Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯
 741/862 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

A kúp csak azért izgat, mert pecsételés és vérezgetés is van, nem csak úgy szimplán észlelem, h kifolyik. De soha nem látnak semmi extrát, szóval vszleg ez van és kész. Mostmár hátha csak kis idő és elhagyható a kúp.

Kérdeztétek a tüneteket. Semmi nem volt, csak a teszt után. Előtte semmi. Legfeljebb cicifeszülés/nagyobbodás, de az akár pms is lehetett volna...

Drukk mindenkinek!! Asszem, most mindannyian siettetnénk az idő múlását. ;)

2021. okt. 1. 10:05
 742/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Köszönöm a választ a tünetekre.Csak kíváncsi voltam hogy nálad hogy volt.

Igen,teszt előtt pms tünetek vannak ami nagyon kétértelmű és bizonytalan de gondolom nem is figyelted magad.

Siettetném ám.Nemsoká tesztelhetek úgy is😊Kedd vagy péntek,szombat akarok de még nem tudom,majd látom.5-6 kéne megjönnie szóval jobb utána bár tudom progit is szedek de jobbnak látom így.Ha nem sikerül akkor mint írtam próbáljuk újra,ennyi.

Én is nagyon drukkolok neked/nektek hogy a genetikain minden jó legyen de szerintem nem lesz ott probléma.Sok szerencsét!

Kata

2021. okt. 1. 10:30
 743/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Anikó vagyok:

Igazából azt mondják, hogy terhesség alatt bármikor elpattanhat egy hajszálér odalent. Nagyon sok ok miatt lehet vérzés sajnos. Nagyon szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Én most úgy érzem sokkal feszültebb vagyok, mint korábban. Lehet azért, hogy 5. már. De amikor eszembe jut akkor mindig arra gondolok, hogy azért még folytatjuk, csak fizetősen. Szóval még nem ez a vége. Csak valamiért most mégis más mint korábban. Lehet a sok csalódás miatt.

Bárcsak mindannyiunknak most szerencséje lenne.

2021. okt. 1. 11:46
 744/862 A kérdező kommentje:
Anikó: ez nektek nem az 5.stimuláció. Nem? "Csak" az 5.beültetés. Öt stimuláció ingyenes, ha azóta nem változott, nem öt beültetés. A FET nem számít bele. Legalábbis, amikor én utánanéztem, így volt.
2021. okt. 2. 10:43
 745/862 anonim ***** válasza:
Anikó vagyok: beleszámít a FET, többször szó volt erről. Most az 5. előtt is mondta a doki, hogy ha az utolsó lehetőséget meg akarjuk tartani a stimulációs kezelésre, akkor jelezzük. Mert a stimulációs kezelés 365.000 Ft, a Fet pedig 180.000 Ft. Lehet régen máshogy volt, de már ezek szerint nem. Hát mi bízzunk a legjobbajban, hogy most sikerül, így TB-sen választottuk. Sokan szokták manapság is azt csinálni, hogy a Fet-et inkább kifizetik, mert az "olcsóbb". De az 5. után már a gyógyszerek is drágábbak. Abban nem vagyok biztos, de ha jól emlékszem azt mondta, akkor már csak 50% támogatás jár azokra is.
2021. okt. 2. 11:44
 746/862 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Úgy van ahogy Anikó mondja.Ez már 5-nak számít ha FET ha nem.

Hiába olcsóbb a FET de lehet érdemesebb újra kezdeni ha nem jöttek be a fagyis beültetések.De ez csak az én véleményem.Én biztos újra kezdeném ha drágább ha nem mert akkor tiszta lappal indul minden újra.

Most sem bánom hogy nem tudtunk fagyasztani.Ha esetleg nem sikerül ez sem akkor megint kezdem újból.

De erre most ne gondolj Anikó.Van még idő bőven.Siker lesz ebből szerintem

Kata

2021. okt. 2. 11:55
 747/862 A kérdező kommentje:

Értem. Sajnálom. :( Amikor én néztem, akkor még nem így volt.

Hát, no. Az ötös jó szám! :) Biztos szerencsét hoz! :)

2021. okt. 2. 12:15
 748/862 anonim ***** válasza:

Köszi csajok:)

Képzeljétek el, tegnap katam egy email-t este, hogy a PomBar nyereményjátékkal nyertem egy gyerek bicaj sisakot. Egyből mondtam férjemnek, hogy hátha ez egy égi jel, hogy most sikerült a lombik:) Na de persze tisztában vagyok vele, hogy nem így működik. De mi van ha létezik ilyen véletlen:)

2021. okt. 2. 17:39
 749/862 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem hülyeség amit írsz.Vannak ilyen jelek sokszor csak észre sem veszik sokan vagy nem is figyelnek rájuk vagy hülyeségnek gomdolják.

Hátha ez a jel hogy érkezik a bicaj sisak kis gazdája👍

Kata

2021. okt. 2. 17:57
 750/862 A kérdező kommentje:

Szia Kata!

Naaaa?? :) Teszteltél? :)

2021. okt. 5. 14:20
❮❮ ... 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!