Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
 781/862 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom decemberben le szoktak állni valamikor a kezelésekkel az ünnepek miatt. Tavaly mondta is valaki, hogy azért nem tudott decemberben kezdeni, mert szabin vannak a dokik. Lehet azért mondta, hogy meglátjuk. Gondolom attól függ, hogy mikor jön meg a menszesz, és el tudják-e indítani. Szóval lehet tényleg jobban jársz a januárral, főleg ha nektek se annyira jó.

Anikó

2021. okt. 11. 16:10
 782/862 anonim ***** válasza:

Igen,a Január volna a biztos.Nem sietek annyira szóval mindegy

Kata

2021. okt. 11. 16:28
 783/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Hát nem igazán tudok jó hírekkel szolgálni:( Extra halványan látszik a 2. vonal is a 10-es teszten. Képen lehet nem is látjátok, de próbáltam nektek lefotózni. Ennél még erősebb volt akkor is, amikor üres maradt a petezsák. Szerintem vagy kémiai, vagy üres petezsák lesz megint. Remélem legalább nem lesz műtét, mert ez így borzasztó minden alkalommal. Még az is....

Férjem még reménykedik, hátha lesz belőle valami:( A papíron az van, hogy 14. napon és 16. napon kell teszelni, így még tesztelünk pénteken, és akkor telefonálok, hogy mi legyen.

Pénteken lesz férjem 40.szülinapja pont:( Hát borzasztó ez az egész... Ezért akartam 1 hónappal később csinálni, hogy ne pont a szülinapján szomorkodjunk.

Igazából szinte hihetetlen az az egész... a doki is legutóbb kijelentette, hogy fogalma sincs miért nem sikerül. Hát köszönjük... Be lett ültetve 2 szép embrió, volt 4 tüsző is, 2 embrió nem kelt fel, ezt mind elvesztettük, pedig méhkarcolás is volt.

Hát nem tudom...

2021. okt. 13. 08:59
 784/862 anonim ***** válasza:
2021. okt. 13. 08:59
 785/862 anonim ***** válasza:

Szia Anikó!

Látszik a vonal de tényleg nagyon halvány.Ne add fel még,lehet lassabban indul be a hcg-d és pénteken már erősebb lesz.Megértem hogy szomorkodtok de még bármi lehet mert annyira az elején van még a dolog.

Enyém is hasonló volt mikor kémiai lett májusban ha még emlékszel de nem jelenti azt hogy neked is az.Olvastam én már sok ilyen halvány pozitív tesztről és aztán nem volt semmi gond.

Sajnálom hogy megint bizonytalankodnod kell!!Péntekre drukkolok!

Kata

2021. okt. 13. 09:15
 786/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Anikó: nem mész el inkább magánban hcg vérvételre? Nekem adtak időpontot aznapra v másnapra, már nem emlékszem, amikor mondtam, h hcg-ről lenne szó. Az tutibb, mint a teszt.

Én azt olvastam, h a pgs sem biztos dolog. Ugyanis lehet, h az embrió a későbbiekben kijavítja az 5.napon még hibás gént. Tehát nem biztos, h a fel nem használt embrió hibás.

De persze Kata, én is elmennék máshová, ha azt látnám, h itt nem csinálnak semmit, csak mindig ugyanazt a sikertelen eljárást ismétlik!

Drukk mindenkinek!

2021. okt. 13. 09:53
 787/862 anonim ***** válasza:

Hát így a 14.napon már erősebbnek kellene lennie szerintem. Nekem is azért jutott eszembe a kémiai, mert ez halványabb mint az üres petezsákos. Mivel a Kaáliban már nincs vérvétel, így szerintem tuti azt fogják mondani, hogy 2 hét múlva UH (addig is felesleges gyógyszerezés, szúrkálás, remény).

Nekem is Zsu eszembe jutott reggel, hogy Synlabnál lehetne vérvételt csináltatni, de akkor azt is 2 naponta kellene, és még az se jelent semmit. Üres petezsáknál az is növekedne:( Aztán férjem lebeszélt róla így, amiben végülis igaza van, mert nem lennénk sokkal okosabbak akkor se.

Legutóbb például volt vérvétel,akkor 293 volt, és azt mondta a doki, hogy ez egy teljesen jó érték. Hát de mégis üres petezsák lett.

Kata neked megjött már egyébként a menszesz?

2021. okt. 13. 12:39
 788/862 anonim ***** válasza:

Igen,hétfőn megjött mivel mérgemben én már szombaton leálltam a progival és a Clexane-nal is mert 2 negatív teszt ami 10-es volt mit is várjak.

Én megpróbálnám azért a hcg vérvételt mert lehet egy állati alacsony érték jönne ki mint nekem is volt májusban és aztán lecsökkenne illetve a teszt is negatív lenne akkor hívhatnád a dokit hogy negatív a teszt és a hcg-nek is annyi és akkor így nem kellene 2 hétig reménykedni és szúrkálni magad feleslegesen.Illetve az is lehet hogy egy magasabb hcg érték lenne és akkor meg csak örülnétek és lehet nem volna üres petezsák 2 hét múlva vagy tesztelj 2-3 naponta még azt lehet de jobb a vérvétel szerintem.Nem muszáj 2 naponta a vérvételre menni,elég az 4 naponta is.Nekem is múltkor így néztük.Nehéz helyzet de lehet hogy baba lesz és az jó lenne🤞

Én mennék a vérvételre 4 naponta az biztos.Sok szerencsét!Nincs még semmi sem veszve,másnak is volt halvány tesztje most meg anyuka.

Ha most sem sikerül lehet ti is jobban járnátok egy külföldi próbával nyilván ha van rá pénzetek úgy értem.

Igen Zsu tudom hogy PGS sem biztos de legalább egy jó támpont volna minden párnak aki babát szeretne.

Egy próbát vagy kettőt az is megérne szerintem.Igen a protokoll pedig változott mert most más gyógyszert kaptam és mégsem.Még talán jobb volt a Bemfola szuri mint ez a Pergoveris bár fene tudja.Mert több petesejt lett de végül csak 2 embrió maradt a végére ami jó.Nem tudom következő kezelés hogy lesz,mondta a doki hogy átgondolja.

Péntekre sok szerencsét Anikó és majd muti megint a tesztet,lehet erősödik

Kata

2021. okt. 13. 13:26
 789/862 anonim ***** válasza:

2 hétig vagy tesztelj nem 2 hét múlva elírtam

Kata

2021. okt. 13. 13:28
 790/862 anonim ***** válasza:

Igazad van, én is leálltam volna a gyógyszerekkel így. Na de akkor legalább megjött, nem kell sokáig még arra is várni.

Még szerintem megvárom a pénteki tesztet, meg mit mondanak az intézetben. Ha beigazolódik a sejtésem, hogy 2 hétig váratni akarnak, akkor lehet elmegyek majd a Synlab-ba jövőhéten.

Köszi a drukkot azért csajok!

Anikó

2021. okt. 13. 14:47
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!