Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
 831/862 anonim ***** válasza:

Hát nekem nincsenek illúzióim. Épp a napokban tette fel a volt kolleganőm a facebookra, hogy végre kijöhetett a kórházból. 2x oltott, és elkapta a covidot, két hétig 39-40 fokos lázzal feküdt bent, oxygént is kapott (nem volt lélegeztetőn). Azt mondták nekik az orvosok, hogy ha 1 nappal később megy be, nem ússza meg a lélegeztetőt, és lehet, hogy akkor már meg sem tudják menteni.

Azt is mondta, hogy a kórházban lévők 80% 2x vagy 3x oltott volt, és nála rosszabb állapotban voltak.. úgyhogy már ő sem hisz ebben, és a 3. oltást nem is veszi fel.

A férje volt már amúgy covidos, amikor ő nem volt még beoltva, senki nem kapta el. A gyerekeik sem. Pedig ő ápolta a férjét, aki otthon kigyógyult belőle.

Ugyanez a csaj mesélte, hogy az első oltás után 3 hónapig menstruált...

Most 3 hónapig kell szúrnia magát vérhigítóval.

Nekem a kezdetek óta bűzlik ez az egész. Komolyan olyan ez, mint a holokauszt. Ott is elhitették az emberekkel, hogy a zsidók paraziták és veszélyesek... ott is eleinte szó sem volt arról, hogy őket megölik... aztán mégis.

Majd itt eljön lehet ez, hogy ha oltatlan vagy, egyszer csak kopogtatnak a házadban, elvisznek valami táborba, aztán majd odaállítanak a fal elé és lepuffantanak.

Borzalom.

Elegem van már ebből, beárnyékolja a napjaimat teljesen. Vége lehetne már. Sorra jelennek meg a népmanipuláló cikkek is, amiknek az emberek 80%-a bedől.

Pl megjelent egy német cikk arról, ami Németországot fikázta, hogy hogyan lehet, hogy Olaszorszag jobban kezeli a válságot mint Németország. Aztán a cikk dicsőítette az olasz rendelkezéseket, hogy ott kötelezővé tette csomó munkáltató az oltást, de legalább a tesztelést az oltatlanoknak, holott ott nincs is ingyen, és hogy ez milyen jó stb. Szóval már így is próbálnak hatni, hogy provokálják a német önérzetet. A napi cikkek az oltásellenes elhunyt emberekről már fel sem tűnnek, annyi van. Folyton nyomatják.

Na mindegy. Otthon is lesz szigorítás biztosan. Csak még várni kell vmire biztos. De majd jön. Persze lehet, h most OV a Börzsönyben talált temérdek mennyiségű arannyal foglalkozik inkább 😅🤣

Egyébként én egy pártnak sem hiszek. Ugyanazt akarja mind úgy is, mindegy, hogy mit mond most.. itt is van egy kisebb part, aki az oltás ellen van. Ezek is csak a széthúzás erősítése miatt vannak így szerintem. Eljátszák, hogy ők ott mennyire utálják azt a bábot, akit kiraktak oltásellenesnek, és akkor ugyanígy fogjál utálni az emberek is egymást. Ami nekik csak jó. Úgyhogy én senkinek sem hiszek, színház az egész.

Köszönöm a tippet Anikó a marháról, fogalmam sincs, hogy ez melyik része volt, nem írtam rá a zacskóra, amiben lefagyasztottam, de biztos valami szárazabb része lehetett akkor. Na majd legközelebb odafigyelek. 😅

Tervezitek már a karácsonyt? A németeknél már áll a karácsonyfa, mert itt ilyen hamar szokás.. én maradok a kb december közepi díszítésnél, mert különben mire jön a karácsony, megunom a fát 🤣

Hajni

2021. nov. 23. 03:44
 832/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Igen én is számítok rá hogy jönnek értem :D

Legyen úgy akkor!Legalabb hamarabb vége lesz ennek az életnek nem nevezhető valaminek.

Hajni pedig muszáj hinni valakinek vagy akkor nincs remény és remény nélkül nincs élet sem hisz mindig reménykedik valamiben az ember mióta megszületett.

Én hiszek a Mi Hazánk-ban nem is tehetek mást.Rosszabb nem lenne ha nyernének vagy legalább 1-2 év jobb lenne,az is valami mert ez így ahogy most van nem mehet tovább.Értelmes ember nem akarhatja ezt.Se Orbán se Gyurcsány nem kell!

Nem várom a karácsonyt mert megint be leszünk zárva az tuti😉

Nincs is ünnepi hangulatom

Tavaly sem volt igazán

A régi életet akarom mikor meg volt élet és nem ez a baromság ami egy álságos dolog.Ez nem a vírustól szól egyáltalán.

Remelem a sok lázadás leállítja ezt az egészet

Kata

2021. nov. 23. 07:28
 833/862 anonim ***** válasza:

Én csak egész egyszerűen hiszek abban, hogy ennek is vége lesz egyszer, hiszen semmi sem tart örökké. Lehet, hogy rossz és még rosszabb idők jönnek, de túl leszünk rajta. Így vagy úgy. Azok sem fognak örökké élni, akik ezt az egészet csinálják, és őket is utoléri majd a karmájuk.

Nektek szokott olyan lenni, hogy peteéréstől kezdve szurkál az alhasatok, meg ilyen tompa érzés van benne? Hol itt, hol ott szurkál. De egész lent, meg a petefészkeknél. Terhes kb 98% hogy nem vagyok. Kb 1 hét múlva kell megjönnie.

De nincs kedvem orvoshoz menni. Folyton cseszegetnek, hogy miért nem vagyok beoltva, és ha vki meghallja, akkor még az is beszól. Otthon is utálatosak az emberek. Anyát is érik mindenféle incidensek, legutóbb pl a boltban 2x is.

Meg úgy sem csinálnak semmit az emberrel itt az orvosok. Fogadnak, de nem vizsgálnak ki, rád néznek és megmondják, hogy nincs semmi bajod.

😐

Úgyhogy próbálom felvenni a rezgéseket, és együtt haladni velük... elfogadni az új helyzeteket, és abból kihozni a lehető legjobbat. A sorsát úgy sem kerülheti el senki.

Ha kötelező lesz oltani, akkor viszont muszáj leszek, de addig is felkészülök rá:

Szedek sok vitamint és egészségesen táplálkozom. Már amennyire lehet.

[link]

Kb aszerint, ahogy itt le van írva. Ezt a NAC-ot szeretném még beszerezni.

Hosszú a cikk, de érdemes elolvasni.

Szép napot nektek!😊

Hajni

2021. nov. 24. 05:33
 834/862 anonim ***** válasza:

Egyszer biztos vége lesz csak nem mindegy hogy hogyan és mikor.

Én is már alig várom hogy beszologassanak meg punkcio előtt hogy miért nem vagyok beoltva:D

Nem baj hogy én igazolni tudom csupán 20 000 Ft-ot kiadva saját zsebből hogy nem vagyok fertőző tehát megnyugodhatnak nem vagyok veszélyes de akkor is jó nekik belém állni merthat nekik kötelező volt oltatni és rám haragszanak mintha én tehetnek róla és minden fájdalomról

a világban XD

Múltkor ezt is megkaptam hogy neki kötelező volt.Wtf?Beszelje meg Viktorivics elvtárssal ne velem.

Másik csaj is mesélte hogy rá szállt a Dalma doktornő asszisztense a hülye oltás miatt és a doktornő állította le téma eltereléssel.Igen,abból a nőből ki is nézem.Látszik rajta hogy affekta

Kegyetlen

Minden téma e körül forog

De arról nem beszélnek mit okozhat csak szaladj érte

Elolvastam azt a cikket amit kiraktal Hajni.Nem hiszem hogy tévedés volna.Tele van a net az oltás utáni problémákkal sajnos.Ha lehet azt az mrns vackot ne kérd hanem inkább a Sinopharmot ha lehet.Én is azt kérem mikor muszáj lesz de remelem erre nem kerül sor.

Kata

2021. nov. 24. 09:15
 835/862 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem is sokan csak meg vannak sértődve, azért ilyenek. Sokan meg már annyit hallották, hogy ez a helyes, hogy tényleg elhitték.

Sajnos a sinopharm nálunk nincs.:( és ha hazamennék beoltatni magam, azt itt nem fogadják el...

Hajni

2021. nov. 24. 09:24
 836/862 anonim ***** válasza:

De kar!Az annyira nem gáz mint ezek az új sz@rok.Az tényleg a hagyományos oltás.Na az oltás ezek a katyvaszok meg Isten tudja mik de nem oltások.

Kata

2021. nov. 24. 09:27
 837/862 anonim ***** válasza:

Ja egyik ismerős házaspár is most ki van dőlve.2 spajszer oltás bennük most meg nagyon betegek. Mindketten pozitív pcr-t produkáltak.Májusban vagy júniusban oltattak mert a csaj rávette a pasit is aki nem akart 1 db oltást sem.

Már lassan 1 hete ki vannak szegények dolve

2021. nov. 24. 09:32
 838/862 anonim ***** válasza:

A hasszurkára visszatérve nekem is volt hasonló mikor első hónapom volt a mehpempovel és tuti ovulácio volt mert nekem ilyen nem szokott lenni közép időben és volt olyan nyálkás dolog is tudom undi de ez is egy tünete.

Most is olyan fura volt 1-2 napig és emelkedett a testhőmérsékletem is,nem mértem de éreztem.Már elmúlt de 90% hogy ovulácio lehetett.A méhpempő nagyon jó és immunerosito is ami most nagyon fontos.D vitamint szedem 3000 NE mindennap és B komplex ennyi.Mindent nem akarok össze vissza szedni.Ladeevit tegnap fogyott el,max meg azt veszek meg C vitamint.

Kata

2021. nov. 24. 10:02
 839/862 anonim ***** válasza:

Nekem ez az ovu után kezdődött 1 nappal kb és azóta is tart.

Egyébként nem mérek hőt, nem tesztelem az ovut sem, nyákot figyelek csak. De igazából nekem szinte mindig tankönyvi a ciklusom.

Én szedek A, B komplex, C, D, E vitamint, korall kalcium-magnezium kapszulát, cinket, astaxanthint, CBD olajat.

Kávé-, glutén-, hozzáadott cukor-, tej- és tojásmentesen étkezem, és iszom napi 2 liter vizet. Több nem megy :D

2021. nov. 24. 10:29
 840/862 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan táplálkozom amúgy.Laktozmentes tej van,Wasa kenyér de abból is minimális,édesítőszer kerül mindenbe és heti 4 alkalommal sport.Ja kávét muszáj innom vagy végem :D

Punkciok után mindig jólesik a kávé mivel nem lehet előtte már órákkal semmit sem inni.Mindig lefőzök egy adagot és viszem magammal ilyenkor.Olyan jól esik hogy az nem igaz 😁

Remelem most ha tudunk menni akkor megint Bemfola injekciók lesznek mert azoktól nem fajt a hasam de mégis lettek azért petesejtek es a múltkori után 2 db-bal lett csak több mert másik hormont kaptam de fájdogált is a hasam es punkcio után is de mégis 2 embrió lett ugyanúgy a végére tehát nem lett jobb az eredmény.A doki se tudhatta ezt előre hisz ő csak próbált más kezelést alkalmazni ami jó mert így látom hogy próbál igazán segíteni.

Nem tudom most milyen protokoll lesz ha mehetek egyáltalán.Jövőre meg ki tudja mi lesz

Kata

2021. nov. 24. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!