Lombik kezdés márciusban?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)

2021. febr. 25. 08:29
 861/862 anonim válasza:

De szuper, hogy írtatok :) nekem se jelezte a gyakori, most láttam csak!

Hajni, nagyon sajnálom hogy nem sikerült végül, de abszolút megértem, hogy “elfaradtal” ebben az egészben és felhagytal a próbálkozással. Nagyon ki tudja az embert lelkileg (meg persze testileg is) meríteni ez az egész.

Anikó, Neked gratulalok, mennyi mindenen mentel Te is keresztül, te jó eg! Örülök hogy végül sikersztori lett :)

Mi végül most fogunk menni nyáron a következőre , eltoltuk ide, mert év elején kezdte a kislányom a bolcsit és borzasztó stresszes időszak volt, nem lett volna értelme ott belevágni. Most már rendeződött minden, a régi (kislányom előtti) valamint az őszi sikertelenség miatt elküldtek egy immap nevű vizsgálatra még, az lesz most júniusban és utána kezdődik a következő beültetés :)

máj. 25. 19:52
 862/862 anonim ***** válasza:

Szia😊 Anikó vagyok:

Köszi szépen😊

Hát igen, a stressz se tesz jót a lombiknak. Ha már minden szarral teletömik az embert, jó hogy elhalasztottátok.

Na ezt a vizsgálatot se hallottam még. Az jó, hogy próbálják legalább kideríteni a sikertelenség okát. Mi ezt hiányoltuk, hogy inkább nekünk kellett a dolgoknak utánajárni.

Majd ha lesz kedved írj még hogyan alakulnak a dolgok😉

máj. 26. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!