Lombik kezdés márciusban?
Sziasztok!
Kezd valaki még lombikot mostanában, aki szeretne tapasztalatokat megosztani? :o) Mi most kezdjük majd az elsőt és nagyon bizakodók vagyunk. Valaki még? :o)
Szia Zsu!
Minden rendben van veletek?Már lassan itt lesz a szülés ideje😉😉
Ha jól számolom akar 32 hetes vagy?Hamarosan jön a pici💕💕
Nagyon drukkolok neked a szülésre hogy minden rendben legyen!
Ha szeretnél csatlakozz hozzánk Whatsapp-en és ott dumálhatunk és képeket is küldhetsz a piciről ha szeretnél
Ne tűnj el mert aggódik az ember hogy mi van veletek
Kata
Igen, nagyon jó lenne, ha csatlakoznál. Írjál rám itt privátban, és beteszlek a csoportba :)
Hajni
Sziasztok!
Bocsi, nem akarok eltűnni. Whatsapp-om nincs, és azt ki is hagynám mostmár :) , de itt majd írok, ha van valami.
Köszönöm az érdeklődést, nagyon aranyosak vagytok!!
Neeem, még csak most kezdtük a 3.trimesztert. :) Egyébként minden rendben.
Remélem, ti is mindannyian jól vagytok!
Boldog karácsonyt és új évet nektek!
Szia!
Örülök hogy jól vagytok!Nektek is Boldog Karácsonyt és Új Évet!😊
Írj mindig, persze!
Kata
Sziasztok! Anikó vagyok:
Boldog karácsonyt és új évet kívánok nektek!
Sziasztok! Kivel mi történt azota? Annyira érdekelne :)
Én is lombikban vagyok most, a kistesoert küzdünk éppen, ősszel volt egy sikertelen fet és majd februárban jön a következő! Közben elkezdtem olvasgatni a témában és vegigkovettem ezt a rengeteg hozzászólást, izgultam, hogy mi lesz a vége :) szívesen olvasnám mi történt azóta :)
Akkortájt voltam én is benne először a lombikban, végül 2021 decemberében született meg a kislányom! :)
Szia 857-es,
Hajni vagyok. Nekem ugye az első nem sikerült. Nagyon megviselt akkor, és végül el is váltunk a férjemmel. Magyarországra visszaköltöztem.
Az új páromtól teherbe estem hamar, szépen is indult, de leállt neki is a szíve. Többször volt barnázásom a jó progi szint ellenére is, de mindig jónak tűnt minden. Hányingerem is volt, sok kajától undorodtam, égett a gyomrom, folyton éhes is voltam. Aztán egyszer csak a kiskutyám viselkedése megváltozott, pontosabban olyan lett, mint terhesség előtt volt. Amikor terhes lettem, akkor nagyon védelmezővé vált, és soha el nem hagyott egy percre sem. Megijedtem, és kértem időpontot UH-ra, kb 1 héttel később kaptam időpontot. Ott sajnos kiderült, hogy kb 1 héttel azelőtt, 9 hetesen leállt a szíve, meg kellett műteni.
39 éves leszek most már, úgyhogy lemondtam róla, hogy terhes legyek. Nem próbálkozunk már. Túl sok volt nekem ez.
Sziasztok!
Anikó vagyok:
Huh, ez de rég volt már. Engem januárban hystero laporoszkópiás műtéttel megműtött az itteni dokim. Szedett ki miómát, endot. Valószínűleg a sok lombik csinálta ezeket. Kórházban sikeresen elkaptam a covidot is... Megcsináltuk a vizsgálatokat amit az endokrinolóhus kért. Életemben először csináltam ovulációs teszteket, hogy mikor menjek a vérvételekre, de nem mutatott pozitívat egyszer sem.
Márciusban pozitìvat teszteltem, hogy nem jött meg a menstruációm. Magamtól elkezdtem progit szedni, szurit szúrni előzmények miatt. Dokihoz 1 hét múlva kaptam időpontot. 2 nap múlva elkezdtem barnázni. Doki végül spontán terhességet megállapított. Többször barnáztam 12.hétig, de végül rendben volt minden. Igaz minden vizsgálatnál tiszta stressz voltam, de előzmények miatt érthető. Terhesség alatt volt terhességi cukorbetegség, diéta így. Ctg-n a végefele sokszor probléma volt, így 1 héttel hamarabb kórházba kellett feküdnöm. 2 nap múlva megindították végül a szülést, most itt fekszik mellettem a csodababánk.
6év küzdelem, 5 inszemináció, 5 lombik, ebböl 3 vetélés, és 3 műtéti befejezés, rengeteg vizsgálat/gyógyszer, 2 laporoszkópiás műtét. Nekünk nem a lombik hozta meg a sikert, de sok nehézség árán mégis sikerült valamilyen csoda folytán.
Nagyon lelkes voltál 857-es, hogy ezt mind végig olvastad😊
Mi újság veled azóta? Remélem jól alakult🤞 bocsi, hogy nem írtunk korábban, nem jelezte nekem, hogy új bejegyzés van.. Kata már nincs fenn a gyakorin, ő már nem tud írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!