járni az iskolába vagy hogy van ez?Azért kérdezem mert itt az van hogy ha nem vagy oltva akkor nem tudsz bemenni vagyis ez lesz vagy már van is nem tudom.

Jó tanulást!

Kata

2021. nov. 19. 08:25
 815/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Még decemberben nem mehetek inszemre se, mert januárban telik le a 3 hónap. Várni kell, hogy pihenjen a szervezet. Viszont januárban se tudunk menni, mert az endokrinológus kért vérvizsgálatokat, amiket hormonok nélkül kell megcsinálni. Szóval megint nem úgy alakul ahogy mi terveztük. Ilyenkor kicsit csalódott leszek, de aztán túllendülök rajta.

Remélem nemfogják megint a covid miatt bezárni az intézeteket...

Az jó, hogy jó volt a buli:) Mi hétvégén wellneseztünk egy utolsót. Lassan biztos jönnek szigorítások, igaz nekünk van védettségink. Mai napig nem tudom, hogy jó ötlet volt-e meddőség szempontból, de már mindegy. Apáért viszont nagyon aggódom, hogy elkapja:( El van hízva, dohányzik sokat, és a szíve se 100%-os. Ha kórházba kerül, akkor ... nem is akarok rá gondolni:(

Persze az oltottak is fertőznek, mert az oltatlanok is. Szerintem is mindenkit tesztelni kellene altatás előtt, mivel olyankor nincs maszk. Furcsán gondolkoznak ilyen téren.

Neked is sok sikert Kata:) majd írj ha elindultok.

Nekem még Dr. Márton Virág korábban azt mondta, hogy használnak embrió ragasztót a beültetésnél, benne van az árban. Igaz nekünk már fizetős lesz, így lehet külön szólnom kell majd.

Jaj de örülök neked Hajni:):):) Igyekeztem nem a legrosszabbra gondolni, csak pont azután tűntél el, hogy Magyarországra jöttél. Nagyon örülök, hogy jól vagy!!!

Sajnálom, hogy ilyen a mamád. Nálunk anyósom a borzasztó. Rossz amikor családban van ilyen ember. De legalább messze laksz tőle, így kevesebb rosszat kapsz tőle, csak szegény anyukádban kell tartani a lelket.

Megértem, hogy vártok most a lombikkal, elég nagy stressz tud lenni sajnos. Kívánom neked sikerüljön a suli:)

Én a spontán terhességben nálunk már rég nem hiszek. Igaz most az immunológus után elgondolkoztam, hogy mi van ha mégis. De mégse sikerült már lassan 6 éve. Így nehéz hinni benne.

Szedem a magas prolaktin miatt a bromocriptint jelenleg is, meg kitaláltuk, hogy szedem az aspirin protectet hátha segít valamit.

Nem volt sok kedvem, de pon ma teszteltem szép negatívat. Igazából akkor lepődtem volna meg ha pozitív. Férjem szerette volna, még hisz a mesékben.

2021. nov. 19. 10:09
 816/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Miért teszteltél Anikó?Késett a menzeszed?Egyik ismerősöm is tesztelt mert késett neki és mondta hogy többet be nem oltatja magát mert bezavart úgy érzi és azóta más a vérzése is🤷‍♀️🤷‍♀️

Hol elönti a vér hol szinte semmi sincs pfff

Ezen a szigorításon ne aggódj mert ti mehettek amerre akartok szóval titeket ez nem is érint.

Ja bocsánat hülyeséget írtam hogy mehetsz inszemre.Ne legyél csalódott úgyis január után már mehettek bár tudom hogy próbálná az ember mielőbb mert nem leszünk fiatalabbak.

Szerintem nem zárják be az intézeteket megint mint először vagy ki tudja

Nem tudtam hogy használnak de azért megkérdezem a Glue-t

Mindenkinek teljesüljön az álma,vágya 💕

Kata

2021. nov. 19. 12:51
 817/862 anonim ***** válasza:

Nem tűpontos a ciklusom (pcos miatt valószínűleg), de késik, így azért leellőriztük. Biztos ami biztos alapon. Ha netán megtörténne a csoda, akkor valószínűleg progeszteron is kellene.

Én nem vettem észre, hogy bezavart volna az oltás. Sose volt pontos:)

Anikó

2021. nov. 19. 16:29
 818/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok,

több üzenetben fogok írni, mert nincs időm egyszerre megírni. Telefonról vagyok, és már egy félig megírt üzenetem törlődött, mert félbehagytam.

Szóval :D

Nagyon aranyosak vagytok, hogy aggódtatok értem, köszönöm szépen 🥰

A nagymamám mindig is ilyen volt, csak valahogy a korral egyre rosszabb lett. Az ember azt gondolná, hogy az, aki kb a halálból jön vissza, megváltozik. De ő nem. Anyámat, azaz a saját lányát is utálta mindig.

Szerencsére nem kell bejárnom az iskolába, csak majd a vizsgára, de már írtak emailt, hogy akinek be kell járni oktatásra, azt csak oltva vagy gyógyultan lehet...

Remélem, a vizsgára júniusban beengednek teszttel is.

2021. nov. 19. 23:05
 819/862 anonim ***** válasza:

Anikó, azt mondják, minden okkal történik. Néha azt gondolom, hogy talán jobb is nem szülni erre a világra. Nagyon nem tetszik nekem ez a világ, szerintem, nem jó irányba tart, és azon szoktam elgondolkozni, hogy milyen jövője lenne.. milyen kilátásokkal... annyira rossz előrejelzések vannak.

De ettől még persze nem jó érzés, tudom, csak én is próbálom magam nyugtatni mindenféle teóriákkal.

Lehet, hogy jobb túllendülni ezen a jelenlegi helyzeten. Olvastam, hogy a mai kisgyerekek IQ-ja átlag 20-30-cal kisebb, mert nem érik olyan ingerek... Meg hogy olyan sérüléseket okoz a lelkivilágukban ez a helyzet, tudat alatt, amit kb sosem hevernek ki.

2021. nov. 19. 23:13
 820/862 anonim ***** válasza:
A spontán terhességről annyit, hogy állítólag a sperma sokkal többet számit a buliban, mint eddig gondolták, lehet érdemes lenne vmi DNS vizsgálatot végeztetni a spermákon. Simán múlhat a párodon is, hogy nem jön össze, akkor is, ha látszólag jók a katonák.
2021. nov. 19. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!